Benim oğluş akşam 7 7.30 arası uyuyor huzursuzsa o gün belki 8i bulabiliyor uyuması ama o da en geç. Sabah da 8e 10 kala çeyrek kala gibi uyanıyor yaklaşık. Normal düzeninde gece 3 kere fln uyanırdı aslında ama bu ara hem yolculuk yaptik hem farklı yerde kalıyoruz düzeni bozuldu hem de diş sıkıntısı başladı oyle olunca sık uyanıyor baya. Ama yatma kalkma saatleri yine aynı sayılırKizlar bayadir giremiyordum. Sizin. Bebekleriniz aksam kacta yatiyo sabah kacta kalkiyo merak ettim kac saat uyuyolar
Maşallah sübhanallah darısı başımızaBenimki kendi kendine uyuyor canım akşam yatagına koyuyorum emzikle uyuyor gündüz çok uyumuyor zaten
Benimkinin düzeni vardı akşam 9da banyo sonra meme emiyordu en geç 10da uyurdu gece 2de emmeye kalkıyordu sonra sabah 6da tekrar emip 8de uyanıyordu ama birkaç gün kayınvalidemlerde ve annemlerde kalınca düzeni bozuldu şimdiki halimizi hiç sorma kaçta yatıyor kaçta kalkıyor belli değil uykuya da zor dalıyor artık başka yerde kalınca oraları yadırgadı ve çok ağladıKizlar bayadir giremiyordum. Sizin. Bebekleriniz aksam kacta yatiyo sabah kacta kalkiyo merak ettim kac saat uyuyolar
Pandemi sebebiyle 24.haftada izne ayrılıyor gebeler ama 32.haftaya kadar olan izinleri doğum sonrasına vermiyorlar 32den sonra da işe geri dönüp tekrar izne ayrılamıyorsun bu yüzden izni sonraya aktarma işi olmuyor diye biliyorum. Temmuzda doğumun bir eksisini görmedim çocuk kendini toplayana kadar hiç üşüdü mü hasta olur mu endişesi yaşamadım kat kat giydirmedim eylül başına kadar sadece kısa kollu zıbınlarla büyüdü diyebilirimMerhabalar 2020 temmuz anneleri. 2021 temmuz annesi aday adayı olarak sizlere sormak istedim. Temmuz ayında doğum yapmanın artı ve eksileri nelerdir. Özellikle öğretmenler izinlerini nasıl kullanıyorlar sanırım dezavantajlı olacağım izni kullanma konusunda. Onun dışında doğum izni 24. Haftada mi başlıyor artık kesin mi bilginiz var mı
Sağ kasığımda batma değil de yanma olmuştu hamilelik belirtisi midir bilmiyorum. Allah gönlüne göre versin :)Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Adetime 1 hafta var ve dünden beridir bazen hareket ederken sağ kasığıma içerden bişey batıyo gibi oluyor. Bu şekilde yaşayan oldu mu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ya da kist?
Teşekkür ederimmSağ kasığımda batma değil de yanma olmuştu hamilelik belirtisi midir bilmiyorum. Allah gönlüne göre versin :)
Doğduğundan beri öyle canım hiç sallamadım kendi kendine uyudu hepte öyle gitti açıkçası alışkanlık galibaMaşallah sübhanallah darısı başımızanasıl alıştırdın canım?
Olabilirde olmayadabilir de canım bilemeyiz enfeksiyondan da olabiliyor bazen oMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Adetime 1 hafta var ve dünden beridir bazen hareket ederken sağ kasığıma içerden bişey batıyo gibi oluyor. Bu şekilde yaşayan oldu mu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ya da kist?
Teşekkürler canımPandemi sebebiyle 24.haftada izne ayrılıyor gebeler ama 32.haftaya kadar olan izinleri doğum sonrasına vermiyorlar 32den sonra da işe geri dönüp tekrar izne ayrılamıyorsun bu yüzden izni sonraya aktarma işi olmuyor diye biliyorum. Temmuzda doğumun bir eksisini görmedim çocuk kendini toplayana kadar hiç üşüdü mü hasta olur mu endişesi yaşamadım kat kat giydirmedim eylül başına kadar sadece kısa kollu zıbınlarla büyüdü diyebilirimşimdiden tebrikler sağlıkla büyüsün bebeğin canım
Canım senin bebişin fotosunu geç gördüm inşallah düzelmiştir simdiye kadar,duzelmediyse biralabildigin kadar açık bırak hava aldıkça daha hızlı iyileşiyorOlabilirde olmayadabilir de canım bilemeyiz enfeksiyondan da olabiliyor bazen o
kızlar merhaba,
bebişim yakında 3 aylık olacak. sizler benden önde gidiyorsunuz, tecrübelerinizden faydalanmak istedim :)
bebiş ile ilgili aklımda olan bazı sorularım var. ben yazayım, cevaplayabilirseniz sevinirim. tahminimce sizlerinde benzer problemleri olmuştur, en azından bana yardımcı olursunuz :)
Bebişin saçı ilk dogdugunda bayagı bi vardı, ama gitgide döküldügünü görüyorum. yatagındaki çarşafında saç kılları var, oradaki saç kıllarından döküldügünü anlıyorum. birde saçı gitgide seyrekleşiyor zaten. bu normal mi sizce ? saçı komple dökülüp sonra geri mi çıkacak ?
kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz, ve her banyoda şampuan kullanıyormusunuz ? İlk zamanlarda hemşireler 2 günde bir banyo yaptırın ve haftada bir şampuanlayın demişlerdi. ama hep bu şekildemi gidecek bilemiyorum.
geçen gün başım agrıdı, ve dayanamadım minoset aldım. minoset plus olanından degil. bir mahsuru varmıdır acaba ?
zorunlu aşılar dışında hangi aşılarımız var acaba ? benim bildigim bir rota aşısı var, birde menenjit aşısı var. rota aşısını istersen verem aşısı ile beraber istersen bir sonraki ay vuralım dedi doktor, bir sonraki ayda yani 3. ay kontrolüne gittigimizde vuracagız. ama menenjit ne zamanlar vuruluyor hiç bilemiyorum.
owli uyku gurusu aldım, kısmetse kargodan gelmesini bekliyorum. ancak aldıktan sonra farkettigim bir sıkıntı var. bizimkini kundak yapamıyorum, hemen ellerini çıkarıyor. dolayısıyla çogu zaman yatırırken ellerini dışarıda bırakacak şekilde kundak yapıyorum. ama bu uyku gurusunda eller nasıl olacak bilemedim :) aldıgımın linkini de paylaşayım, zaten ürün gelsin elime yorumlarımı da yazacagım buradan :)
Owli Uyku Tulumu Kundak Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben hala net bir yöntem bulamadımbazen memede uyuyo bazen kucakta uyuyo kv Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol sallamaya alıştırmıştı bi süre öyle uyudu şimdi hiçbiri olmuyo çok zorlanıyorum siz neler yapıyorsunuz
Başın sağolsun.Kusura bakma canım giremedim kuzenim vefat ettipamukcuksa doktor ilac veriyo canim insallah geçmiştir
MaşallahBen her akşam rutin olusturdum. 8.30 da banyo ve sonrasında hemen uykuya geçiyor yatagına koyuyorum kendi kendine uyuyor ışıklarıda kapatıyorum karanlıkta uyuyor. Sabaha kadar deliksiz uyumuyor gece 2 gibi kalkıyor emiyor geri uyuyor 6-7 gibi kalkıyor değişiyor genelde sonra bir daha emiyor altını alıyorum sonra yine uyuyor
Bu ara çok bozuk uykuları ya. Ama kalkış olarak sabah 9 civarı kalkıyo. Gece de arada emzirip uyanmadan geri yatırıyorum.Kizlar bayadir giremiyordum. Sizin. Bebekleriniz aksam kacta yatiyo sabah kacta kalkiyo merak ettim kac saat uyuyolar
Saolasin canim. Dostlar saolsunBaşınsağolsun canım allah sabır versin
Benimki aksam. 8 gibi yatiyo sabah 4-6 arası kalkiyor ya bide her saat başı emiyor. Eskiden 3 saatte bir emerdi simdi hep istiyor. Uyanincada uyumuyor geri en az 1 bucuk saat sonra uyuyo oda yarim saatligineBen her akşam rutin olusturdum. 8.30 da banyo ve sonrasında hemen uykuya geçiyor yatagına koyuyorum kendi kendine uyuyor ışıklarıda kapatıyorum karanlıkta uyuyor. Sabaha kadar deliksiz uyumuyor gece 2 gibi kalkıyor emiyor geri uyuyor 6-7 gibi kalkıyor değişiyor genelde sonra bir daha emiyor altını alıyorum sonra yine uyuyor
Valla benimki 4 de ayaga dikiyor beni bazen en gec 6 da gecede her saat emiyor yat kalk dua et seninki gene iyiBu ara çok bozuk uykuları ya. Ama kalkış olarak sabah 9 civarı kalkıyo. Gece de arada emzirip uyanmadan geri yatırıyorum.