- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Ben de bu ara yemeye zor vakit buluyorum. Gündüz uykuları çok kısaldı. Yarım kase yulaf ezmesi içine bi bardak süt katıp yiyorum. Doyuruyo baya, süt de yapıyo. Kaseyi kapıp bebeğin yanında yiyebiliyorum. Mecburiyetten böyle idare ediyorum. İstersen bi dene.benim kızımında 30 unda 4 aylık aşısı vardı kilosu 5.5 boyuda 63 çıkmıştı.Fazla kilo almıo artık bide sütümde iyice azaldı ya.Yalan yok arttırmak içinde pek uğraşmıorum.Aslnda bişeyler yapdam iyi olacak ama yemrk yemeye bile zor vakit buluyorum ya
Oy maşallah kuzularaBenim oğlan 4 aylık bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık sağlık ocağında tarttılar 7700 kilo 64 cm boyu. Maşallah seninkine de
Saç dökülmesi normal canım benimkininde çarşafta saç kılları var 6 aya kadar dökülüyormuş sanırım yenisi çıkıyormuş sonrakızlar merhaba,
bebişim yakında 3 aylık olacak. sizler benden önde gidiyorsunuz, tecrübelerinizden faydalanmak istedim :)
bebiş ile ilgili aklımda olan bazı sorularım var. ben yazayım, cevaplayabilirseniz sevinirim. tahminimce sizlerinde benzer problemleri olmuştur, en azından bana yardımcı olursunuz :)
Bebişin saçı ilk dogdugunda bayagı bi vardı, ama gitgide döküldügünü görüyorum. yatagındaki çarşafında saç kılları var, oradaki saç kıllarından döküldügünü anlıyorum. birde saçı gitgide seyrekleşiyor zaten. bu normal mi sizce ? saçı komple dökülüp sonra geri mi çıkacak ?
kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz, ve her banyoda şampuan kullanıyormusunuz ? İlk zamanlarda hemşireler 2 günde bir banyo yaptırın ve haftada bir şampuanlayın demişlerdi. ama hep bu şekildemi gidecek bilemiyorum.
geçen gün başım agrıdı, ve dayanamadım minoset aldım. minoset plus olanından degil. bir mahsuru varmıdır acaba ?
zorunlu aşılar dışında hangi aşılarımız var acaba ? benim bildigim bir rota aşısı var, birde menenjit aşısı var. rota aşısını istersen verem aşısı ile beraber istersen bir sonraki ay vuralım dedi doktor, bir sonraki ayda yani 3. ay kontrolüne gittigimizde vuracagız. ama menenjit ne zamanlar vuruluyor hiç bilemiyorum.
owli uyku gurusu aldım, kısmetse kargodan gelmesini bekliyorum. ancak aldıktan sonra farkettigim bir sıkıntı var. bizimkini kundak yapamıyorum, hemen ellerini çıkarıyor. dolayısıyla çogu zaman yatırırken ellerini dışarıda bırakacak şekilde kundak yapıyorum. ama bu uyku gurusunda eller nasıl olacak bilemedim :) aldıgımın linkini de paylaşayım, zaten ürün gelsin elime yorumlarımı da yazacagım buradan :)
Owli Uyku Tulumu Kundak Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hepsini bildiğim kadarıyla cevaplayayım. Bizimkinin de doğduğundan beri çok saçı var ve dediğin gibi baya dökülüyor özellikle üzerine yattığı kısımlar seyrekleşti eşimle acaba kestirsek mi daha güçlü mü çıkar diye düşünmüştük daha karar vermedik. Banyo konusunda havalar sıcakken hemen hemen her gün yıkıyordum en geç 2 günde bir yıkadım haftada 1 kez saçını ve vücudunu şampuanladım diğerlerinde su tutuyordum uykudan önce rahat etsin diye şimdi havalar soğudu diye haftada 2 kere yıkıyorum birinde şampuanlı diğerinde şampuansız. Aşı konusunda da 3.ayda rotavirüs yaptırdım 5.ayda 2.dozu var menenjit için de doktora danıştım 7 ve 9. Aylarda yapılacağını söyledi. Sen de doktoruna danışabilirsin menenjiti doktorlar yapıyor ama rotavirüsü eczaneden alıp sağlık ocağına git orada ücretsiz yapıyorlar. Bildiklerim bunlar canımkızlar merhaba,
bebişim yakında 3 aylık olacak. sizler benden önde gidiyorsunuz, tecrübelerinizden faydalanmak istedim :)
bebiş ile ilgili aklımda olan bazı sorularım var. ben yazayım, cevaplayabilirseniz sevinirim. tahminimce sizlerinde benzer problemleri olmuştur, en azından bana yardımcı olursunuz :)
Bebişin saçı ilk dogdugunda bayagı bi vardı, ama gitgide döküldügünü görüyorum. yatagındaki çarşafında saç kılları var, oradaki saç kıllarından döküldügünü anlıyorum. birde saçı gitgide seyrekleşiyor zaten. bu normal mi sizce ? saçı komple dökülüp sonra geri mi çıkacak ?
kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz, ve her banyoda şampuan kullanıyormusunuz ? İlk zamanlarda hemşireler 2 günde bir banyo yaptırın ve haftada bir şampuanlayın demişlerdi. ama hep bu şekildemi gidecek bilemiyorum.
geçen gün başım agrıdı, ve dayanamadım minoset aldım. minoset plus olanından degil. bir mahsuru varmıdır acaba ?
zorunlu aşılar dışında hangi aşılarımız var acaba ? benim bildigim bir rota aşısı var, birde menenjit aşısı var. rota aşısını istersen verem aşısı ile beraber istersen bir sonraki ay vuralım dedi doktor, bir sonraki ayda yani 3. ay kontrolüne gittigimizde vuracagız. ama menenjit ne zamanlar vuruluyor hiç bilemiyorum.
owli uyku gurusu aldım, kısmetse kargodan gelmesini bekliyorum. ancak aldıktan sonra farkettigim bir sıkıntı var. bizimkini kundak yapamıyorum, hemen ellerini çıkarıyor. dolayısıyla çogu zaman yatırırken ellerini dışarıda bırakacak şekilde kundak yapıyorum. ama bu uyku gurusunda eller nasıl olacak bilemedim :) aldıgımın linkini de paylaşayım, zaten ürün gelsin elime yorumlarımı da yazacagım buradan :)
Owli Uyku Tulumu Kundak Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rica ederim canım geçer inşallah zaten bir zararı olmuyor ben ara sıra zeytinyağıyla komple vücuduna masaj yapıyorum iyi geliyor. :)Has yok ama iyi marka var zeytinyağı yarın sürücem ilk iş sağol canım
Benim de sütüm azalmıştı pek sevmesem de kimyon kaynatıp içiyorum şimdilik idare ediyoruz bakalımbenim kızımında 30 unda 4 aylık aşısı vardı kilosu 5.5 boyuda 63 çıkmıştı.Fazla kilo almıo artık bide sütümde iyice azaldı ya.Yalan yok arttırmak içinde pek uğraşmıorum.Aslnda bişeyler yapdam iyi olacak ama yemrk yemeye bile zor vakit buluyorum ya
sagol canım deneyim bakalımBen de bu ara yemeye zor vakit buluyorum. Gündüz uykuları çok kısaldı. Yarım kase yulaf ezmesi içine bi bardak süt katıp yiyorum. Doyuruyo baya, süt de yapıyo. Kaseyi kapıp bebeğin yanında yiyebiliyorum. Mecburiyetten böyle idare ediyorum. İstersen bi dene.
Hadi ya ben hiç denememiştim canımRica ederim canım geçer inşallah zaten bir zararı olmuyor ben ara sıra zeytinyağıyla komple vücuduna masaj yapıyorum iyi geliyor. :)
Benimki kendi kendine uyuyor canım akşam yatagına koyuyorum emzikle uyuyor gündüz çok uyumuyor zatenKızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben hala net bir yöntem bulamadımbazen memede uyuyo bazen kucakta uyuyo kv ayakta sallamaya alıştırmıştı bi süre öyle uyudu şimdi hiçbiri olmuyo çok zorlanıyorum siz neler yapıyorsunuz
Onunla ilgili bilgim yok canım ama hava çok sıcak oldugu için lohusalık zor geçiyor ben 8inde doğum yaptım çok fenaydıMerhabalar 2020 temmuz anneleri. 2021 temmuz annesi aday adayı olarak sizlere sormak istedim. Temmuz ayında doğum yapmanın artı ve eksileri nelerdir. Özellikle öğretmenler izinlerini nasıl kullanıyorlar sanırım dezavantajlı olacağım izni kullanma konusunda. Onun dışında doğum izni 24. Haftada mi başlıyor artık kesin mi bilginiz var mı
Yaa kıyamam minnoş tabi sıcaklar biz dayanamıyoruz ki yavrum nasıl dayansınOnunla ilgili bilgim yok canım ama hava çok sıcak oldugu için lohusalık zor geçiyor ben 8inde doğum yaptım çok fenaydıbebek için de hasta olma şansı daha düşük oluyor daha açık giydirebiliyorsun. Ama sıcaktan çok bunalmıstı benim bebeğim bazen uyuyamıyordu
Aynenn öyle ricaederşmmYaa kıyamam minnoş tabi sıcaklar biz dayanamıyoruz ki yavrum nasıl dayansınpeki çok tşkler
Kusura bakma canım giremedim kuzenim vefat ettiAğzındanyok canım. Banada pamukçuk gibi geldi ne yapmak lazım ki
Başınsağolsun canım allah sabır versinKusura bakma canım giremedim kuzenim vefat ettipamukcuksa doktor ilac veriyo canim insallah geçmiştir
Ben her akşam rutin olusturdum. 8.30 da banyo ve sonrasında hemen uykuya geçiyor yatagına koyuyorum kendi kendine uyuyor ışıklarıda kapatıyorum karanlıkta uyuyor. Sabaha kadar deliksiz uyumuyor gece 2 gibi kalkıyor emiyor geri uyuyor 6-7 gibi kalkıyor değişiyor genelde sonra bir daha emiyor altını alıyorum sonra yine uyuyorKizlar bayadir giremiyordum. Sizin. Bebekleriniz aksam kacta yatiyo sabah kacta kalkiyo merak ettim kac saat uyuyolar