2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar mesajlar birikti okumaya calisacagim insallah.
Sanirim herkeste ayni problem benim kizimda emmek istiyor emdikce kusuyor. Uyumuyor sebebi yok uyumamasinin aglamiyor ama ıhlıyor salladikca korkuyor bildiginiz uyumuyor. Aksam ezanindan itibaren basliyo gece 1e kadar beni yoruyo bende dinlenemeyince sutum yetmiyo gibi oluyo vs. Bazi gunler 3lere kadar suruyor bu sure. 😒
Bu arada 2 gundur akintim cogaldi rengi acildi sanirim adet goruyorum 🙁 ne cabuk oldu anlamadim daha 1 aylik olduk oysa 🙄

Birde kizima asi yaptircaz p.tesi gunu. Ates dusurucu agri kesici hangisinden verdiniz kizlar?
ıhlaması ıkınma şeklindeyse gazı vardır.benımkıde uykusunda ıkınıo ben hiç müdahale etmıorum o şekılde uykuya devam 😌
benımkıde ıkınmaktan ememiyor en sinir oldgum noktalardan birisi .şöyle kana kana ememio gerilıo kendini çekio faln bende sinirleniorm bırakıorm emzrmeyı.
ben daha adet olmadım 48 günlk olduk.
1 aylık aşısında ates düşürücüye gerek olmuomş canım ebe öyle söyledi bunda ates dusurucuye gerek yok dedı.ben bişey vermedm.banyoda yaptrabılırsın dedi.ama 2 aylık aşısı zormus ona gelemden banyo yaptr gel dedi.

gündüz parol içmiştim aksamda sprey sıktım İnşallah zararı yoktr.kocam sagolsun zararı olmaz dıe dıe sıktrdı spreyı.(gerçi aynı kocam kurban etinin yagından tattıracaktı yavruma neymiş kurban etymiş onunda canı çekermiş ben şok oldum.)
şimdilik iyi gibiyim.havalarda çok soğudu birden ya akşamları buz gbi.şuan evimin yarısı yaz yarısı kış.odadan odaya gecerken bile üşütüyo olabaılırım.
Bakim yine artarsa gidecegim artık yapacak bişey yok
Ben de usudum istanbuldayim ama havalar mi sogudu ben mi usutuyorum bilmiyorum kisa kollu şorta veda edip corap bile giydim 😅 hava degisimi hastalanma zamani dikkat etmekte fayda var spreyin zararo olacagini sanmam prospektusune bi bak yine de

Bazi kusmalar doymaktan ziyade gazdan oluyor ve ya bebek reflusunden. Kilo almiyorsa yeterli degil demek ki. Birde dun ogrendim bebeklerin kopuklu ve yesil kaka yapmasi sadece on sutle beslendigi anlamina gelirmis. Eger hep oyleyse baska sebeplerden olabilirmis vs vs. Sadece on sut ile beslenme buyutmuyor kisaca en son hangi gogsu emdiyse 2.de o gogusten baslamak yagli kisimlarinda emilmesini sagliyor.
Kabizliga hosaf iyi geliyor 😁 bebege gaz yapiyo ama 🤦
cok güzell benim kız tamda az önce yesil ve kpklu yptı neden acaba die düşünüodm bide tarttım 2 gunde 10 gr almış 😞
emzik verıorm 2 gndr sanrm ondan benı az emmeye basladı.bide gece cok uyudu 4 gbi uyandı çok azcık emdı gerı uyudu.uyansın die altnıda actm uyandı gögsume glnce gerı uyudu.8 e dgru yıne uyandı gogsum tas gbi olmuştu.bu seferde çok tazıklı fıskırarak gelıodu zorla emdı.boğazına kactı hep.yinede tam boşaltmdı ggsmu.
bide benım sütümü yatakla atletim sütyenım içio resmen.şimdi mesela yatrdm yanmda emzrıorum yutkunma seside gelıo ama bı baktım yataga akmış çoğu

sizin bu sıkıntı ne derecede bılemıorum ama ben önce belini ovalıyorum sonra yatırıp bezını acıorum poposuna masaj yapıorm sonra bacakları havada bi süre beklıorum bazen bacaklarını karnına ittiriyorum.sonra yavas yavas ıkına ıkına yapıo.
Canım benim ikinci çocuğum. İlk kızım ileri kolikti. Ondan tecrübeliyim onların hepsini yapıyorum. Çok beklediği zamanda sertlikten popoyu acıtıyor bi de onun yarasının acısı başlıyor: dün gece de ütüyle havlu ısıttım karnına koydum iyi geldi gibi

Arkadaşlar göğüs ucundan muzdarip olanlar var mı bütün göğüs ucu markaları denedim nerdeyse kesinlikle geçmiyor ciğerimi söküyor sanki çocuğum emerken. Bu gümüş göğüs ucu kapakları varmış bi ara burda alanlar vardı diye hatırlıyorum kullanıp gerçekten faydasını gören oldu mu yaralar için

Arkadaşlar göğüs ucundan muzdarip olanlar var mı bütün göğüs ucu markaları denedim nerdeyse kesinlikle geçmiyor ciğerimi söküyor sanki çocuğum emerken. Bu gümüş göğüs ucu kapakları varmış bi ara burda alanlar vardı diye hatırlıyorum kullanıp gerçekten faydasını gören oldu mu yaralar için

Evet canım oğlumda iken kullanmadığım krem kalmamıştı cildiyeye gitmiştim. Fayda etmedi hiç. Avent kalkan da almıştım o da ile yaramadı bende. Şuan gümüş kapak kullanıyorum hiç yara olmadı. Herhangi bir kremde kullanmadım.

Evet canım oğlumda iken kullanmadığım krem kalmamıştı cildiyeye gitmiştim. Fayda etmedi hiç. Avent kalkan da almıştım o da ile yaramadı bende. Şuan gümüş kapak kullanıyorum hiç yara olmadı. Herhangi bir kremde kullanmadım.
Hangi marka almıştın ben de almayı düşünüyorum artık

Kızlar bir şey soracam size canım sıkılıyor evde nerdeyse 10 aydır evdeyim hiç gezmedim anneme bile gidemedim. Lohusa dönemindeyiz malum herkes geziyor ve ben yine evdeyim tabi bebek var ama bu kadar süre eve tıkılı kaldığımı düşünmek beni rahatsız ediyor. Dogum sonrasi annem geldi 10 gun kaldi gitti . Kaynanam cagirirsan geliyor yada tlf da geleyim mi yemek yapmaya diyor o kadar . Lohusa donemim bile kotu geciyor diye dusunuyorum . Sizde boyle misiniz . Sanki bir tek ben boyleyim gibi geliyor bana malesef uzuluyorum . Ya düşünüyorum 2 ay daha evde kalsam bildiğin bir yilim çöp . Gercekten hep evdeydim ya 😔
bende senin gbiyim canım full evdeydım.sdece son 3 ay öncesne kadar kynnmlara gdıoduk artık o kapıda kapandı o bizde kalıyor 3 aydr.annemlerde dgm yapnca bir hafta kaldılar onada ayrı moralım bozuldu.virüs böyle devam ederse kendi memleketimede gidemeyecegım 😥

Geçen hafta benimde çok fenaydı kendi sütümü sürdüm yumusattı krem hiç işe yaramadı bende dene bence suan daha iyiyim

bende senin gbiyim canım full evdeydım.sdece son 3 ay öncesne kadar kynnmlara gdıoduk artık o kapıda kapandı o bizde kalıyor 3 aydr.annemlerde dgm yapnca bir hafta kaldılar onada ayrı moralım bozuldu.virüs böyle devam ederse kendi memleketimede gidemeyecegım 😥
Gel sarılıp ağlayalım . Pskolojim bozuldu gerçekten ben mutlu olmayinca bebegimede iyi enerji veremiyorum . Esim hep bir seyleri erteliyor . O da ayri sinir bozucu durum kışa girecez sonra zor gideriz bi yere . Millet her hafta sonu bir yerde . Biz evde 😔

X