- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
ıhlaması ıkınma şeklindeyse gazı vardır.benımkıde uykusunda ıkınıo ben hiç müdahale etmıorum o şekılde uykuya devamKizlar mesajlar birikti okumaya calisacagim insallah.
Sanirim herkeste ayni problem benim kizimda emmek istiyor emdikce kusuyor. Uyumuyor sebebi yok uyumamasinin aglamiyor ama ıhlıyor salladikca korkuyor bildiginiz uyumuyor. Aksam ezanindan itibaren basliyo gece 1e kadar beni yoruyo bende dinlenemeyince sutum yetmiyo gibi oluyo vs. Bazi gunler 3lere kadar suruyor bu sure.
Bu arada 2 gundur akintim cogaldi rengi acildi sanirim adet goruyorum ne cabuk oldu anlamadim daha 1 aylik olduk oysa
Birde kizima asi yaptircaz p.tesi gunu. Ates dusurucu agri kesici hangisinden verdiniz kizlar?
benımkıde ıkınmaktan ememiyor en sinir oldgum noktalardan birisi .şöyle kana kana ememio gerilıo kendini çekio faln bende sinirleniorm bırakıorm emzrmeyı.
ben daha adet olmadım 48 günlk olduk.
1 aylık aşısında ates düşürücüye gerek olmuomş canım ebe öyle söyledi bunda ates dusurucuye gerek yok dedı.ben bişey vermedm.banyoda yaptrabılırsın dedi.ama 2 aylık aşısı zormus ona gelemden banyo yaptr gel dedi.