- 9 Temmuz 2019
- 668
- 657
- 31
Yok canım normal doğum.sadece gaz ilacı verdiler bize.Konusun tekkende,. Masal okuyun şarkı söyleyin şiir okuyun dua okuyun ben hep en güzel anılarımı anlatıyorumcok iyi dinleyici tek başına sıkıcı ve yorucu ama ...
Gaz ilacı yanında probiyotik damla verdi mi? Biz genelde probiyotik kullanıyoruz sonra gerek olursa gaz damlası.. Sezeryan doğum mu
Bunları yapıyorum sürekliliği olmuyor malesefKonusun tekkende,. Masal okuyun şarkı söyleyin şiir okuyun dua okuyun ben hep en güzel anılarımı anlatıyorumcok iyi dinleyici tek başına sıkıcı ve yorucu ama ...
Gaz ilacı yanında probiyotik damla verdi mi? Biz genelde probiyotik kullanıyoruz sonra gerek olursa gaz damlası.. Sezeryan doğum mu
Bende aksine tek basimayken cok konusuyorum baba olunca ona birakiyorum bu isiKızımla hafta içi kavga ediyoruz ve uyumuyor. Haftasonu babasının sesiyle uyuyor yaaaralarında anlaşmışlar belli ki beni bekliyor kızım . Yada ikimizin sesiyle kendini güvende hissediyor ve uyuyor . Ben tek başımayken konuşmadığım için
Canim ben rezene kimyon bide eczane karisim cayima devam ediyorumKızlar gaz probleminiz ne durumda biz sabaha kadar uyumuyoruz masaj yapıyorum biraz rahatlıyor sonra tekrar başlıyor.çok uykusuzum.çok yoruldum.
gaz sancısı için ilaç almıştık o da normalde kusan bir bebek zaten ekstra daha çok kusturdu korktum devam etmedim.zaten çok bir etkisinin olduğunu da görmedim
Bize onu bile vermemislerdi dusunYok canım normal doğum.sadece gaz ilacı verdiler bize.
Dogdugundan beri tvli odada bi yatagi var (hos diger yatagi daha gelmedi malum korona diyolar amaaaan oda ayri bi konuBunları yapıyorum sürekliliği olmuyor malesefbiz bi konuştuk mu öyle gidiyor çocuğu unutuyoruz . Ama ben evde çıt çıkarmıyorum uyusun diye hemen açıyor boncuk gözlerini
Valla bizim doğumdan sonra 3 gün sonra çağırdı doktor erken doğdugu için; sonra sağlık ocagına gittik topuk kanı için.. sonrasında tam 1.ayında aşısı oldu birde doktor kontrolüne gittik; kalça ultrasonu çekildik. Bir dahakini 2.ay sonu dedi doktorum kontrolDoğum yapan arkadaşlarım :) doğumdan sonra bebiş için ne kontrolleri yapılyor ve ne zaman yapılıyor? Dogum olunca bir çocuk doktoru geliyor ve bakıyor diye biliyorum. Bu doktor nelere bakıyor ? Ve eger herşey iyi ise, bir sonraki doktor randevusu ne zaman oluyor ve nelere bakılıyor?
yani doğum telaşına bişeyler kaçırmayım diye öncesinde bileyim istiyorum :)
Süt git gide azaliyo benimSütü sağanlae neredeyse 2 aylık olacak bebeklerine kaç cc veriyolar sütü ve kaç saatte bir acaba
Canım sana önerilenleri yazarmışım lütfen bende bir bakayım araştırayımBize onu bile vermemislerdi dusun
Cok sukurki bitane cok iyi bi cocuk doktoru kesfettim ve turk. Okadar sevindimki, kadina gazindan bahsettim bana kolik icin bi ilac yazdi bide probiyotik bagisiklik sistemi güçlendirici damla yazdi yukaridada yazdim canim
Sende bi arastir sor sorustur etrafina iyi bi doktor bulmaya calis
Biliyosun buralarda doktor kitap okumus ezber yapmis olmuslar. Iyi bi doktor bulmak zor.
Bende de var emzirdikçe daha da iştahım arttı vallaKizlar sizde de istah artmasi var mi hamileyken istahim sifirdi bugune kadar da oyle iki gundur resmen gözüm ac saldiriyorum yemeklere
Mama Natura coli: biz bunu aldikCanım sana önerilenleri yazarmışım lütfen bende bir bakayım araştırayım
Dogumdan beri yamyam gibiyimKizlar sizde de istah artmasi var mi hamileyken istahim sifirdi bugune kadar da oyle iki gundur resmen gözüm ac saldiriyorum yemeklere
Bizde de tv açık duruyor ama ikimiz evdeyken uyuyor eşim yokken gözler hep açık .Sandriyon sen bebeğini nasıl emziriyorsun ? Bebek uyurken iki göğsümü emziremiyorum . Ve şuan göğüslerim ağrımaya başladı mastit olurum diye korkmaya başladım . Pompa ile sağdım hala ağrıyor . Nasıl dengeliyecem şimdi ya. Ben bir emzirmede bir göğüs diğer emzirmede diğer göğüs yapıyordum ama birikiyor galiba ya . Kafam karıştı şimdi hesap kitap yapıyorum ne yapayım diyeDogdugundan beri tvli odada bi yatagi var (hos diger yatagi daha gelmedi malum korona diyolar amaaaan oda ayri bi konu) hep orada bulunduruyorum. Yalnizken bile tv acik sese alissinn diye sonra cok zor oluyo, her ortama girmiyolae sonrasinda
Uyuturken zor oluyo
Ilk kizimdan tecrubeliyim maalum
Ben haziran annelerindeyim öyle gezinirken mesajına denk geldim. Soğuk olmayacak mama, bileğinde kontrol edebilirsin sıcaklığını yakmayacak bir ılıklık olması gerek. Bir de bende ilk başlarda mama takviyesi yaptığımda aptamil klasik 1 aldım fakat dehşet gaz sıkıntısı yaptı. Aptamil conformil 1 aldım doktor önerdi hiç sorun yaşamadık bir daha. Aklında bulunsun bu da eğer ki gaz sıkıntınız olursaAcil bişi sormak istiyorum gece ağlamaları icin mememden düşmediği için gece yatmadan mama vericem biraz oğluma cok aglıyo aptamil 1 numara aldm ılıkmı olucak bu mama yoksa sogukmu bilemedm
Gerçekten aç olduğu için mi memeden düşmüyor ondan emin misin. Benimki de öyleydi ama açlıktan değil emmek istediği için emzik verdim rahatladıAcil bişi sormak istiyorum gece ağlamaları icin mememden düşmediği için gece yatmadan mama vericem biraz oğluma cok aglıyo aptamil 1 numara aldm ılıkmı olucak bu mama yoksa sogukmu bilemedm