2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım gelmese de emziriyprum zaten. Sürekli sağıyorum mama yerine biraz onu veriyorum sonra yine mama istiyor onu veriyorum. Emdiği kadar artık gidecek napayım

Hayır o sütün yaradığını gösteriyormuşbenmkşde kusuyor o şekilde daide fazlasını atıyormuş yani
Benim de aşiri kusuyor ya mutlaka gazını cıkarıyorum hemen yatirmiyorum reflü yatağında zaten hep.Bir de kusunca yoruluyor sesi değişiyo yavrumun ağzından burnundan kusuuor reflü mü anlamadim bu hafta doktora diycem artık ilaç mi kullanaak napaak bilmiyorum memede kusuyo uykusunda korkuyorum da kusmuk genizinde kalir ddiye

Kakanın azlığı da endişelendirdi süt yetersiz mi acaba yetersizse sarılığı artar mı diye sizde de oldu mu azalma kaka sayısında
bı ara 5-6 kere yapıyordu şimdilerde değişiyor 3-4 kere doluyor ama bezi
Kızlar bişey sorcam benm kızım uyurken arada ağlayarak uyanıyor yani birden şiddetli ağlıyor aniden neden oluyor böyle bir durum yaşayan var mı
ya korkuyor canım Rüya falan ya da gaz sancısı giriyordur bence
Benimki doymuyor belli mamayı yiyince susuyor kıyamet kopuyor yoksa
olsun canım doysun da mama yedim varsın
Kızlar bugün doğumdan sonraki 45.günüm ve adetim. Aranızda doğumdan sonra ilk adetini olan var mı?
benim 33. Günüm bazen sarı kahverengi leke geliyordu bazen hiç dün kırmızı geldi

Bugün aylık kontrole gittik. 600 gr almış. Evde dün ölçtüğümde 800 çıkmıştı sevinir gibi olmuştum ama 600 çıktı dr da.
Dr gaz şikayeti için damla verdi. Ben de artık kuru fasulye nohut dışında kendimi kısıtlamıycam gaz yapıcak diye. Belki de bu yüzden sütün kalitesi az olmuştur.

Bizde bugun kontrola gittik
Kac gunde 600gr almis?

Kizlar biz bugun cocuk doktoruna gittik
10 gunde 460gr almis
Kolik icin damla yazdi
Kalca ultrasonunu sordum trde boyle bise var buradada varmi diye
Burada eger cocugun kalcasindan bacaklarindan supheli bi durum varsa veya prématuré dogduysa yapiliyo dedi
Benim kizin bacaklariula bazi hareketler yapti sorun yok suphelenecek bi durumda yok dedi.

Bizde bugun kontrola gittik
Kac gunde 600gr almis?
29 günlüğüz bugün. 12.gün sağlık ocağına gittiğimizde doğum kilosunun üstüne 50 gr almıştı. O günden bugüne 550 gr daha almış. Böyle düşünürsem kendimi biraz rahatlatabilirim :) Ama 1 aylık kilosu olduğu için dr az dedi. Hem en az 500 olması gerekir dedi hem de az dedi. Allahtan mama demedi.

Bugün doğumdan sonra da geçmeyen gebelik kaşıntısı için cildiyeye gittim. Kortizonlu iğne verdi bi tane. Vurulduktan sonra 1 gün mama vericem. Sonra emzirmeyle devam edicem. İnşallah yan etkisi fazla olmaz
Benim gibi emzirirken kortizon iğnesi olmak zorunda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…