- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
Bende var tamam tesekkur ederim. Gitmeden once icireyim bu arada olcu ne kadar olmali yaaEvet dışı mor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende var tamam tesekkur ederim. Gitmeden once icireyim bu arada olcu ne kadar olmali yaaEvet dışı mor canım
Pek anlayamadim ben canimAylık olarak bakınca az oluyo dr için. 550 gr aldığı buraya yazarken aklıma geldi
Ama o açıdan bakınca da 1 kilo üzeri alanlar var belki de benim dediğim günden sonra, o zaman onlar baya baya almış oluyo
Bize de dr damla yazdı, reçeteye bağlı olmayan minicik bi şişe, biraz da pahalıymış. İyi olsun da napalım. Doğal şeyler de kullanmaya çalışcam evde.
Sende gaz yok ama galiba değil mi? Ne şanslısın
Bazı dr lar mamada hiç sakınca görmüyo sanırsam.
Kusması yettiğini gösteren bi kriter değil galiba. Çünkü kusuyo genelde emzirmelerden sonra. Yiycem artık ne varsa, gözü kararttım :)
Ben benim yüzümden ishalle kaka yapsa sevinecek durumdayım Seyrek yapıyo çünkü. Kendim de kabızım çok zor
Benimki de öyle ben de cok yorulup bunaliyodum 48. Güne geldik biraz daha acıldı emme arası rahatımBenim oğlum hep memede kalmak istiyor aglıyor 10 dk sonra memeden ayrılınca okadar yorduki bu durum beni kusuyor hala meme istiyor doymuyo desem kusmaz fazlasını bezleri hep kaka çiş dolu 19. Gündeyiz 5. Paketimiz bezde emzik alışmıyor hep memem hep memem napıcam ben
Yaa bizde böyleyizKızlar benim bebiş karnı tok olmasına rağmen ağlıyor sürekli gazıda yok.. kucakta gezmek durmak istiyor buda beni yoruyor.. çatlıcak gibi oluyor almasam kucagıma sizlerde böyle mi ya
Canım ancak gördüm bana doktor iki çay kaşığı ver dedi 6 saatte birBende var tamam tesekkur ederim. Gitmeden once icireyim bu arada olcu ne kadar olmali yaa
Fitil ver istersen canımBenim bebegim hala kakasini yapamadı ya gazi cikiyor ama kakasi cikmiyor. Internette normal yazıyor ama bana normal gelmiyo hic
Of vallahi umarım geçici bir süreçtir.. birde dışarı çıkarın gezdirin iyi geliyor diyenler var bizim yarın kırkımız çıkıyor çıkıcam dısarı inşallah iyi gelirYaa bizde böyleyiz
Bugün 3,5-4 saat boyunca kucağımdaydı bi dakika oturmadık evde ne turlar attık.. yatağına koymaya çalışınca uyandı sürekli.
Evet hatta akıyır bazen. Bide hep yara benim göğüs uçlarım emzirirken canım çok acıyor ağlıyorum hep bi sızlama var yani göğüslerimde napıcam bilmiyorum
Umarım öyledir yoksa işimiz zor. Dışarısı iyi gelir inşallah ben şuanlık pek cesaret edemiyorum daha birbirimize alışma evresindeyiz ağlayınca panik oluyorumOf vallahi umarım geçici bir süreçtir.. birde dışarı çıkarın gezdirin iyi geliyor diyenler var bizim yarın kırkımız çıkıyor çıkıcam dısarı inşallah iyi gelir
Kanakam bitmemiti tam olarak azar azar geliyordu ama onra bi amda cogaldi 4 gundur cok yogunduKanaman ne zaman bitmişti
Ya ben bu bitirdiğin memeyle başlama konusunu okumuştum ama amacını anlamamıştım. O yüzden hep diğeriyle devam ettim.Bazi kusmalar doymaktan ziyade gazdan oluyor ve ya bebek reflusunden. Kilo almiyorsa yeterli degil demek ki. Birde dun ogrendim bebeklerin kopuklu ve yesil kaka yapmasi sadece on sutle beslendigi anlamina gelirmis. Eger hep oyleyse baska sebeplerden olabilirmis vs vs. Sadece on sut ile beslenme buyutmuyor kisaca en son hangi gogsu emdiyse 2.de o gogusten baslamak yagli kisimlarinda emilmesini sagliyor.
Kabizliga hosaf iyi geliyor bebege gaz yapiyo ama
Benim nerdeyse aldığı kilonun tamamını 12.günden sonra aldıysa, toplamda 1 kilo 1,5 kilo almış olanlar da yine bunu ödem atılıp eksi kilolardan gelip o kiloyu aldılar. Kendimi onlarla kıyasladım yani :/ :)Pek anlayamadim ben canim
Parol veya minoset ama plus değil normal olanlarıKızlar şuan başım çok ağrıyor emziriyorum ilaç kullanabiliyor muyum? Hangi ilaç içilebilir ? Yardımcı olur musunuz ?
Emziriyorum ya bir şey olmaz dimi ilk defa içecem . Tesekkür ederimParol veya minoset ama plus değil normal olanları
Ben de biraz öyle yaptım, uyandırmaya zorlamadığım oldu yani, özellikle geceleri. 600 gr almış.Kızlar ya bir ayda 510 gram almış bebek mama veriyorum ama günde üç kez iki ölçü onun haricinde emzirmeye çalışıyorum iki saatte bir emzirmiyorum uyuyorsa uyandırmıyorum acaba ondan mı almadı kilo çok moralim bozuldu herkesin bebeği baya güzel kilolar almış ben besleyemedim sanırım çol kötü hissediyorum kendimi
Yok yok bişey olmaz içebilirsin doktor demişti bana çocuk doktoruna da sordum içebilirsin çok zorlanırsan dediEmziriyorum ya bir şey olmaz dimi ilk defa içecem . Tesekkür ederim