2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bizde 2 aylik olduk 2. Ay asisi zor ya bize randevu verecek oyle gidecegiz ama o gun hic gelmesin istiyorum
Kötü düşünme canım her çocuk farklı atlatırmış benimkinde ateş olmadı hiç kolu ağrıdı hafif ondan mızmızdı onada calpol iyi geldi uyudu hatta baya onun üzerine

yeni gördüm mesajı aynen öyle değişik insanlarız
MaşAllah cnm mastite ne dedi doktor

Evet zor ya gündüz çok huysuzdu oğlum aksamı da ateşlendi
Ultrason çekildi. Mastit olmuşum. Antibiyotik yazdı. Sıcak kompres yap dedi. Bi de sağmaya zaman bulabilirsem sağıyorum. Sık sık emzir dedi bi de.

Kızlar 2 ay 14 günlük olduk aşımız biraz sıkıntılı geçti 2 gün ateşi oldu ama hafif . Ama 1 haftadır hiç ama hiç uyumuyoruz delirecek gibiyim ya . Kucaktada ağlıyor uykusuzluktan bittim

Kızlar 2 ay 14 günlük olduk aşımız biraz sıkıntılı geçti 2 gün ateşi oldu ama hafif . Ama 1 haftadır hiç ama hiç uyumuyoruz delirecek gibiyim ya . Kucaktada ağlıyor uykusuzluktan bittim
Valla benimkide uyumuyordu ben battaniyeyle sallayıp uyutuyorum artik baska türlü uyumuyor, en azindan uykusunu alinca daha sakin oluyo

Kızlar size bir şey sorucam. Bebeğinizi başkalarından kıskanma durumu sizde de var mı yoksa ben mi doğumdan sonra kafayı kırdım. Kendi annem ve eşim dışında herkesten kıskanıyorum ve eşimin annesi babası ablası bunların bebeğimi kucağına alması sevmesi beni rahatsız ediyor hemen geri almak istiyorm biliyorum çok kötü bir durum ama hissettiklerime engel olamıyorum.

Merhaba kizlar cocucugunu yüzüstü uyutan var mi acaba? Alıştırmak için çok mu geç kaldım. Biz 2. Ayimizi yeni doldurduk. Gazdan başımız belada. Sürekli katılarak ağlıyor. Yüzüstü yatınca gazı kolay çıkıyor diyorlar. Ara ara yüzustu yatırıyorum ama hemen ağlıyor. Döndürmek zorunda kalıyorum. Tavsiyesi olan var mı

Ben uyutmuyorum boğulma tehlikesi olmasın diye zaten tek öyle bırakılmamalı, yanında durursanız yüz üstü yatırın diyorlar. Ben yanındayken yatırıyorum kasları gelişsin diye ama uyutmuyorum asla

Kizlar bigaia damlasini deneyen oldumu.. Ben bi sise kullandim gazina baya yardim etti 3-4 gun kullanmadim baktim gazini çıkaramıyor yine aldim.. Damlayi verdim ama bu seferde uyuyamadi baya agladi. Damlayi keseli uykusuda düzeldi sanki acaba bağlantısı varmidirki

Sizde yoksa bebeğe nasıl yaptılar anlamadım
Esimin kizi gelmisti cuma aksami, evdeki abisi hastaymis test pozitif cikmis bizim pazar gunu haberimiz oldu.
Benim bebegiminde burnu tikandi pazar gunu doktor acilen getir oksijenine bakalim dedi gittik testte yapti
Hem esimin kizi test oldu hem bizim bebis
Yarin sabah sonuclari almaya gidicem
Okadar canim skldiki anlatamam
Bir insan nasil boyle kotu kalpli olabilir
Bebekli bir ev olduguni bildigi halde annesi buraya yollamis cok moralim bozuldu Allaha havale ettim

Ben yatırıyorum canım.babası 2 hastalıkken göğüsünde yüz üstü yatırmaya alıştırdı ve öyle yatırdığımda uyuyor birtek.diğer türlü kundak sevmiyor ve elleri ile kendini uyandırıyor.

ilk Zamanlar çok korktum ama kendi kendine kafasını çevirebiliyor o şekilde ve rahatsız olduğu pozisyonda ya ağlıyor ya da kendini düzeltiyor.
Şimdi içim rahat yatırıyorum.

Valla çok iyi yapmışsınız canım. Küçükken alıştırmak daha kolay. Şimdi deniyorum her fırsatta ama çığlığı basıyor.mas kaç aylık oldu bebegin canım kafasını döndürebiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…