- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 32
Umarım geçer ondan da kullanmadım bilmiyorum kiOğlumda iken benim öyleydi ağlayarak çok emzirdim. 4-5 ay sürdü
Şimdi gümüş kapak kullanıyorum hiç yara olmadı.
Cesaretli olmak lazım galiba millet çatır çatır geziyor hayret ediyorumUmarım öyledir yoksa işimiz zor. Dışarısı iyi gelir inşallah ben şuanlık pek cesaret edemiyorum daha birbirimize alışma evresindeyiz ağlayınca panik oluyorum
Minoset içebilirsin canımKızlar şuan başım çok ağrıyor emziriyorum ilaç kullanabiliyor muyum? Hangi ilaç içilebilir ? Yardımcı olur musunuz ?
fiskirir tarzdami eger oyleyse git canim reflu olabilir.hastanede emzirme odasinda bi kadinla denk geldim emzirio gazini cikarirken bildigin yere sap die kustu odadan cikana kadar bi kac kez kustu.zaten onun icin gelmisler ultrasyna gondernis doktr .ultrasyndan snra yine denk geldik sordum da reflu demis doktorBugünde her emdikten sonra kusuyoruz, az bisey değil yediği geri cikiyor. Doktora gitsemmi ki bilemedim.
İlk istahi varken ve cenesi yorulmamisken yagli kismi emiyor. Birde her bir goguste en az 15 dk emmeli bunu demeyi unutmusum. 10dk emiyorsa bu yeterli degilmis yagli kismin gelmesi icin. İnsallah bol bol kilo aldirirrizYa ben bu bitirdiğin memeyle başlama konusunu okumuştum ama amacını anlamamıştım. O yüzden hep diğeriyle devam ettim.
Yani son süt öne mi itiliyomuş diyosun? Ben de bitirdiğimden başlayayım o zaman artık ya.
Benim sütüm vardı aslında, tek memeden 60cc sağıyodum. Sanırsam fena değil. Bebeğin emmeye çok gönüllü olmamasından 3 saati aştığım az değildi. Ama bu kortizon iğnesi sonrası bişeyler oldu sanki ya
çok şükür yok canım sizinde düzelir insAllahSende gaz yok ama galiba değil mi? Ne şanslısın
canım bozma moralini sağma ile emzirme aynı olur mu hiç emince yine çoğalır insAllahBu arada kortizonlu iğne yaptırdığım için ilk gün mama vericem. Kendi sütümü de 2 saatte bir sağıp dökücem. Ama şöyle bişey var. Dün başladım sağmaya. Sanki her sağışta daha da az gelmeye başladıDeminki mesela 2 meme birden 30 cc anca çıktı
En son 1-2 hafta kadar önce dışarı gidip geleceğim için sağarak verdirmek zorunda kalmıştım. O zaman 2 öğünlük çıkmıştı nerdeyse. Şimdi niye böyle olduİğne mi etkiledi, yoksa dr da moralim mi bozuldu stres mi yaptım. Tekrar emzirmeye döndüğümde düzelir mi acaba ya?
ben çok sıkıdtgmda parol içiyorum canımKızlar şuan başım çok ağrıyor emziriyorum ilaç kullanabiliyor muyum? Hangi ilaç içilebilir ? Yardımcı olur musunuz ?
emzirmeye devam et canım her agladığında arandığında bırakana karar emzir alır insAllah kilo mama yiyorsa niye almadı ki bu arada yaramadı mı ki o daKızlar ya bir ayda 510 gram almış bebek mama veriyorum ama günde üç kez iki ölçü onun haricinde emzirmeye çalışıyorum iki saatte bir emzirmiyorum uyuyorsa uyandırmıyorum acaba ondan mı almadı kilo çok moralim bozuldu herkesin bebeği baya güzel kilolar almış ben besleyemedim sanırım çol kötü hissediyorum kendimi
Sağlıkla kucağına alırsın insAllahkizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizde dogumlar gerceklesti bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi
Parol vermişti doktorum sezeryan sonrası. Arada başım ağrıyınca içiyorum.Kızlar şuan başım çok ağrıyor emziriyorum ilaç kullanabiliyor muyum? Hangi ilaç içilebilir ? Yardımcı olur musunuz ?
Evet en az 15 dk emiyo. Hatta son zamanlar kusması artmıştı. 20-25 dk yı da bulmaya başlamıştı. Biz de aa çok geliyo heralde diye 15-16da kesmeye dikkat etmiştim :) Ama belki de bebişin sadece reflüsü var doğru.İlk istahi varken ve cenesi yorulmamisken yagli kismi emiyor. Birde her bir goguste en az 15 dk emmeli bunu demeyi unutmusum. 10dk emiyorsa bu yeterli degilmis yagli kismin gelmesi icin. İnsallah bol bol kilo aldirirriz
İnşallah yaçok şükür yok canım sizinde düzelir insAllah
canım bozma moralini sağma ile emzirme aynı olur mu hiç emince yine çoğalır insAllah
ben çok sıkıdtgmda parol içiyorum canım
emzirmeye devam et canım her agladığında arandığında bırakana karar emzir alır insAllah kilo mama yiyorsa niye almadı ki bu arada yaramadı mı ki o da
Sağlıkla kucağına alırsın insAllahbenim başıma gelmedi hiç bilgim yok insAllah bı sıkıntı yoktur
Galiba az vermişim ilk bebeğim yalnızım yanımda kimse yok tecrübeli ben de mamaya alışmasın dedi ebe diye mamayı az az verdim genelde emzirdim ama emerken uyuyordu ebe memede uyutma hemen al koy beşiğe dedi ben de onu yapıyordum ama artık her gözünü açtığında vereceğim meme baktım yine aranıyor bu sefer de mama vereceğim çok üzüldüm kendimi suçlu hissettimçok şükür yok canım sizinde düzelir insAllah
canım bozma moralini sağma ile emzirme aynı olur mu hiç emince yine çoğalır insAllah
ben çok sıkıdtgmda parol içiyorum canım
emzirmeye devam et canım her agladığında arandığında bırakana karar emzir alır insAllah kilo mama yiyorsa niye almadı ki bu arada yaramadı mı ki o da
Sağlıkla kucağına alırsın insAllahbenim başıma gelmedi hiç bilgim yok insAllah bı sıkıntı yoktur
Benim dikişim kırmızı hala bir ay oldu ve ağrı var ince ince karnımda dikiş yerinde de var uyuşuk oluyo diyor ya herkes benimki uyuşuk değil baya çamaşırım falan değdiğinde yara bi yere değiyor gb acıyorSelamlar kızlar bu adet kanaması doğumdan sonra kaç gün sürer ?
bir de sezeryan dikişiniz ne alemde benimkinin altı hafif kızarık hala bu ne zaman geçer ve ince bir iz kalır acaba ?
O bende de oluyor bebiş ayağını değdirinve sızlama oluyor hala ama eğilip kalkabiliyorum sıkıntı olmuyorBenim dikişim kırmızı hala bir ay oldu ve ağrı var ince ince karnımda dikiş yerinde de var uyuşuk oluyo diyor ya herkes benimki uyuşuk değil baya çamaşırım falan değdiğinde yara bi yere değiyor gb acıyor
Benimde tombik bir şekilde görüntüsü ve sinirim bozuluyor dikiş izi yeri değilde tam üstü acıyor nedense. . Lohussa olduğumu hissedemiyorum ya hep bir ev işi koşturmasındayım . Uzun hareket edince ağrıyor sanki sarkıyor basınç oluyormuş gibi hissediyorumBenim dikişim kırmızı hala bir ay oldu ve ağrı var ince ince karnımda dikiş yerinde de var uyuşuk oluyo diyor ya herkes benimki uyuşuk değil baya çamaşırım falan değdiğinde yara bi yere değiyor gb acıyor
Konusun tekkende,. Masal okuyun şarkı söyleyin şiir okuyun dua okuyun ben hep en güzel anılarımı anlatıyorumKızımla hafta içi kavga ediyoruz ve uyumuyor. Haftasonu babasının sesiyle uyuyor yaaaralarında anlaşmışlar belli ki beni bekliyor kızım . Yada ikimizin sesiyle kendini güvende hissediyor ve uyuyor . Ben tek başımayken konuşmadığım için
Kızlar gaz probleminiz ne durumda biz sabaha kadar uyumuyoruz masaj yapıyorum biraz rahatlıyor sonra tekrar başlıyor.çok uykusuzum.çok yoruldum.
gaz sancısı için ilaç almıştık o da normalde kusan bir bebek zaten ekstra daha çok kusturdu korktum devam etmedim.zaten çok bir etkisinin olduğunu da görmedim