2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim bebegim hala kakasini yapamadı ya gazi cikiyor ama kakasi cikmiyor. Internette normal yazıyor ama bana normal gelmiyo hic

Pek anlayamadim ben canim

Benimki de öyle ben de cok yorulup bunaliyodum 48. Güne geldik biraz daha acıldı emme arası rahatım

Kızlar benim bebiş karnı tok olmasına rağmen ağlıyor sürekli gazıda yok.. kucakta gezmek durmak istiyor buda beni yoruyor.. çatlıcak gibi oluyor almasam kucagıma sizlerde böyle mi ya
Yaa bizde böyleyiz
Bugün 3,5-4 saat boyunca kucağımdaydı bi dakika oturmadık evde ne turlar attık.. yatağına koymaya çalışınca uyandı sürekli.

Yaa bizde böyleyiz
Bugün 3,5-4 saat boyunca kucağımdaydı bi dakika oturmadık evde ne turlar attık.. yatağına koymaya çalışınca uyandı sürekli.
Of vallahi umarım geçici bir süreçtir.. birde dışarı çıkarın gezdirin iyi geliyor diyenler var bizim yarın kırkımız çıkıyor çıkıcam dısarı inşallah iyi gelir

Of vallahi umarım geçici bir süreçtir.. birde dışarı çıkarın gezdirin iyi geliyor diyenler var bizim yarın kırkımız çıkıyor çıkıcam dısarı inşallah iyi gelir
Umarım öyledir yoksa işimiz zor. Dışarısı iyi gelir inşallah ben şuanlık pek cesaret edemiyorum daha birbirimize alışma evresindeyiz ağlayınca panik oluyorum

Benimde adetim 5 gün gecikti kan testim 4044,72 çıktı yüksek geldi bana kimileri ikiz oluyor yüksek çıkınca diyor sizce ikizmidir

Ya ben bu bitirdiğin memeyle başlama konusunu okumuştum ama amacını anlamamıştım. O yüzden hep diğeriyle devam ettim.
Yani son süt öne mi itiliyomuş diyosun? Ben de bitirdiğimden başlayayım o zaman artık ya.
Benim sütüm vardı aslında, tek memeden 60cc sağıyodum. Sanırsam fena değil. Bebeğin emmeye çok gönüllü olmamasından 3 saati aştığım az değildi. Ama bu kortizon iğnesi sonrası bişeyler oldu sanki ya
Pek anlayamadim ben canim
Benim nerdeyse aldığı kilonun tamamını 12.günden sonra aldıysa, toplamda 1 kilo 1,5 kilo almış olanlar da yine bunu ödem atılıp eksi kilolardan gelip o kiloyu aldılar. Kendimi onlarla kıyasladım yani :/ :)

Kızlar ya bir ayda 510 gram almış bebek mama veriyorum ama günde üç kez iki ölçü onun haricinde emzirmeye çalışıyorum iki saatte bir emzirmiyorum uyuyorsa uyandırmıyorum acaba ondan mı almadı kilo çok moralim bozuldu herkesin bebeği baya güzel kilolar almış ben besleyemedim sanırım çol kötü hissediyorum kendimi

Ben de biraz öyle yaptım, uyandırmaya zorlamadığım oldu yani, özellikle geceleri. 600 gr almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…