- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Ben de nerdeyse yarıdan çok öyle uyutmuş oluyorum. İlerde nasıl etkilemiş olcak bilmiyorum.Aciyorum canim uyursa zaten bi öyle uyuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de nerdeyse yarıdan çok öyle uyutmuş oluyorum. İlerde nasıl etkilemiş olcak bilmiyorum.Aciyorum canim uyursa zaten bi öyle uyuyor
Olunuyo diye biliyorum 6 haftadan sonra özellikleHemen olunuyormu ya, bende ümit ediyordum emzirdigim sürece olmaz belki diye
Merhaba aynı şeyleri hemen hemen Bende yaşıyorum 3 cm açıklığım var 36+4 teyim ama sancım yok bebek 2.5 kilo yarın doktorum doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucsk bebekte çok küçük siz neler yaşadınız doğuduktsm sonra önce napmalıyım doktorum erken mi alıyor panik oldumşuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bide bu hastanede küvez sıkıntımız var hemen başlarından göndermeye yer arıolar.ebe geldi dioki şehire gidin orda doğurun burda küvez yok bebek gider sen burda kalırsın dio.doktorda yok gitmesin yolda sıkıntıya girer demiş.eşimde kızıo hemen başlarından atmya yer arıolar dıo.
kilosu 2.500 dedi doktor nstye baglayan ebede karnın baya buyuk 3 kilo gbi duruo dedı.oy oy dua edin bana
900-1000 arası ortalama diye biliyorum. Ama benim daha az almıştı sınırdaydı.merhaba kızlar birşeyi merak ettim bebekleriniz 1 aylık olduğunda ne kadar kilo almıştı normali ne kadar olması gerekiyo acaba?
oğlum 20 günlük evde tartıldık da 1000 gram almış görünüyo doğruysa normal o zaman çok mu acaba diye düşündüm 20 günde900-1000 arası ortalama diye biliyorum. Ama benim daha az almıştı sınırdaydı.
Aynen canım düzenimiz devam eder inşallah :):)) Ben eğer bu adetse başı hangi gün hiç bilmiyorum. Belli belirsiz bi geçiş oldu. Bi dahaki aya daha iyi anlarım inşallah :)
Uykusu 5 dk sürüyor yaaa ben de gece patladım artık ağlayacaktımInsallah sadece o kadardir ya yoksa ben kafayi yicem
Sağlık ocağındaki ebe ayda 600-1000 gr arası kilo alması normal dedimerhaba kızlar birşeyi merak ettim bebekleriniz 1 aylık olduğunda ne kadar kilo almıştı normali ne kadar olması gerekiyo acaba?
Canım endişelenme. 37+1de 4 cm açıklıkla hastanedeydim o gece doğurdum bebeğimi , panik yapma benim bebeğim de 2900dü 5 gün küvezde kaldı ama sonra çok çabuk toparlandı çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin yavrunuMerhaba aynı şeyleri hemen hemen Bende yaşıyorum 3 cm açıklığım var 36+4 teyim ama sancım yok bebek 2.5 kilo yarın doktorum doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucsk bebekte çok küçük siz neler yaşadınız doğuduktsm sonra önce napmalıyım doktorum erken mi alıyor panik oldum
Doğumdan sonra geçiyor diyenler haklıymıs desene benimde ağrım olurdu normalde bayaAğrı adet başlangıcının aynısıydı kuzum yumurtalıklarım ağrıyordu yani ama adet ağrım hiç olmadı çok şükür hamilelikten önce ağrıdan kıvranıyordum
Hayırlısı canımBen oldum oluyorum galiba
Maşallah çok iyi. Biz de evde tartılmıştık ondan 200 gr eksik çıkmıştı dr da. Seninki her şekilde iyi ama.oğlum 20 günlük evde tartıldık da 1000 gram almış görünüyo doğruysa normal o zaman çok mu acaba diye düşündüm 20 günde
1.200 almıştı benimkimerhaba kızlar birşeyi merak ettim bebekleriniz 1 aylık olduğunda ne kadar kilo almıştı normali ne kadar olması gerekiyo acaba?
2.900 le küvöze girdimi benimki kesin girermi o zaman bide doğmadan önce ultrasonda tahmini kilosuyla aynımıydı doğduğundakiCanım endişelenme. 37+1de 4 cm açıklıkla hastanedeydim o gece doğurdum bebeğimi , panik yapma benim bebeğim de 2900dü 5 gün küvezde kaldı ama sonra çok çabuk toparlandı çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin yavrunu
Merhaba stres yapma bende 36+4 de doğum yaptım 2.5 kilo. Benim plesanta yaşlanması vardı 10 gün küvezde kaldı. Sezeryan mı yapacakMerhaba aynı şeyleri hemen hemen Bende yaşıyorum 3 cm açıklığım var 36+4 teyim ama sancım yok bebek 2.5 kilo yarın doktorum doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucsk bebekte çok küçük siz neler yaşadınız doğuduktsm sonra önce napmalıyım doktorum erken mi alıyor panik oldum
Valla ben ağlıyorum artik dayanamiyorum onun aglamasina caresizligime...Uykusu 5 dk sürüyor yaaa ben de gece patladım artık ağlayacaktım
Hayır normal açılmam var doğmadan önce ultrasondaki tahmini kilosuyla bire bir aynımı doğdu pekiMerhaba stres yapma bende 36+4 de doğum yaptım 2.5 kilo. Benim plesanta yaşlanması vardı 10 gün küvezde kaldı. Sezeryan mı yapacak
Benim bebeğim 2780 kg olarak doğdu küvöze falan almadılar2.900 le küvöze girdimi benimki kesin girermi o zaman bide doğmadan önce ultrasonda tahmini kilosuyla aynımıydı doğduğundaki
Kilosu