2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bayadir giremiyordum. Sizin. Bebekleriniz aksam kacta yatiyo sabah kacta kalkiyo merak ettim kac saat uyuyolar
Benim oğluş akşam 7 7.30 arası uyuyor huzursuzsa o gün belki 8i bulabiliyor uyuması ama o da en geç. Sabah da 8e 10 kala çeyrek kala gibi uyanıyor yaklaşık. Normal düzeninde gece 3 kere fln uyanırdı aslında ama bu ara hem yolculuk yaptik hem farklı yerde kalıyoruz düzeni bozuldu hem de diş sıkıntısı başladı oyle olunca sık uyanıyor baya. Ama yatma kalkma saatleri yine aynı sayılır

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Adetime 1 hafta var ve dünden beridir bazen hareket ederken sağ kasığıma içerden bişey batıyo gibi oluyor. Bu şekilde yaşayan oldu mu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ya da kist?

Kizlar bayadir giremiyordum. Sizin. Bebekleriniz aksam kacta yatiyo sabah kacta kalkiyo merak ettim kac saat uyuyolar
Benimkinin düzeni vardı akşam 9da banyo sonra meme emiyordu en geç 10da uyurdu gece 2de emmeye kalkıyordu sonra sabah 6da tekrar emip 8de uyanıyordu ama birkaç gün kayınvalidemlerde ve annemlerde kalınca düzeni bozuldu şimdiki halimizi hiç sorma kaçta yatıyor kaçta kalkıyor belli değil uykuya da zor dalıyor artık başka yerde kalınca oraları yadırgadı ve çok ağladı

Pandemi sebebiyle 24.haftada izne ayrılıyor gebeler ama 32.haftaya kadar olan izinleri doğum sonrasına vermiyorlar 32den sonra da işe geri dönüp tekrar izne ayrılamıyorsun bu yüzden izni sonraya aktarma işi olmuyor diye biliyorum. Temmuzda doğumun bir eksisini görmedim çocuk kendini toplayana kadar hiç üşüdü mü hasta olur mu endişesi yaşamadım kat kat giydirmedim eylül başına kadar sadece kısa kollu zıbınlarla büyüdü diyebilirim şimdiden tebrikler sağlıkla büyüsün bebeğin canım

Sağ kasığımda batma değil de yanma olmuştu hamilelik belirtisi midir bilmiyorum. Allah gönlüne göre versin :)

Olabilirde olmayadabilir de canım bilemeyiz enfeksiyondan da olabiliyor bazen o

Teşekkürler canım inşallah sağlıkla gelir senin bebisin de sağlıkla büyüsün inşallah

Saç dökülmesi çok normal, ben haftada iki banyo yaptiriyorum hava soğuduğunda beri, asilarda da rotayı 2 ve 4 aylıkken olduk, menenjit için 3-5-13 olarak planladı bizim Dr.

Uyku gurusu çok güzelmiş güle güle kullansın, biz de kullanıyoruz kolları sarabilirsin de dışarı çıkarma yeri de var ama bişey dikkatimi çekti mutlaka biliyorsundur ama sanırım bu 0.5 tog evin bayaa sıcak olması lazım kışın kullanabilmek icin, bizim ev 24 derece 2.6 tog kullanıyoruz şu anda ,mevsim geçişi 1.7 tog kullanmistim

Aynen senin gibiyim valla,
Saat 9 oldu mu uyumaya götürüyorum bazen emerken uyuyor, uyumazsa birazda kucakta deniyim diyorum o da olmadı ayakta sallıyorum o da olmadı ninni açıyorum :))

O gece kısmetim de ne varsa öyle uyuyor bu konuda çok kotuyum

Maşallah

Benim bebeğim bikaç gün önce yüzüstü dönmeye başladı. Şu an sürekli dönüp durmuyo ama günde 1 falan. Genellikle de sola doğru dönüyo. Yan dönerken de sola dönerdi genelde. Nadir sağ.
Neyse bi iki gündür de dikkatimi çekiyo. Bazen özellikle yüzüstü koyuyorum yere. Önceden baya dayanırdı. Şimdi kolay mızmızlanmaya başlıyo durmak istemiyo pek. Bi de sol tarafa kendini veriyo dururken. Sağ tarafta nerdeyse yarı elle destek alıyo. Solda dirsek omuz desteği var. Bi tarafa yatık gibi duruyo yani. Önceden böyle değildi. Neden olabilir? :/
Bi de dilini ağzında yuvarlarmış gibi bişeyler yapmaya başladı. Biri harfleri çıkarmak için deneme yapıyodur dedi ama bilmiyorum. Sizin de yapıyo mu öyle?

Benimki aksam. 8 gibi yatiyo sabah 4-6 arası kalkiyor ya bide her saat başı emiyor. Eskiden 3 saatte bir emerdi simdi hep istiyor. Uyanincada uyumuyor geri en az 1 bucuk saat sonra uyuyo oda yarim saatligine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…