- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
ağızdan mi hangi asi cnm o bize geçen ay bir baacaktan yaptılar bugün de bı koldan iki bacaktan yaotilarGecmis olsun masallah bebise masallah
Bizimde dundu asimiz
3 tane, biri agizdan sivi verildi diger 2side 2bacaga vuruldu benim kizdq çok agladi aksam fitil verdim bende
Kilosu boyu iyi masallah :) 5520 kg 58 cm cuma gunu 2aylik olacak inşallah
sevindim cnmVermedim canım yaptı allahtan kendi
Nırmalde hep yapardı günde kç kere şaşırdım biraz canım insan üzülüyorŞükür canim. Anliyorum ben seni bende stres olmuştum fitil verdim karnina masajlar felan cocukk daha cok stres olmustu. Biraktim bende kendiliginden yapmıştı diger gün. Bagirsaklari düzene giriyor artik ondan oluyor sanirim.
Benimde cumartesiye gelmişti cuma çağırmıslardı beni canım sen gidip bi görüşKızlar, 1. ay aşısı doğumdan tam 30 gün sonra mı yapılıyor ? Doğumundan 30 gün sonrası cumartesiye denk geliyor. Saglık ocagında yaptırmak istiyorum ama hafta sonu sağlık ocağı kapalı. Bu durumda cumartesi yerine cuma veya sonraki pazartesi de yapılabilir mi ?
diğer aylarda da aynı şekilde yapılabilir mi ?
Tlf numarası varsa arayıp sor canım gün söylerlerKızlar, 1. ay aşısı doğumdan tam 30 gün sonra mı yapılıyor ? Doğumundan 30 gün sonrası cumartesiye denk geliyor. Saglık ocagında yaptırmak istiyorum ama hafta sonu sağlık ocağı kapalı. Bu durumda cumartesi yerine cuma veya sonraki pazartesi de yapılabilir mi ?
diğer aylarda da aynı şekilde yapılabilir mi ?
Valla bizimki de uyumuyo canım gündüz en fazla 2 kere o da yarım saati geçmiyo çok nadir bir saat uyur ama ben nedenini memede uyumasına bağlıyorum bütün gün memede kalıyo yarı uyur yarı uyanık. Akşam 6dan sonra da uykusuzlukla mızmızlanma başlıyo bayılana kadar emip uyuyo bazen 9a kadar sürüyoGündüz uyumayan bi benim bebegimmi yaa kizlar ses verin. Gündüz uyumuyo aksam 6 oldugundada uykusuzluktan agliyor. Sadece battaniyede sallayarak uyutabiliyoruz. Bir haftadir böyle
Agizdan olan rotavirusağızdan mi hangi asi cnm o bize geçen ay bir baacaktan yaptılar bugün de bı koldan iki bacaktan yaotilar
sevindim cnm
Canım benim de öyleydi banyo yaptırınca uyuyordu.5. Hafta atağı geçiriyormusuz.Gündüz uyumayan bi benim bebegimmi yaa kizlar ses verin. Gündüz uyumuyo aksam 6 oldugundada uykusuzluktan agliyor. Sadece battaniyede sallayarak uyutabiliyoruz. Bir haftadir böyle
Çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğumuz şey değildir.soğuk algınlığıdır ve çabucak atlatırsın inşallahKizlar dun yazmistim cok hastayim diye doktoruma gittim bugun covid testi yapti
Evde maskeyle dolasiyorum
Insallah canim ya cok kotu vallaGeö
Çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğumuz şey değildir.soğuk algınlığıdır ve çabucak atlatırsın inşallah
Olabilir ama biran önce geçer inşallah dayanilacak gibi değilCanım benim de öyleydi banyo yaptırınca uyuyordu.5. Hafta atağı geçiriyormusuz.
Senin bebeğin daha büyüktü sanırım 8.hafta atağınız olabilir mi ?
bı kaç hafta önce bende cisinde afedersin sümük gibi bişey görmüştüm ama önemli bişey değil diye düşündüm ablamda olabilir demişti bı daha görmedimKızlar bebeğimin kakasında çok küçük bi mukus ve bikaç çay tanesine benzer siyah parçalar gördm ip gibi. Neden olabili? Dün türk kahvesi ve badem yemiştim acaba kuruyemişler alerji mi yaptı. İlk defa görünce işkillendim. 2 ay 6 günlük
benimki uyuyor cnm genel olarak bı saat uynaiksa yarım saat kırk dk uyurGündüz uyumayan bi benim bebegimmi yaa kizlar ses verin. Gündüz uyumuyo aksam 6 oldugundada uykusuzluktan agliyor. Sadece battaniyede sallayarak uyutabiliyoruz. Bir haftadir böyle
himm 3. Ayda yapılmıyor muydu o asi bana bı dahaki aya dediAgizdan olan rotavirus
hadi hyrlisi cnm insAllah değildirKizlar dun yazmistim cok hastayim diye doktoruma gittim bugun covid testi yapti
Evde maskeyle dolasiyorum
Cnm benmkide yapmaz alt değiştirme üst değiştirmeyi ama ev işlerine çok yardımcıdır inatlasma cnm tadıniz kaçmasın çok yorulduğunu vs söyleyerek yaptrsanKocam kişisi cocuğun ne altini değiştiriyor ne de giydiriyor.Ancak bana söylüyor yap et diye.Başlarda kücük tutamiyorum korkuyorum diyodu şimdi ele kola da geliyor severken seviyorsun da giydirirken mi tutamiyosun dedim kapiştik biraz.hayallerimde böyle bi baba yoktu.Yapaj babalari görüyorum.Sizinkiler ne alemde?Üstüne ev işlerini de zar zor yaptiriyorım baktim yapmiyor ayirdim onun cıkardığı bulasıklari çamaşirlari.Hadi kendin yap dedim.Senin burda evinin yardımcısı cocuğunun bakıcısı yok dedim.Konuşmuyoruz inanın bunaldım ya
Bana doktorum 3 ve 5. Dedi rota aşısı içinbı kaç hafta önce bende cisinde afedersin sümük gibi bişey görmüştüm ama önemli bişey değil diye düşündüm ablamda olabilir demişti bı daha görmedim
benimki uyuyor cnm genel olarak bı saat uynaiksa yarım saat kırk dk uyur
himm 3. Ayda yapılmıyor muydu o asi bana bı dahaki aya dedi
hadi hyrlisi cnm insAllah değildir
Cnm benmkide yapmaz alt değiştirme üst değiştirmeyi ama ev işlerine çok yardımcıdır inatlasma cnm tadıniz kaçmasın çok yorulduğunu vs söyleyerek yaptrsan
İyi yapmışsın. Bebek sevilmek için yapılıyo sadece sankiKocam kişisi cocuğun ne altini değiştiriyor ne de giydiriyor.Ancak bana söylüyor yap et diye.Başlarda kücük tutamiyorum korkuyorum diyodu şimdi ele kola da geliyor severken seviyorsun da giydirirken mi tutamiyosun dedim kapiştik biraz.hayallerimde böyle bi baba yoktu.Yapaj babalari görüyorum.Sizinkiler ne alemde?Üstüne ev işlerini de zar zor yaptiriyorım baktim yapmiyor ayirdim onun cıkardığı bulasıklari çamaşirlari.Hadi kendin yap dedim.Senin burda evinin yardımcısı cocuğunun bakıcısı yok dedim.Konuşmuyoruz inanın bunaldım ya
Canim turkiyede buyuk ihtimal oyledirbı kaç hafta önce bende cisinde afedersin sümük gibi bişey görmüştüm ama önemli bişey değil diye düşündüm ablamda olabilir demişti bı daha görmedim
benimki uyuyor cnm genel olarak bı saat uynaiksa yarım saat kırk dk uyur
himm 3. Ayda yapılmıyor muydu o asi bana bı dahaki aya dedi
hadi hyrlisi cnm insAllah değildir
Cnm benmkide yapmaz alt değiştirme üst değiştirmeyi ama ev işlerine çok yardımcıdır inatlasma cnm tadıniz kaçmasın çok yorulduğunu vs söyleyerek yaptrsan
Bana doktorum 3 ve 5. Dedi rota aşısı için
Anladım kızlar saolunCanim turkiyede buyuk ihtimal oyledir
Sanirim bu asi yasadigin ulkeye gore oluyo