- 9 Temmuz 2019
- 668
- 657
- 31
1,5 aylık oldu canım.yüz üstü yattığından beri gazını daha rahat çıkarıyor.Valla çok iyi yapmışsınız canım. Küçükken alıştırmak daha kolay. Şimdi deniyorum her fırsatta ama çığlığı basıyor.mas kaç aylık oldu bebegin canım kafasını döndürebiliyor?
Anladım canımbile bile yolladıysa cidden vicdan yokmuş inşallah iyi çıkar sonucu canımEsimin kizi gelmisti cuma aksami, evdeki abisi hastaymis test pozitif cikmis bizim pazar gunu haberimiz oldu.
Benim bebegiminde burnu tikandi pazar gunu doktor acilen getir oksijenine bakalim dedi gittik testte yapti
Hem esimin kizi test oldu hem bizim bebis
Yarin sabah sonuclari almaya gidicem
Okadar canim skldiki anlatamam
Bir insan nasil boyle kotu kalpli olabilir
Bebekli bir ev olduguni bildigi halde annesi buraya yollamis cok moralim bozuldu Allaha havale ettim
Bile bile yollamisAnladım canımbile bile yolladıysa cidden vicdan yokmuş inşallah iyi çıkar sonucu canım
Siz nasilsiniz sizede test yapildi mi?Bile bile yollamis
Insallah iyi cikar insallah
Mastit olmuşsun galiba. Ben de bi gece sabaha kadar ateşlenmiştim. Çok aşırı değildi ama uyutmadı da. Sonra o gün halsizlikten hep yatasım geldi. Ağzımın da tadı yoktu.Siz nasilsiniz sizede test yapildi mi?
Kizlar benim hic tadim tuzum yoktu bas agrisi icin parol ictim oda sutumu azaltti bebegim 2 gun boyunca gogsumu birakmak istemedi hali ile ucu kizarmisti ve aciyordu bende sut olsun diye incir yedim bir kac tane gece bi uyandim donuyorum atesim cikmis gogsume dokunamiyorum butun vucudum agriyo. Dun 39 dereceye kadar cikti atesim bi an korona mi oldum dedim. Butun gece atesim 38 bucuklarda gitti. Esim gece surekli alnima bez koydu atesimi olctu ama dusmuyordu. Ben hissetmiyorum atesimi ama. Bugun atesim yok cok sukur ama yemek yerken hic lezzet alamiyorum herseyin tadi aci geliyoryani korkuyorum korona miyim diye ama gogsumde agri hala var ve yaniyo gogsum. Anyibiyotik kullaniyorum acaba yediklerimin tadi ondan mi oyle geliyor hic ilac kullanirken boyle olan var mi?
Bende cok hissetmiyordum atesimi ama 39da uşume geliyordu. 38 bucuk cikinca atesli hissetmiyordum. Benim olcum cihazim koltuk altindan olan var ya o goguslerim zaten sicak belki ondan oyle yuksek cikiyordu bilmiyorum. Agzimizin tadinin olmamasi ilacin yan etkisi olabilir mi?Mastit olmuşsun galiba. Ben de bi gece sabaha kadar ateşlenmiştim. Çok aşırı değildi ama uyutmadı da. Sonra o gün halsizlikten hep yatasım geldi. Ağzımın da tadı yoktu.
Şu an mastit geçsin diye antibiyotik kullanıyorum.
İlaçtan mı bilmiyorum ama şu an bi antibiyotik kullanıyorum öyle bi etkisi olmadı.Bende cok hissetmiyordum atesimi ama 39da uşume geliyordu. 38 bucuk cikinca atesli hissetmiyordum. Benim olcum cihazim koltuk altindan olan var ya o goguslerim zaten sicak belki ondan oyle yuksek cikiyordu bilmiyorum. Agzimizin tadinin olmamasi ilacin yan etkisi olabilir mi?
Mastit nasıl ortaya çıkıyor acabaMastit olmuşsun galiba. Ben de bi gece sabaha kadar ateşlenmiştim. Çok aşırı değildi ama uyutmadı da. Sonra o gün halsizlikten hep yatasım geldi. Ağzımın da tadı yoktu.
Şu an mastit geçsin diye antibiyotik kullanıyorum.
Tam boşaltmamaktan oluyomuş galiba.Mastit nasıl ortaya çıkıyor acaba
Bizde herhangi bir belirti yokSiz nasilsiniz sizede test yapildi mi?
Kizlar benim hic tadim tuzum yoktu bas agrisi icin parol ictim oda sutumu azaltti bebegim 2 gun boyunca gogsumu birakmak istemedi hali ile ucu kizarmisti ve aciyordu bende sut olsun diye incir yedim bir kac tane gece bi uyandim donuyorum atesim cikmis gogsume dokunamiyorum butun vucudum agriyo. Dun 39 dereceye kadar cikti atesim bi an korona mi oldum dedim. Butun gece atesim 38 bucuklarda gitti. Esim gece surekli alnima bez koydu atesimi olctu ama dusmuyordu. Ben hissetmiyorum atesimi ama. Bugun atesim yok cok sukur ama yemek yerken hic lezzet alamiyorum herseyin tadi aci geliyoryani korkuyorum korona miyim diye ama gogsumde agri hala var ve yaniyo gogsum. Anyibiyotik kullaniyorum acaba yediklerimin tadi ondan mi oyle geliyor hic ilac kullanirken boyle olan var mi?
Benim de öyleydi tavsiye olarak diyorum mama miktarını azaltsan 3 saatte bir değil de 1 veya 2 saatte bir emzirsen. Ben o zamanlar çok sık emzirdim zamanla sütüm normale döndü şu an yapman gereken sadece emzirmek ve bu güzel duygunun tadını çıkarmaktecrübeli anneler nasılsınız?
5 günlük taze bir anneyim. bebeğime sütüm yetmediği için mama+meme şeklinde gidiyorum günde 80 cc mama içiyor 3 saatte 1 ve beni emiyor. kızımı emzirdikten sonra yine pompa yardımıyla sağıyorum toplam 10 cc ya çıkıyor ya çıkmıyor.
süt arttırmak için neler önerirsiniz? nelerin faydasını gördünüz?
bir de lohusalıktan sanırım sürekli ağlamak geliyor içimden kendimi tutamıyorum zaten durduramıyorum da. kızıma bakıp "bunu ben mi doğurdum" krizleri vuruyor sık sık ama üzüntü ağlaması değil mutluluk ağlaması yaşadığım şey. bu bitecek mi? sütümü engeller mi?
maması 3 saatte bir ama ben max 1 buçuk saatte bir kendim meme verip emziriyorum. ilk günlere göre arttı sütüm ama keşke daha fazla olsa işteBenim de öyleydi tavsiye olarak diyorum mama miktarını azaltsan 3 saatte bir değil de 1 veya 2 saatte bir emzirsen. Ben o zamanlar çok sık emzirdim zamanla sütüm normale döndü şu an yapman gereken sadece emzirmek ve bu güzel duygunun tadını çıkarmak♥
maması 3 saatte bir ama ben max 1 buçuk saatte bir kendim meme verip emziriyorum. ilk günlere göre arttı sütüm ama keşke daha fazla olsa işte
Evet doktor yazdi. İyi hissediyorum kendimi de sirtim agriyo bugundeBizde herhangi bir belirti yok
Test yapmadik
Esimin kizi yaptirdi oda yetersiz sonuc geldi tekrar yapacak
Bebegimde négatif cikti
Canim mastit olabilirmisin acaba? Antibiyotigi doktormu yazdi
Belirtiler ayni canim bende oyle oldum.İlaçtan mı bilmiyorum ama şu an bi antibiyotik kullanıyorum öyle bi etkisi olmadı.
Önce üşüme oldu benim de. Göğsüm sıcaktı ağrıyodu ağzımın tadı kaçmıştı falan aynı hepsi. Dr a gittim sonra.
O duygusallık bende de inanılmazdı canım şimdi iki aylık oldu bebeğim ama hala daha var bende çok duygulanıp mutluluktan ağladım sütümü etkilemedi. Şu an hala oğluma ninni söylerken duygulanıyorm engel olamıyorum :)tecrübeli anneler nasılsınız?
5 günlük taze bir anneyim. bebeğime sütüm yetmediği için mama+meme şeklinde gidiyorum günde 80 cc mama içiyor 3 saatte 1 ve beni emiyor. kızımı emzirdikten sonra yine pompa yardımıyla sağıyorum toplam 10 cc ya çıkıyor ya çıkmıyor.
süt arttırmak için neler önerirsiniz? nelerin faydasını gördünüz?
bir de lohusalıktan sanırım sürekli ağlamak geliyor içimden kendimi tutamıyorum zaten durduramıyorum da. kızıma bakıp "bunu ben mi doğurdum" krizleri vuruyor sık sık ama üzüntü ağlaması değil mutluluk ağlaması yaşadığım şey. bu bitecek mi? sütümü engeller mi?
sormayın evdekiler benden bıkmak üzere sürekli gülüyorlar banaO duygusallık bende de inanılmazdı canım şimdi iki aylık oldu bebeğim ama hala daha var bende çok duygulanıp mutluluktan ağladım sütümü etkilemedi. Şu an hala oğluma ninni söylerken duygulanıyorm engel olamıyorum :)
Bende kullandım faydalı gibiydi bıraktım artık ama ne kadarfark var bilmiyorum. Uyku düzeni 2 aydan sonra herkeste bi değişiyor sanırım dönemlik bişeyKizlar bigaia damlasini deneyen oldumu.. Ben bi sise kullandim gazina baya yardim etti 3-4 gun kullanmadim baktim gazini çıkaramıyor yine aldim.. Damlayi verdim ama bu seferde uyuyamadi baya agladi. Damlayi keseli uykusuda düzeldi sanki acaba bağlantısı varmidirki
Valla bizimki her iki haftaya bi degisiyo uyuyacagi günleri iple çekiyorumBende kullandım faydalı gibiydi bıraktım artık ama ne kadarfark var bilmiyorum. Uyku düzeni 2 aydan sonra herkeste bi değişiyor sanırım dönemlik bişey