2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

resmen gaz patlması yaşadk ya 12 den bu saate kadar durmakszn agladı .sonrada baylmş gbi uyuduu .gaz damlası kullnnlar szdede böyle oluomu

Ben rezene içiyordum onun yanında ahududu çayı içiyordum.süt arttırsın diye az önce de o karışık olan çaydan sipariş verdim.
Kimyonu da bir çay kaşığı koyuyorum yarım çay bardağı suya.onu da içiyorum ama bugün gaz sancımız vardı yinede.

he birde süt yapsın diye çemen otu kapsülü almıştım.onudeneyeceğim çayları bitirince.
Eczaneden aldigim cayda cemen otu tohumu var

40 ı aşanlar bebeğinizi hala 2 saatte bir uyandiriyor musunuz?özellikle geceleri.artık arayı açmak mi lazir 3/4 saat gibi.Kimisi hiç alarm kırmıyomuş bebek ne zaman uyanirsa emziriyormus

40 ı aşanlar bebeğinizi hala 2 saatte bir uyandiriyor musunuz?özellikle geceleri.artık arayı açmak mi lazir 3/4 saat gibi.Kimisi hiç alarm kırmıyomuş bebek ne zaman uyanirsa emziriyormus
Bizim pazar çıkıcak kırkımız. Açıkcası önceden kuruyodum alarm 2sate. Şimdi bazen kurmuyorum kendi ağlıyor acıkınca zaten diye. Gündüz zaten sürekli memede. Gece birtek uyuyakalmıyım diye kuruyorum 3 saate

Ben 3saate kuruyorum eger aglamazsa kalkip 3saat sonrz emziriyorum. Gunde bir kere 4 saat bekleme sansi taniyorum
Bazdn gece oluyo bazen gunduz. Ama mesela gunduzleri bazen 1saat sonra istiyo bende veriyorum.

1. Ay kontrolünden sonra doktor gerek yok saatli beslemeye artık ihtiyacına göre yer demişti. Sariligi azalmış kilo alımını da iyi gördü tabi. Kendi acıkıp ağlasın diye bekliyorum ben. Gündüzleri cok sürmüyor zaten sık sık emiyor. Gece de en fazla 4.5 saat uyuduğu oluyor kendiliğinden uyanıyor genelde 3 saat aralıkla

hım anladım canım

Noldu canım hayırdır nasılsın görüşemedik şu sıra
Evet ya valla soyle biriyle sohbet edesim var kendime o kadar bile vakt yokmus onu anladim dertlerr biter mi kiz 😅 anam dogdular simdi de gaziydi kakasiydi emmemesi mastiti asiri huysuzlugu of of sen nasilsin nasil gidiyo annelik

1. Ay kontrolünden sonra doktor gerek yok saatli beslemeye artık ihtiyacına göre yer demişti. Sariligi azalmış kilo alımını da iyi gördü tabi. Kendi acıkıp ağlasın diye bekliyorum ben. Gündüzleri cok sürmüyor zaten sık sık emiyor. Gece de en fazla 4.5 saat uyuduğu oluyor kendiliğinden uyanıyor genelde 3 saat aralıkla
Valla benimki gece de saat başi maksimum bir bucuk saate bir uyaniyor kendinden alarmli:)

Benimki de sarılık doktor da az kilo almiş bu sefer dediği için ben yine emziriyorum süt olduğunca.Seninki kaç günlük kaç kilo doğdu kaç kilo olmuş canım

Evet ya valla soyle biriyle sohbet edesim var kendime o kadar bile vakt yokmus onu anladim dertlerr biter mi kiz 😅 anam dogdular simdi de gaziydi kakasiydi emmemesi mastiti asiri huysuzlugu of of sen nasilsin nasil gidiyo annelik
Canim annenin stresi gecerse huysuz olur bebekler
Benim ilki oyleydi, senin yasadiklarini yasiyodum stres olmamak mümkünmu

aynen cnm vala çok şükür çok sıkıntılı bebek değil oğlum ama vakit olmuyor hiç biseye birden akşam oluyor 😄 dün annemlere geldim eşim şehir dışına çıktı iş için hafta sonuna kadar burdayız
Sezeryan göbekleeiniz ne alemde?Ne kuşak sardım ne korse aldim biraz daha zaman geçince sporla düzeltmeyw calişacağim umarım
benim normal dogumdu ama bende satmadım bişey köşede kullanamadı sıcaklardan bende aynen spoarla düzeltmeye çalışcam kilo vermede durdu şimdilik ki yiyorum şu ara tahin pekmeze sardım güzel süt yapıyor diye

kalçaları normal çıktı kızımın çok şükür ultrasyonla bakılıo.göz muayenesıde yapıldı ondada sorun ççıkmadıgöz doktoru 6 aylık 1 yas 3 7 yaslarındada kontrole getrn dedı 1 yaşında büyük hastaneye götrun mauyene için dedi.
45 günlük olunca kalça bakılacak bizde de... Bide benim bebişin azcık kafası büyükmüş. Ultrasonla ona da bakılacak. Genelde sorun çıkmıyor ama riske atmayalım dediler. Gerçi böyle kafası önden giden bebek çokmuş.

Kızlar benim bebek ne gece ne gündüz uyuyor yarım saat belki bir uykuya dalıyor uyanıyor en fazla 2,3 kere gündüz . Gece 2 saatte bir o da tutarsa . Sizin bebekler uyuyor mu 28 gunluk. Hamak almayi dusunuyorum hamak kullanan tavsiye eden var mi?

X