- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Kötü düşünme canım her çocuk farklı atlatırmış benimkinde ateş olmadı hiç kolu ağrıdı hafif ondan mızmızdı onada calpol iyi geldi uyudu hatta baya onun üzerineBizde 2 aylik olduk 2. Ay asisi zor ya bize randevu verecek oyle gidecegiz ama o gun hic gelmesin istiyorum
Ultrason çekildi. Mastit olmuşum. Antibiyotik yazdı. Sıcak kompres yap dedi. Bi de sağmaya zaman bulabilirsem sağıyorum. Sık sık emzir dedi bi de.yeni gördüm mesajı aynen öyle değişik insanlarız
MaşAllah cnm mastite ne dedi doktor
Evet zor ya gündüz çok huysuzdu oğlum aksamı da ateşlendi
Doktor ateşi cikarsa ver dedi yoksa bisey verme dediağrısı olmuştur bence canım ondan ağlamıstır benimkininde oldu ağrısı calpol iyi geldi
Valla benimkide uyumuyordu ben battaniyeyle sallayıp uyutuyorum artik baska türlü uyumuyor, en azindan uykusunu alinca daha sakin oluyoKızlar 2 ay 14 günlük olduk aşımız biraz sıkıntılı geçti 2 gün ateşi oldu ama hafif . Ama 1 haftadır hiç ama hiç uyumuyoruz delirecek gibiyim ya . Kucaktada ağlıyor uykusuzluktan bittim
Battaniyede sallamak için biri daha lazımValla benimkide uyumuyordu ben battaniyeyle sallayıp uyutuyorum artik baska türlü uyumuyor, en azindan uykusunu alinca daha sakin oluyo
Ağrılar içinde veriliyor ya gerçekten iyi geldi ağrınaDoktor ateşi cikarsa ver dedi yoksa bisey verme dedi
Ben uyutmuyorum boğulma tehlikesi olmasın diye zaten tek öyle bırakılmamalı, yanında durursanız yüz üstü yatırın diyorlar. Ben yanındayken yatırıyorum kasları gelişsin diye ama uyutmuyorum aslaMerhaba kizlar cocucugunu yüzüstü uyutan var mi acaba? Alıştırmak için çok mu geç kaldım. Biz 2. Ayimizi yeni doldurduk. Gazdan başımız belada. Sürekli katılarak ağlıyor. Yüzüstü yatınca gazı kolay çıkıyor diyorlar. Ara ara yüzustu yatırıyorum ama hemen ağlıyor. Döndürmek zorunda kalıyorum. Tavsiyesi olan var mı
İnşallah çıkmaz canım sende eşinde varmı birşeyKizlar dun bebegime covid testi yapildi
2aylik bebegim
Dua edin pozitif cikmasin lutfen
Yok canim bizde bise yokİnşallah çıkmaz canım sende eşinde varmı birşey
Suoer cok sevindim aferin bebiseVermedim canım kendisi yaptı ☺
Sizde yoksa bebeğe nasıl yaptılar anlamadımYok canim bizde bise yok
Sonuclar yarin cikacak
Esimin kizi gelmisti cuma aksami, evdeki abisi hastaymis test pozitif cikmis bizim pazar gunu haberimiz oldu.Sizde yoksa bebeğe nasıl yaptılar anlamadım
Ben yatırıyorum canım.babası 2 hastalıkken göğüsünde yüz üstü yatırmaya alıştırdı ve öyle yatırdığımda uyuyor birtek.diğer türlü kundak sevmiyor ve elleri ile kendini uyandırıyor.Merhaba kizlar cocucugunu yüzüstü uyutan var mi acaba? Alıştırmak için çok mu geç kaldım. Biz 2. Ayimizi yeni doldurduk. Gazdan başımız belada. Sürekli katılarak ağlıyor. Yüzüstü yatınca gazı kolay çıkıyor diyorlar. Ara ara yüzustu yatırıyorum ama hemen ağlıyor. Döndürmek zorunda kalıyorum. Tavsiyesi olan var mı
Valla çok iyi yapmışsınız canım. Küçükken alıştırmak daha kolay. Şimdi deniyorum her fırsatta ama çığlığı basıyor.mas kaç aylık oldu bebegin canım kafasını döndürebiliyor?Ben yatırıyorum canım.babası 2 hastalıkken göğüsünde yüz üstü yatırmaya alıştırdı ve öyle yatırdığımda uyuyor birtek.diğer türlü kundak sevmiyor ve elleri ile kendini uyandırıyor.
ilk Zamanlar çok korktum ama kendi kendine kafasını çevirebiliyor o şekilde ve rahatsız olduğu pozisyonda ya ağlıyor ya da kendini düzeltiyor.
Şimdi içim rahat yatırıyorum.