2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bi bakayım ben de. Dün dr a gittim antibiyotik yazdı.
Kotu haberim var maalesef rahatlama diye bisey yok cunku ileride daha zor oluyor ve ilk aylar daha rahatmis diyor insan o yuzden ben bu zamanlarin tadini cikarmaya calisiyorum ilerledikce ne demek istedigimi anlayacaksiniz
Hadi ya Benim yeğenlerim var ama demek ki torun seven nineler gibiymişim. Sadece mıncıklama kısmındaymışım. İlk zamanları zor olarak görmüşüm

Canim bugun gribimin 4.gunu daha iyiyim burnum acildi salya sumuk gezmiyorum. 2.gununde hamama gittim sicak su buhar cok iyi geldi, sokturdu icimdekileri. Benim doktorda covid testi yapti ama henuz sonuc cikmadi. Dedigin yagi bi arastirayim bende. Sagol cnm

Az canim full degil. Süt ürünleri yemiyorum zaten gaz yapiyo diye

Kızlar benim bebiş çok kıvrak hareket ediyor, hani böyle atletizm ile ugraşanların vücutları çok esnek olurya onun gibi. Acaba yeni doğan bebekler hep böylemi olurlar ? Yani sanki kemik yapısı tam oturmadığı için vucudu çok esnek olabiliyor gibime geldi :)

Kızlar, serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Günde kaç sefer , kaç damla ? Benim doktorum önerdi, ama cesaret edemiyorum kullanmaya, zarar veririm korkusuyla. Faydalımı veya gerelimi acaba ? Yoksa opsiyonel birşeymi ?

Kızlar, serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Günde kaç sefer , kaç damla ? Benim doktorum önerdi, ama cesaret edemiyorum kullanmaya, zarar veririm korkusuyla. Faydalımı veya gerelimi acaba ? Yoksa opsiyonel birşeymi ?
Ben kullanıyorum ama serum şeklinde olanından. Şırıngaya çekip yarısı bi burna yarısı diğer burna sıkıp ters çevirip sırtına hfif pat pat yapıyoruz. Biraz da olsa rahatlıyor

Ben kullanıyorum ama serum şeklinde olanından. Şırıngaya çekip yarısı bi burna yarısı diğer burna sıkıp ters çevirip sırtına hfif pat pat yapıyoruz. Biraz da olsa rahatlıyor
Ne sıklıkla yapıyorsunuz ben de yaptım öyle bi kaç kez de sürekli yapmak zarar verir mi acaba

Bebegime hareketler yaptiriyorum hergun. Yeni yeni rahat yapiyor benim kizim cok esnek degil sanirim cunku arkadan el ve ayaklarini birlestirme hareketini zor yapiyoruz ama degiyor birbirine baskada esnekligi yok

Ben burnu tikanirsa yapiyorum onuda evde tuzlu su yapip siringa ile burnuna 1 2 damla sıkıp yumusatiyorum oyle cikiyo. Birkere genzi tikanmisti uyuyamiyordu surekli agliyordu ne yaptiysam acamadim bende pompa ile bi burnundan sıktım otekinden ne var ne yok cikti ama oyle boyle degil, digerinede ayni yaptim. İnanirmisiniz 1 dkdan uyudu. Tabi tehlikeli bu yontem bence kafayi yan yatirmak lazim veya dik pozisyonda birde bebekler kucuk ya yinede iyi cesaret etmisim diyorum

kızlar bebeğin kalbinde 1/6 üfürüm tespit edilen var mı? kontrole ne zaman gittiniz? Eko çekildi mi? bir şey çıktı mı?

kızlar merhaba, gelecek hafta 1. ay aşısı olarak hepatit-b'nin 2. dozunu vurduracagız. ilk dozunu doğumdan hemen sonra hastanede yapmışlardı, ikinci dozu sağlık ocağında yaptıracagız.
şimdi hastane evraklarına baktıgımda hastanede engerix-b isimli bir aşı yapmışlar. sağlık ocagında aynı marka aşı mı yapılıyor acaba ? yani endişem ; sağlık ocağında vurulan aşının markası hastanede vurulandan farklı olabilir mi ? ve bu durum sıkıntı yaratır mı acaba ?
sizler hiç buna dikkat ettiniz mi ?

Valla ben dikkat etmedim canım markası falan yazmıyordu

Kaç ay aşısı benimki geçen perşembe 2.ay aşısını oldu ilk bi değince ağladı sonra hiç ağlamadı
Benimkide 2. Ay aşısı, aşı olurken agladi, 4 saat sonra baya agladi zor sakinlestirdim. Yavrum ya acaba degdimmi yanlışlıkla yoksa karnimi agridi cunki ishal olmuş aksama dogru. Sükür ateslenmedi ama

bilmiyorum ya sari tulbente guldum mesela biri biseyden bahsederken canin cekmesinde diye soyluyorlar ya ifrit oluyorum. Ya canim cekmiyo zaten ama aklinda olmayani aklina dusurmek gibi. Boyle girizgah yapmaya ne gerek var anlamak guc.
yeni gördüm mesajı aynen öyle değişik insanlarız
Dün dr a gittik bu ay 1200 gr almışız yarabbi şükür :)) Hem de ay dolmadan gittik mastit için randevu almıştım çıkmışken çocuk dr una da gittik.
MaşAllah cnm mastite ne dedi doktor
Bizde 2 aylik olduk 2. Ay asisi zor ya bize randevu verecek oyle gidecegiz ama o gun hic gelmesin istiyorum
Evet zor ya gündüz çok huysuzdu oğlum aksamı da ateşlendi

Benimkide 2. Ay aşısı, aşı olurken agladi, 4 saat sonra baya agladi zor sakinlestirdim. Yavrum ya acaba degdimmi yanlışlıkla yoksa karnimi agridi cunki ishal olmuş aksama dogru. Sükür ateslenmedi ama
ağrısı olmuştur bence canım ondan ağlamıstır benimkininde oldu ağrısı calpol iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…