2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizde dogumlar gerceklesti bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi

Maydanoz sütü mü azaltiyomuş internetten öyle söylentiler var maydano limon detoksunq başlayacaktim zira verdiğim kilolari süt olsun diye yemekten bu ara aliyorum sinirim bozuldu

Bugünde her emdikten sonra kusuyoruz, az bisey değil yediği geri cikiyor. Doktora gitsemmi ki bilemedim.
fiskirir tarzdami eger oyleyse git canim reflu olabilir.hastanede emzirme odasinda bi kadinla denk geldim emzirio gazini cikarirken bildigin yere sap die kustu odadan cikana kadar bi kac kez kustu.zaten onun icin gelmisler ultrasyna gondernis doktr .ultrasyndan snra yine denk geldik sordum da reflu demis doktor

İlk istahi varken ve cenesi yorulmamisken yagli kismi emiyor. Birde her bir goguste en az 15 dk emmeli bunu demeyi unutmusum. 10dk emiyorsa bu yeterli degilmis yagli kismin gelmesi icin. İnsallah bol bol kilo aldirirriz

Sende gaz yok ama galiba değil mi? Ne şanslısın
çok şükür yok canım sizinde düzelir insAllah
canım bozma moralini sağma ile emzirme aynı olur mu hiç emince yine çoğalır insAllah
Kızlar şuan başım çok ağrıyor emziriyorum ilaç kullanabiliyor muyum? Hangi ilaç içilebilir ? Yardımcı olur musunuz ?
ben çok sıkıdtgmda parol içiyorum canım
emzirmeye devam et canım her agladığında arandığında bırakana karar emzir alır insAllah kilo mama yiyorsa niye almadı ki bu arada yaramadı mı ki o da
kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizde dogumlar gerceklesti bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi
Sağlıkla kucağına alırsın insAllah benim başıma gelmedi hiç bilgim yok insAllah bı sıkıntı yoktur

Selamlar kızlar bu adet kanaması doğumdan sonra kaç gün sürer ?
bir de sezeryan dikişiniz ne alemde benimkinin altı hafif kızarık hala bu ne zaman geçer ve ince bir iz kalır acaba ?

İlk istahi varken ve cenesi yorulmamisken yagli kismi emiyor. Birde her bir goguste en az 15 dk emmeli bunu demeyi unutmusum. 10dk emiyorsa bu yeterli degilmis yagli kismin gelmesi icin. İnsallah bol bol kilo aldirirriz
Evet en az 15 dk emiyo. Hatta son zamanlar kusması artmıştı. 20-25 dk yı da bulmaya başlamıştı. Biz de aa çok geliyo heralde diye 15-16da kesmeye dikkat etmiştim :) Ama belki de bebişin sadece reflüsü var doğru.
Saatlerini geçirmesem bi de son emzirdiğimden başlasam belki daha iyi alır. Ama işte cuma akşamından beri sağdıklarım çok az Bugün sabahtan itibaren sağıp atmıycam artık emzirmeye başlıycam inşallah düzelir ya.

İnşallah ya

Galiba az vermişim ilk bebeğim yalnızım yanımda kimse yok tecrübeli ben de mamaya alışmasın dedi ebe diye mamayı az az verdim genelde emzirdim ama emerken uyuyordu ebe memede uyutma hemen al koy beşiğe dedi ben de onu yapıyordum ama artık her gözünü açtığında vereceğim meme baktım yine aranıyor bu sefer de mama vereceğim çok üzüldüm kendimi suçlu hissettim

Selamlar kızlar bu adet kanaması doğumdan sonra kaç gün sürer ?
bir de sezeryan dikişiniz ne alemde benimkinin altı hafif kızarık hala bu ne zaman geçer ve ince bir iz kalır acaba ?
Benim dikişim kırmızı hala bir ay oldu ve ağrı var ince ince karnımda dikiş yerinde de var uyuşuk oluyo diyor ya herkes benimki uyuşuk değil baya çamaşırım falan değdiğinde yara bi yere değiyor gb acıyor

O bende de oluyor bebiş ayağını değdirinve sızlama oluyor hala ama eğilip kalkabiliyorum sıkıntı olmuyor

Kızımla hafta içi kavga ediyoruz ve uyumuyor. Haftasonu babasının sesiyle uyuyor yaa aralarında anlaşmışlar belli ki beni bekliyor kızım . Yada ikimizin sesiyle kendini güvende hissediyor ve uyuyor . Ben tek başımayken konuşmadığım için

Benimde tombik bir şekilde görüntüsü ve sinirim bozuluyor dikiş izi yeri değilde tam üstü acıyor nedense. . Lohussa olduğumu hissedemiyorum ya hep bir ev işi koşturmasındayım . Uzun hareket edince ağrıyor sanki sarkıyor basınç oluyormuş gibi hissediyorum

Kızlar gaz probleminiz ne durumda biz sabaha kadar uyumuyoruz masaj yapıyorum biraz rahatlıyor sonra tekrar başlıyor.çok uykusuzum.çok yoruldum.
gaz sancısı için ilaç almıştık o da normalde kusan bir bebek zaten ekstra daha çok kusturdu korktum devam etmedim.zaten çok bir etkisinin olduğunu da görmedim

Konusun tekkende,. Masal okuyun şarkı söyleyin şiir okuyun dua okuyun ben hep en güzel anılarımı anlatıyorum cok iyi dinleyici tek başına sıkıcı ve yorucu ama ...

Gaz ilacı yanında probiyotik damla verdi mi? Biz genelde probiyotik kullanıyoruz sonra gerek olursa gaz damlası.. Sezeryan doğum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…