- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
BEnimkidr kusuyor ama bugun kilosuna baktırdım 300 geam almış bir haftada demekki normal bir durummuşBugünde her emdikten sonra kusuyoruz, az bisey değil yediği geri cikiyor. Doktora gitsemmi ki bilemedim.
Benimki doymuyor belli mamayı yiyince susuyor kıyamet kopuyor yoksaHım vala cc den anlamıyorum hiç sağmayınca alır insAllah kilo güzel düşün
Evet canım, bir bakarım olmadı ben valla emer inşallahSen emzirmeye yeni başlamıştın dimi canım biberon ucuna alışmıştır artık ondan olabilir. Anne memesine en yakın emzikler var bibs marka, biraz pahalı ama 0-6 ay arası için bir kereliğine alabilirsin instagramdan bir bak
Aynen canım bugün kilosuna baktırdım 300 gram almış 6 günde demekki normalmişHayır o sütün yaradığını gösteriyormuşbenmkşde kusuyor o şekilde daide fazlasını atıyormuş yani
Canım gelmese de emziriyprum zaten. Sürekli sağıyorum mama yerine biraz onu veriyorum sonra yine mama istiyor onu veriyorum. Emdiği kadar artık gidecek napayımAyşe Öner'den dinlediğim kadarıyla doğum yapıp da memesinden süt gelmeyecek kadın yoktur diyor. Ben de çok endişeliydim ama bu cümle beni çok rahatlatmıştı inatla emzirmeye devam et bir kanal tıkanıklığı falan vardır belki bunu da emerek bebek açabilir. süt gelmesi için en önemli şey emzirmek diyor. Doymuyorsa tabiki takviye yap ama emzirmekten hiç vazgeçme ♥ ve emzirirken stres yapma. İnşallah yeterli olacaktır
Gazlı gibi geldi canım malt içecekGazlımı? Şıra gibi benmki asitsiz baska bişimi seninki acaba
Benim de aşiri kusuyor ya mutlaka gazını cıkarıyorum hemen yatirmiyorum reflü yatağında zaten hep.Bir de kusunca yoruluyor sesi değişiyo yavrumun ağzından burnundan kusuuor reflü mü anlamadim bu hafta doktora diycem artık ilaç mi kullanaak napaak bilmiyorum memede kusuyo uykusunda korkuyorum da kusmuk genizinde kalir ddiyeHayır o sütün yaradığını gösteriyormuşbenmkşde kusuyor o şekilde daide fazlasını atıyormuş yani
Ne yiyeceğimizi şaşırdıkDondurmada yapiyomus canim maalesef
bı ara 5-6 kere yapıyordu şimdilerde değişiyor 3-4 kere doluyor ama beziKakanın azlığı da endişelendirdi süt yetersiz mi acaba yetersizse sarılığı artar mı diye sizde de oldu mu azalma kaka sayısında
ya korkuyor canım Rüya falan ya da gaz sancısı giriyordur benceKızlar bişey sorcam benm kızım uyurken arada ağlayarak uyanıyor yani birden şiddetli ağlıyor aniden neden oluyor böyle bir durum yaşayan var mı
olsun canım doysun da mama yedim varsınBenimki doymuyor belli mamayı yiyince susuyor kıyamet kopuyor yoksa
benim 33. Günüm bazen sarı kahverengi leke geliyordu bazen hiç dün kırmızı geldiKızlar bugün doğumdan sonraki 45.günüm ve adetim. Aranızda doğumdan sonra ilk adetini olan var mı?
Aynisi bizimkide oluyoKızlar bişey sorcam benm kızım uyurken arada ağlayarak uyanıyor yani birden şiddetli ağlıyor aniden neden oluyor böyle bir durum yaşayan var mı
Bizde bugun kontrola gittikBugün aylık kontrole gittik. 600 gr almış. Evde dün ölçtüğümde 800 çıkmıştı sevinir gibi olmuştum ama 600 çıktı dr da.
Dr gaz şikayeti için damla verdi. Ben de artık kuru fasulye nohut dışında kendimi kısıtlamıycam gaz yapıcak diye. Belki de bu yüzden sütün kalitesi az olmuştur.
29 günlüğüz bugün. 12.gün sağlık ocağına gittiğimizde doğum kilosunun üstüne 50 gr almıştı. O günden bugüne 550 gr daha almış. Böyle düşünürsem kendimi biraz rahatlatabilirim :) Ama 1 aylık kilosu olduğu için dr az dedi. Hem en az 500 olması gerekir dedi hem de az dedi. Allahtan mama demedi.Bizde bugun kontrola gittik
Kac gunde 600gr almis?
Kanaman ne zaman bitmiştiBen de 3 gundur adetim tatlim 35 gun oldu dogum yapali