2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ne kadar sürdüğüne dikkat etmedm canım.Emziği çok emdiği için olabılır mı acaba benım kız sdrce uyurken emio sonra agzndan cıkarıo.Biberonla pek vermedim genelde kaşıkla verdim çok nadir biberonla vermişimdir.Gündüzde hemen sagma önce bi bebegine içirmeye valış 5 dkk arayla teklif et en son baktın emmiyor sag.peki sagınca kaşıkla verince güzel içiyor mu?İnşallah normale döner canım.Emziğide az vermeye çalış bakalım etkisi olacak mı

Emzik veriyorum ya hep ağlıyor vermezsem ćok nadir emmiyor . Keyfi yerindeyken emziģi almıyor . Ama huysuzken onu susturan tek şey . Uyuturken veriyorum birde . Sonra düsüyor atiyor bende simdi almaya basladim uyurken agzindan . Kasikla verince cok dokuluyor agzindan yari sutum gidiyor . Simdi ilaclarin yaninda bulunan damlalik varya onunla sutü çekip agzina sıkmaya basladim . En azindan daha az dokuluyor agzindan . Beni emmesini özledim ya . Gece beni emiyor dedigim gibi uyanmazda gormezse eger . Birde 3 aylik olduk ya kac saatte bir emzirmeliyiz ben doktora gitmedim hala 2 saatte bir emzirmeye calisiuorum . Bazen 3 oluyor gecen haftalar ikimizde inat ettik 5,6 saate ciktigida oldu.

saat olayına çok takılmıorum ben.gecen ay gttgmde saglık ocagındakı ebeler ne kadar sık emzirirsen okadar iyi dediler.Gündüz sık sık emziriyorum.Mızmızlanıosa önce emziriryorum sonra gaznı sonra biraz boş yatrıyorum sıkılana kadar ettafa bakınıo gülüo biraz bize laf atıo Sonra bakıorum tekrar huyszlanmaya başlıo tekrar emzirmeyi deniorum emmek istmezse yatırıp sallıorum bi sıkıntısı yoksa uyuyor.Mesela bugun baya sıkıntılıydı gündz hiç uyumadı dün mercimek çorbası içtim sanırım o gaz yaptı bayadır bu kadar kötü olmamıştı kustu agladı emmek istemedi uyumadı.sonra akşama doğru bi uyudu hala uyuyo ben bi kaç kez uyurken emzrdım uyumaya devam etti.Bide normal süreçte gece de yatrrken emzrıyorum 11 gbi sonra 4 buçuk gbi uyanıo emzryrum tekrar uyuyo sabah 8 gbi tekrar emıo.yani gece benimde 5 saat emzrmedgm oluo.Senin kılosu kaç şuan kızmı erkek mi

Benim ki kız ben saatli gidiyorum . Cunku aciktigini anlamiyorum . Saati yaklasinca emziriyordum ama su siraalar emmiyor beni iste oyle bir donemdeyim . Damlalıla süt sagip veriyorum gece eger uyanmazsa emziriyorum . Sutte azalma olmuyor mu 5 ,6 saat bekleyince . En son 5800 du bir hafta once

Mesela saati dolmadan ağlarsa ne yapıorsun?Bana sorarsan sık sık teklif et emmedimi zorlma bırak gazını çıkar kendi haline bırak konuş güldür rahatlat sonra bi 10 dkka snra 15 dkka snra tekrar emzrmeye çalış ama çok zorlama yine bu şekilde bu şekilde uğraş bakalım belki tekrar normale doner.Yani en çok emzrmeye çalış damlalığa yada kaşığa ağırlık verme.Bi ara sütüm axalmış gbiydi ama şuan iyi yettiğini düşünuorum.Bende bazen emdikten sınra doymadgı düşürsem mama verıyordum günde 30 yada 60 ml çok degl ama artık aç kaldgını hissetmıorum doyuyor bi kaç gündr mama vermıorum.
Doğum kilosu kaçtı? Benimkide kız 3 kilo doğdu şuan 5700 falan.Bi ara kilo alımı durdu sonra yeniden artmaya başladı.

2800 dogdu . Denerim bu dedigini . Agladiginda oynuyorum onunla geziyoruz evde . Saatli olunca gazimi var acaba diye dusunmuyorum mesela . Gazi var ondan agliyor diyorum spir yaltiriyorum . Bizimki aslinda hep huysuz

Yatış şekli bi de memelerde ki fark dışında sanki benim bebişi yazmışsın :)
Gerçi az bişey bende de fark var.
Benimki de çok kusuyo. Dr a reflü olabilir mi diye sordum. Reflü olsa bile 6.aydan sonra genelde geçiyo. Kilo alımı iyiyse önemsemiyoruz demişti. Bi de tokken emzirme demişti. Saat aralığını genişlet, fazlasını kusuyodur demişti.
Göz muayenesine 3.ayda gittik. Çapak problemi de vardı bizde.
Bizimki de durduk yere olmasa da çok irkiliyor.
Tüylü de aynen dediğin gibi. İnşallah dökülür
Kafayı yıkarken yüzüstü tutarken azar azar döküp her döküşte elimle siliyorum. Artık yutarsa da az bişeyden bişey olmaz. Youtube videosundan cesaret alıp kendim yıkamaya başlamıştım Benim de öyle olmuştu ama antibiyotikle geçti. Dr geçmezse iğne yaparız demişti.
Sıcak su tutmak masaj yapmak sık emzirmek sağmak iyi geliyo ama geçmezse dr a git. Kendi kendine geçmez çünkü.

Ben adet oldum. Bugün 5.gün neyseki bitti gibi bişey. İlk 2-3 gün çok yoğun geldi. Nerdeyse 2 saatte bir değiştirdim. Niye öyle oldu anlamadım çok rahatsız oldum Hep böyle olmaz inşallah. Rahim tam eski haline gelmediği içindir değil mi? Adet olmuş olan var mı aranızda, sizin de böyle miydi?

aynen bende senin gibi oldum dolu dolu hiç okadar ped degsstrdgımı hatırlamam.3. gün spral taktrdım ben ondan snra azaldı sonrada bitti ama kokulu akıntım var şuan çok fena.

Ben hala olmadım adet sen kaçıncı ayda olmus oldun

aynen bende senin gibi oldum dolu dolu hiç okadar ped degsstrdgımı hatırlamam.3. gün spral taktrdım ben ondan snra azaldı sonrada bitti ama kokulu akıntım var şuan çok fena.
Ben de oldum ilk gün az geldi sonra yoğunlaştı şimdi bitmeye yakınım herhalde 5.gün bugün, ben 40ım çıktıktan sonra hemen peşinden adet olmuştum, 2 ay olmadım şimdi tekrar oldum. Düzensizleşmez inşallah

Bugün cesaret edip huysuz oglumla anneme gittim cok sükür arabada aglamadi ama aglicak diye diken ustundeydim krize girdimi artik nefes almayida bırakıyor. Annemlerde durnadi yarım saat uyudu ve agladi hep. Dönüş yolunda yine uyudu. Stresli gecmesine ragmen mutluyum bir aydir gitmiyordum annemlere. Hergun olmasaada iki güne bir cikacam artik. Bebegim aliskin olmadığı icin agliyor sanirim. Kendi evimize girince tekrar gülmeye oynamaya başladı. Sizde nasıl durumlar kızlar.
Bu aralar birde geceleri cok uyanmaya başladı.. Emmek için değil, uyanıp oynamak istiyor. Agliyor geri uyumuyor. Dun gece 3 defa uyandi 1er saat ayakdaydi en az. Yinemi atak dönemi yoksa. 14 haftalik

Arkadaşlar, sizler tecrübelisiniz sonuçta. Cinsiyetle ilgili çeşitli teoriler var. Bunları size de sormak istedim.Memeler ilk zamandan itibaren çok büyürse ve sol meme hep daha büyük olursa kızmış. 7+ lı haftalarda kalp atım hızı 140 ve altı erkekmiş. Yolk kesesi katın ultrasonunda bebeğin solunda kalıyorsa kızmış gibi. Sizce doğru mu yoksa hurafe mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…