- 12 Temmuz 2020
- 101
- 77
- 33
Teşekkür ederim inş saglıkla büyütürüz hepimiz benimkide aptamil conformil bebek sütüBen haziran annelerindeyim öyle gezinirken mesajına denk geldim. Soğuk olmayacak mama, bileğinde kontrol edebilirsin sıcaklığını yakmayacak bir ılıklık olması gerek. Bir de bende ilk başlarda mama takviyesi yaptığımda aptamil klasik 1 aldım fakat dehşet gaz sıkıntısı yaptı. Aptamil conformil 1 aldım doktor önerdi hiç sorun yaşamadık bir daha. Aklında bulunsun bu da eğer ki gaz sıkıntınız olursagüle güle büyüt bebeğini
Emzik de tutmuyo atıyor icinden bekledigi süt gelmeyince gözünden yaş geldi artık aglamaktan mamayı verdim simdi öyle sakinleştiki 60 cc verdim gözleri kapandı hemen uykuyaGerçekten aç olduğu için mi memeden düşmüyor ondan emin misin. Benimki de öyleydi ama açlıktan değil emmek istediği için emzik verdim rahatladı
Haklısınız o zaman karnı açmış. Sakinleşmesine sevindim bütün gece rahat olsun inşallah tüm yavrularımızEmzik de tutmuyo atıyor icinden bekledigi süt gelmeyince gözünden yaş geldi artık aglamaktan mamayı verdim simdi öyle sakinleştiki 60 cc verdim gözleri kapandı hemen uykuya
Bizde de durumlar ayni canim.bizimki uyumuyorda dermanim kalmadi artikBu akşam yine gaz sancısı tuttu saatlerce ağladı yavrum. Karnına sıcak havlu koydum masaj yaptım damla verdim bir sürü gaz çıkardı sonunda uyuyabildi çok zorduYediklerime de çok dikkat ediyorum daha napıcam bilmiyorum her akşam aynısı oluyor bugün en kötüsüydü içim parçalandı
İnşaallaaahhHaklısınız o zaman karnı açmış. Sakinleşmesine sevindim bütün gece rahat olsun inşallah tüm yavrularımız♥
Canim probitigin fotografini atabilir misin lutfenMama Natura coli: biz bunu aldik
Infacol
Balifen
Protectis: bu bahsettigim probiotik bagisiklik sistemi icin
Off çok iyi anlıyorum seni dün gece benimki de hiç uyumadı sürekli ağlıyor bi meme veriyorum bi altını değiştiriyorum tam uyuyacak sancı geliyor yine ağlama krizi o geçene kadar tekrar acıkıyorBizde de durumlar ayni canim.bizimki uyumuyorda dermanim kalmadi artik
Ben dogumdan beri hergun bir tane iciyorum Kimyon cayida iciyorum yinede degisen bisey yokOff çok iyi anlıyorum seni dün gece benimki de hiç uyumadı sürekli ağlıyor bi meme veriyorum bi altını değiştiriyorum tam uyuyacak sancı geliyor yine ağlama krizi o geçene kadar tekrar acıkıyorrezene çayı içiyorum ama pek etkisini göremedim
Peki uyutmak için ne deniyosun ben yapmicam dedim ama zorda kaldım 2 gecedir sallıyorum o da iyi geliyor sankiBen dogumdan beri hergun bir tane iciyorum Kimyon cayida iciyorum yinede degisen bisey yok
Bir emzirmede kac dk kaliyo o gogusde? Eger 3, 5 dk falansa bidahakine yine onu verBizde de tv açık duruyor ama ikimiz evdeyken uyuyor eşim yokken gözler hep açık .Sandriyon sen bebeğini nasıl emziriyorsun ? Bebek uyurken iki göğsümü emziremiyorum . Ve şuan göğüslerim ağrımaya başladı mastit olurum diye korkmaya başladım . Pompa ile sağdım hala ağrıyor . Nasıl dengeliyecem şimdi ya. Ben bir emzirmede bir göğüs diğer emzirmede diğer göğüs yapıyordum ama birikiyor galiba ya . Kafam karıştı şimdi hesap kitap yapıyorum ne yapayım diye
Basindan beri suraya foto atamadimCanim probitigin fotografini atabilir misin lutfen
Canim emerken veya gazinı alırken uyuya kalıyor yatağına koyarsam gazdan dolayı uyanıyor.dun gece 2 saat ana kucagindA uyudu onun disinda uzun uykumuz olmuyorPeki uyutmak için ne deniyosun ben yapmicam dedim ama zorda kaldım 2 gecedir sallıyorum o da iyi geliyor sanki
Sanirim ondan oluyor. Bu mu canimBasindan beri suraya foto atamadim
Applicationdan giriyorum ondanmi acaba
Ben hep içiyorum valla yapmadıKizlar Meyveli maden suyu icersem gaz yaparmi ?
Tok olsada meme ister bebekler mama boşa verme bence tok oldugundan eminsen.. benimkide sürekli memedeydi şimdi emzik aldım onu veriyorum baya oyalanıyorAcil bişi sormak istiyorum gece ağlamaları icin mememden düşmediği için gece yatmadan mama vericem biraz oğluma cok aglıyo aptamil 1 numara aldm ılıkmı olucak bu mama yoksa sogukmu bilemedm
Yok emzik falan kabul etmiyor alıyor emzigi bakıyorki süt yok atıyor cok agladı göz mama icti 60 cc sakinleşti uyudu yavrum uyanmadı 3 saatTok olsada meme ister bebekler mama boşa verme bence tok oldugundan eminsen.. benimkide sürekli memedeydi şimdi emzik aldım onu veriyorum baya oyalanıyor
Sutu niye sagiyorsun ki ben onu anlamadim?Evet en az 15 dk emiyo. Hatta son zamanlar kusması artmıştı. 20-25 dk yı da bulmaya başlamıştı. Biz de aa çok geliyo heralde diye 15-16da kesmeye dikkat etmiştim :) Ama belki de bebişin sadece reflüsü var doğru.
Saatlerini geçirmesem bi de son emzirdiğimden başlasam belki daha iyi alır. Ama işte cuma akşamından beri sağdıklarım çok azBugün sabahtan itibaren sağıp atmıycam artık emzirmeye başlıycam inşallah düzelir ya.