2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım ayirmayla zitlasarak istediğini elde edemezsin. Daha da ters teper. Bence yapabildiğini yap. Yapamadığın kalsın takma. Kocanla da konuş yetişemiyorum yapamıyorum yardımcı tutalım falan de. Bana yardım edemiyorsun ama işlerde yürümüyor de yardımcı olayı ya onun sana yardım etmesini ya da yardımcı tutmasininsaglar bence

Kızlar bebegim 2 aylik oldu sizlerinde en fazla o kadar olmustur . Benim bebek 5 dk emiyor o kadar ve ben uzuluyorum pompa ile sagip vereyim diyorum ama biberona alisip beni unutur diye korkuyorum . Ne yapayim ya da ne yapiyorsunuz?

Kızlar bebegim 2 aylik oldu sizlerinde en fazla o kadar olmustur . Benim bebek 5 dk emiyor o kadar ve ben uzuluyorum pompa ile sagip vereyim diyorum ama biberona alisip beni unutur diye korkuyorum . Ne yapayim ya da ne yapiyorsunuz?
Canim benimkide öyle hic üzülme çene kasları geliştiği icin daha hızlı emiyolar

Yairn tam bir aylık olacak cnm cnm büyüdükçe çene kasları kuvvetlendigi için daha kuvvetli emip hızlı doymalari normal sanki dk tutmuyorum ama oğlumda yaklaşık Max 10 dk emiyordur belki her seferinde o kadar değil bile ama yetiyor kilo alımı bez değiştirme sayın kac

Keisnlikle bencede öyle artık dk tutmamak gerek süt varsa doyana kadar emerler zaten benimki bazen hırslı emiyor uzun süre 5 dk sonra yarısını kusuyor o da kötü
Benimkide öyle sanki arkasından atli geliyor hırslı hırslı bazen öfkeli memeyle kavga ediyor resmen. Sonra cikariyor geri. Alıştım onlara artık. Bide uykusu düzene girseydi uyusaydi gündüzleri

Günde bir kez kaka yapıyor çişindede 4,5 kez değişiyorum ama üst üste çiş yapmışta oluuor bezi dolu yani hissediyorum nasıl iyj mi canım

Benimkide öyle sanki arkasından atli geliyor hırslı hırslı bazen öfkeli memeyle kavga ediyor resmen. Sonra cikariyor geri. Alıştım onlara artık. Bide uykusu düzene girseydi uyusaydi gündüzleri
olur insAllah o da düzelir bazen çok iyi bazen çok yoruyor benimkide öyle böyle büyüyorlar şükür sağlık olsun
Günde bir kez kaka yapıyor çişindede 4,5 kez değişiyorum ama üst üste çiş yapmışta oluuor bezi dolu yani hissediyorum nasıl iyj mi canım
E cnm daha ne guzel yapıyormus doyuyordur bence her bebek bir olmaz benimki bazen günde bı iki bazen günde 3-4 kez büyük çişini yapıyor aç olan bebek sürekli aranır surekli emmek ister sanki ahh annelik illa bişey buluyoruz takacak

Kizlar emİrirken çay kahve tüketiminize dikkat ediyor musunuz?Ben hamileyleken ara ara içiyorum cok düşkünümdür.Yine içiyorum baktim bu artacak kafeinsiz kahve aldim

kendi kendine geçer mi ki sonra?
yok illa sagiyorum sicak dus aliyorum zorla emziriyorum. Ertesi gune azda olsa rahatliyor digergun geciyor. Aksi gibi o gunler emmek istemiyo bebegim. Yani genellikle et tavuk vs tukettigimde oluyo her halde sut kanallarim dar hemen tikaniyo sende bi gozlemle ne zamanlar oluyor diye.
bilmiyorum ya sari tulbente guldum mesela biri biseyden bahsederken canin cekmesinde diye soyluyorlar ya ifrit oluyorum. Ya canim cekmiyo zaten ama aklinda olmayani aklina dusurmek gibi. Boyle girizgah yapmaya ne gerek var anlamak guc.

Benim bebegimin kakasindada mukus var neden acaba kızlar
İnek sutu proteini alerjisi diye bisey var miktari onemli az biseyse geniz akintisi olabilir full hepsi mukus ise bu durum. Eger alerji ise sut ve sut urunleri yemeyeceksin duzelene kadar. Bu duzelme 6 aylikken olabilir 1 yas olabilir 3 yas olabilir

Biz 35 gunlukken yaptirdik illa oyle bi sart yok bize hangi gun uyarsa oyle gittik

Bu pandemi sureci cok zor ya evden cikamiyoruz bebekler icin. Buda bunalmamiza sebep oluyor. Biraz onlar ilgilensin bende dinleneyim istiyo insan. Ama yok bizde de zaten gec geliyo sohbet ederken uyumus oluyo. Kaldi ki ilgilenme. Bazen durmuyo yetistiremiyorum o zaman evdeyse tutuyo gezdiriyo. Alt degistirme de soyle ben ne olur ne olmaz diye ogrettim 1 kere yapti. Sonrasinda ben iyi oldugum surece yapmasini gerek gormuyorum. Tabi bende suna sinir olmuyo degilim yemek su saatte hazir olsun. Beni su saatte uyandir. ben uyurken ses cikarmayin diye emirler vermesine. Tartismamiz bundan oluyo 2 cocuk var olanlari hayal et

Ben bunun icin udi hindi yagi siparis verdim. Bi duzelemedim habire hastalaniyorum. Oksuruk gicik dunde siddetli bas agrisi yasadim. Test yaptirdim negatif cikti ama ne olur ne olmaz diye icecegim bu yagi. Korona icin iyi geldigini soyleyenler bu yag ile atlatanlar varmis. Sen bi arastir udi hindiyi canim cok seye faydali emzirmeyede sıkıntı olacagini dusunmuyorum verdikleri ilaclar daha zararli bence

Kotu haberim var maalesef rahatlama diye bisey yok cunku ileride daha zor oluyor ve ilk aylar daha rahatmis diyor insan o yuzden ben bu zamanlarin tadini cikarmaya calisiyorum ilerledikce ne demek istedigimi anlayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…