Benimki de öyle kuzum ya dişten dolayı damakları kaşınıyor ya da dediğin gibi ellerini keşfediyorlar dayancazAnladım canım şimdikilerinde dişi erken mi çıkıyor ne benimki el ağızda salyalar arttı emin olamadım geçici dönemler dayancaz mecbur
Biz de aynıyız canım yapışık geziyoruz 3 ay 14 günlükBizimkide gündüz hiç uyumuyor nerdeyse kucakta uyursa anca. artık evin içinde de kanguruyla geziyorum valla. 3 ay 10 günlük
Aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri uyguluyoruz valla ben ayakta sallıyorum mecburen artık başka çarem kalmıyor veya bebek arabasına koyuyorum onunla gezinerek uyuyor her yolu denedim dediğin gibi yan yana uzanıyoruz memede uyuyor ama yanından kalkınca uyanıyor. Biraz oyun oynamayı öğrenseler rahatlarız belki bilmiyorumGündüz imkanı yok yanından ayrılamıyorum basıyo yaygarası gözünün önünde olmam lazım mutlaka. Yemek işi inada bindi zaten memeye yanasinca basıyor çığlığı. Dun bi ara yatirdim ayağıma ağzında emzikle salladım mayisti baya şeklini hiç bozmadan yanina uzandım da oyle emdi ancak sakinleşti. Ayakta sallamaya da alıştırmak istemiyorum ama su sira sakinlestiriyor baya. Simdi de yeni uyudu aynı şekilde uyanmasın diye kalkamıyorum da valla. Kolay gelsin hepimize
Aynen olabilir canım diş için erken geldi bana da sankiBizimkide ellerini ağzına götürüyor ama bence ellerini kullanmayı öğrenmeye başladıklarından öyle yapuyolar. Damaklarıda kaşınıyormuş gerçi
Aynen canım her ay bir şey çıkıcak gibi ben bir de sünnet ettiricem bu ay içinde yada diğer ayBenimki de öyle kuzum ya dişten dolayı damakları kaşınıyor ya da dediğin gibi ellerini keşfediyorlar dayancaz
Ayakta sallamazsam gündüz uykusu hayal oldu bize. Memeyi aldığı her fırsatta bayıla a kadar emziriyorum artık başka türlü emme pozisyonuna bile gelse ağlamaya başlıyor deli gibi. Bu dönemi de böyle atlatacagiz sanırım sonumuz hayrola :)Aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri uyguluyoruz valla ben ayakta sallıyorum mecburen artık başka çarem kalmıyor veya bebek arabasına koyuyorum onunla gezinerek uyuyor her yolu denedim dediğin gibi yan yana uzanıyoruz memede uyuyor ama yanından kalkınca uyanıyor. Biraz oyun oynamayı öğrenseler rahatlarız belki bilmiyorum
Bebeklerin uyku döngüleri 45 50 dk dan oluşrmuş canım diğer döngüye geçerken ilk başta nasıl uyuduysa aynı desteği beklermiş benim bebeğimde öyle kısa uyuyor gündüzleri.. Ses için de gerçek anne karnı sesi var YouTube da onu açıyorum diğer seslerden çok etkilenmiyorKizlar bana akıl verin. Bebegim gündüzleri uzun uyumuyor en fazla 50 dakika zar zor oda. Ve ben uyusun diye iyice sessiz uyumaya alistirdim. Şimdi cit ciksa uyaniyor. Nasil sese alıştıracagim tekrar. Sizinkilerde böylemi? Misafir gelince ayri sorun oluyor. Onlarada susun bebek uyuyor diyememki
gündüz uykuları genelde benmkide çok uyumuyor bence onemli olan gece uykusu canım.mesela benmkide 1 saat faln uyur sonra emer 2 saate yakın uyanık olur sonra yıne uyur kısa kısa akşama kadar öyle olur gecede guzel uyur.gündüz uzun uyudugundada gece uyumaz.artık buyuyorlar uyku süreleride kısalıyor.artık daha çok uyanık kalmaya başlayacaklar.Kizlar bana akıl verin. Bebegim gündüzleri uzun uyumuyor en fazla 50 dakika zar zor oda. Ve ben uyusun diye iyice sessiz uyumaya alistirdim. Şimdi cit ciksa uyaniyor. Nasil sese alıştıracagim tekrar. Sizinkilerde böylemi? Misafir gelince ayri sorun oluyor. Onlarada susun bebek uyuyor diyememki
bnmkide aynı hatta birinde benı emıo cok xok ses gelıo bi baktımkı alttan 2 parmagıda sokmuş onları coklattrıoKızlar benimki bu ara sürekli elini ağzına sokuyor emiyor diş olabilir mi
Aynen cop cop ses geliyor komikler yabnmkide aynı hatta birinde benı emıo cok xok ses gelıo bi baktımkı alttan 2 parmagıda sokmuş onları coklattrıo
sabırlı ol canım bu bi süreç bence atlatacaksınız.Sen elinden geldiği kadar sabırlı ol.sütünün durumu nasıl?Benim kızımda öyleydı çok şükür eskisi kadar reddi kalmadı sadece bazen tv dikkatını çekio yada biri konuşursa bırakıo faln bende ısrar etmıorum o öyle yapınca bırakıorum 5 dkk snra yine alıorum gögsüme.Bi ara baya kilo alımı falanda durmuştu şimdi yeniden kilo almaya başladı çok şükür.1 aydır bebegim meme reddi yapiyor ne yapacsgimi sasirdim lutfen yardim edin . Aglamaya basladim artik
adet olmuşmuydun yumurtlama haftalarndamısın?Kolay hamile kalabılıosan olma ihtimali illaki var ama en iyi sen bilirsin tabi.Hakkında hayırlısı olsunKizlaaar,
Bayadir giremiyorum buralara malum bebis e ustune bide korona olduk falan neyse benim suan kafama bise takildi
Ben dogum kontrol hapi aliyorum, emzirirken kullanilan, hic unutmazdim ama dun unuttum. Bugunde iliskide, cok dikkat ederiz hatta hamileligim bile geri cekmeyle oldu, icime bosalma oldu. Bugun ilacimi aldim.
Korktugumun basima gelme ihtimali varmi sizce
Yo adet olmadim. Kolay hamile kaliyorumadet olmuşmuydun yumurtlama haftalarndamısın?Kolay hamile kalabılıosan olma ihtimali illaki var ama en iyi sen bilirsin tabi.Hakkında hayırlısı olsunBu kaçıncı bebişdi?Bende spral taktrdım kendimede eşimede güvenemedim.
Allahtan uzun bi ara vermryı düşünmüyormuşsun canım yoksa hamile kalırsan dahada zor olurdu.Bende gec adet oldum kasık agrılarım oldu 1.5 hafta falan sürdü dedim kesin yumurtluyorum o ağrılardan 13 gun sonra falnda adet oldum.Bunu şuyüzden anlattım seninde böyle kasık agrıların varmı yumurtlama haftanda olabilirmisin?Yo adet olmadim. Kolay hamile kaliyorum
Suan 2.
Spiral dusunmedim cunku 3.cuyu bu bebisin 1 veya 2. Yasindan sonra dusunuyorduk
Yo herhangi bir agrim yokAllahtan uzun bi ara vermryı düşünmüyormuşsun canım yoksa hamile kalırsan dahada zor olurdu.Bende gec adet oldum kasık agrılarım oldu 1.5 hafta falan sürdü dedim kesin yumurtluyorum o ağrılardan 13 gun sonra falnda adet oldum.Bunu şuyüzden anlattım seninde böyle kasık agrıların varmı yumurtlama haftanda olabilirmisin?
Valla bilmiyorum canım birgün unutmaktan bişey olmaz diye düşünüyorum amaKizlaaar,
Bayadir giremiyorum buralara malum bebis e ustune bide korona olduk falan neyse benim suan kafama bise takildi
Ben dogum kontrol hapi aliyorum, emzirirken kullanilan, hic unutmazdim ama dun unuttum. Bugunde iliskide, cok dikkat ederiz hatta hamileligim bile geri cekmeyle oldu, icime bosalma oldu. Bugun ilacimi aldim.
Korktugumun basima gelme ihtimali varmi sizce
Ne kdar sürdü sizin ki ve biberonla verdiniz mi ?? Biberona alışır diye veremiyorum . Uyurkende emzik kullanıyor . Gece eğer gözleri kapalıysa emiyor . Anlarsa mememi uyanıyor hemen ağlıyor beni kandırdın der gibi . Gündüz sütümün devamlılığı olsun diye sağıyorum . Ama geçenlerde bir göğsümün sütü gitti . Çünkü saatler şaşırdı memem ne zaman süt üreteceğini şaşırdı . Ha emdi ha emecek derken 5,6 saat geçirdim bir kaç kez . Canım sıkılıyor üzülüyorumsabırlı ol canım bu bi süreç bence atlatacaksınız.Sen elinden geldiği kadar sabırlı ol.sütünün durumu nasıl?Benim kızımda öyleydı çok şükür eskisi kadar reddi kalmadı sadece bazen tv dikkatını çekio yada biri konuşursa bırakıo faln bende ısrar etmıorum o öyle yapınca bırakıorum 5 dkk snra yine alıorum gögsüme.Bi ara baya kilo alımı falanda durmuştu şimdi yeniden kilo almaya başladı çok şükür.