- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani 17gunde 550grm mi almis? Eger oyleyse gunlugu 32gr ediyo29 günlüğüz bugün. 12.gün sağlık ocağına gittiğimizde doğum kilosunun üstüne 50 gr almıştı. O günden bugüne 550 gr daha almış. Böyle düşünürsem kendimi biraz rahatlatabilirim :) Ama 1 aylık kilosu olduğu için dr az dedi. Hem en az 500 olması gerekir dedi hem de az dedi. Allahtan mama demedi.
Valla ben herşeyi yiyorum açıkcası gazlı oldugunu düşününce hemen gaz damlası veriyorum Gaz yapıcak psikolojiside insanı gerer olumsuz etkiler benceBugün aylık kontrole gittik. 600 gr almış. Evde dün ölçtüğümde 800 çıkmıştı sevinir gibi olmuştum ama 600 çıktı dr da.
Dr gaz şikayeti için damla verdi. Ben de artık kuru fasulye nohut dışında kendimi kısıtlamıycam gaz yapıcak diye. Belki de bu yüzden sütün kalitesi az olmuştur.
Bence de kısıtlama cnm ye herşeyi ben hiç ayırt etmeden baştan beri yiyorum herşeyi alışması lazimBugün aylık kontrole gittik. 600 gr almış. Evde dün ölçtüğümde 800 çıkmıştı sevinir gibi olmuştum ama 600 çıktı dr da.
Dr gaz şikayeti için damla verdi. Ben de artık kuru fasulye nohut dışında kendimi kısıtlamıycam gaz yapıcak diye. Belki de bu yüzden sütün kalitesi az olmuştur.
İşine karışmak gibi olmasın cnm ama diyet yaparken karışım çaylar içerdim sinemaki içeren karışım çayları çok içmek bağırsak tembelliğine yol acarmis acaba her gazı olduğunda damla vermekte o tarz biseye sebep olur mu ki diye düşündüm bı an bizimde bi kac gündür gaz problemimiz var sanki hafiften akşamları çok sıkıntı yapıyor oglumValla ben herşeyi yiyorum açıkcası gazlı oldugunu düşününce hemen gaz damlası veriyorum ☺ Gaz yapıcak psikolojiside insanı gerer olumsuz etkiler bence
29 günlüğüz bugün. 12.gün sağlık ocağına gittiğimizde doğum kilosunun üstüne 50 gr almıştı. O günden bugüne 550 gr daha almış. Böyle düşünürsem kendimi biraz rahatlatabilirim :) Ama 1 aylık kilosu olduğu için dr az dedi. Hem en az 500 olması gerekir dedi hem de az dedi. Allahtan mama demedi.
Ha bide emzirme saatine gelirsemKizlar biz bugun cocuk doktoruna gittik
10 gunde 460gr almis
Kolik icin damla yazdi
Kalca ultrasonunu sordum trde boyle bise var buradada varmi diye
Burada eger cocugun kalcasindan bacaklarindan supheli bi durum varsa veya prématuré dogduysa yapiliyo dedi
Benim kizin bacaklariula bazi hareketler yapti sorun yok suphelenecek bi durumda yok dedi.
Ne güzel ya benimki geceleri uyuyo sadece oda her bir bucuk saate kalkıyor.. Gündüz uykusu cok nadir..Ha bide emzirme saatine gelirsem
Doktor bana emzirmek icin uyandirmana gerek yok dedi
Kendisi acikirsa kalkar kilosunu guzel almis dedi
Zaten bizim kiz 2bucuk 3saatte bi kalkiyo
Mesela suan 3saat oldu henuz kalkmadi 4saat olsun kalkmazsa ozaman kaldirirm
Her zaman vermiyorum canım gazlı yediğimi düşündüğüm birşey oldugunda veriyorum, bebegin sıkıntı çekmesindense vermeyş tercih ediyorum doktorumda verebilirsin dediİşine karışmak gibi olmasın cnm ama diyet yaparken karışım çaylar içerdim sinemaki içeren karışım çayları çok içmek bağırsak tembelliğine yol acarmis acaba her gazı olduğunda damla vermekte o tarz biseye sebep olur mu ki diye düşündüm bı an bizimde bi kac gündür gaz problemimiz var sanki hafiften akşamları çok sıkıntı yapıyor oglum
Bunu sormayı unutmuşum ben gittiğimde bende genelde böyle yapıyorum artık her istedgnde bırakana kadar emziriyorum bu y da güzel kilo alırlar insAllahHa bide emzirme saatine gelirsem
Doktor bana emzirmek icin uyandirmana gerek yok dedi
Kendisi acikirsa kalkar kilosunu guzel almis dedi
Zaten bizim kiz 2bucuk 3saatte bi kalkiyo
Mesela suan 3saat oldu henuz kalkmadi 4saat olsun kalkmazsa ozaman kaldirirm
Bilgim yok zaten cnm olabilir mi ki dedim kaç aya kadr sürer ki gaz problrmiHer zaman vermiyorum canım gazlı yediğimi düşündüğüm birşey oldugunda veriyorum, bebegin sıkıntı çekmesindense vermeyş tercih ediyorum doktorumda verebilirsin dedi
Ben daha olmadım ama benm lohusalık da yeni bitti sayırlı bir kac gün oldu cnmKızlar bugün doğumdan sonraki 45.günüm ve adetim. Aranızda doğumdan sonra ilk adetini olan var mı?
Cnm seninki çok kusuyor muş doktara götür bence çünkü benm bahsettiğim emdikten sonra süt kesiği gibi az kusmasıBenim de aşiri kusuyor ya mutlaka gazını cıkarıyorum hemen yatirmiyorum reflü yatağında zaten hep.Bir de kusunca yoruluyor sesi değişiyo yavrumun ağzından burnundan kusuuor reflü mü anlamadim bu hafta doktora diycem artık ilaç mi kullanaak napaak bilmiyorum memede kusuyo uykusunda korkuyorum da kusmuk genizinde kalir ddiye
Bugun bizimde öyleydi ben bebek yapı ile masaj aytıp birde banyo yaptım daha yeni yaptı sabahtan beri uğraşıyor yavrum neden oluyor ki kabızlık sarılığı gecsin diye dün gece mama vermiştim ondan mı acaba senin bebiş de neden oldu ki cnm kabızlıkBebegim kakasini yapamadı feryat figan agliyo ne yapacagimi şaşırdım fitilde verdim ise yaramadi
Valla bilmiyorum canim. Sadece beni emiyor. Bugun emmedide karni agriyor gazinida cikaramadi. Bende sabahtan beri masaj yapiyorum hala yapamadı aglaya aglaya uyudu yavrum. Seninki rahatlamis sükür. Banyo yapincami yapti kakasini? Mamadan olabilir canim, farkli gelmiştir bagirsagaBugun bizimde öyleydi ben bebek yapı ile masaj aytıp birde banyo yaptım daha yeni yaptı sabahtan beri uğraşıyor yavrum neden oluyor ki kabızlık sarılığı gecsin diye dün gece mama vermiştim ondan mı acaba senin bebiş de neden oldu ki cnm kabızlık
Canım geçen gün bizimdr öyle oldu en son çare sabunla uyardım altını açık bıraktım öyle yaptıBebegim kakasini yapamadı feryat figan agliyo ne yapacagimi şaşırdım fitilde verdim ise yaramadi
Bende fitil verdim ama hic bi ise yaramadi agladigi yanina kar kaldiCanım geçen gün bizimdr öyle oldu en son çare sabunla uyardım altını açık bıraktım öyle yaptı
Bende bilmiyorum canım hiç ya..Bilgim yok zaten cnm olabilir mi ki dedim kaç aya kadr sürer ki gaz problrmi