- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczaneden aldigim cayda cemen otu tohumu varBen rezene içiyordum onun yanında ahududu çayı içiyordum.süt arttırsın diye az önce de o karışık olan çaydan sipariş verdim.
Kimyonu da bir çay kaşığı koyuyorum yarım çay bardağı suya.onu da içiyorum ama bugün gaz sancımız vardı yinede.
he birde süt yapsın diye çemen otu kapsülü almıştım.onudeneyeceğim çayları bitirince.
Dikkat ediyorum canim sanki kimyon cayi cok iyi geldi gibianladım canım bnce cok olmaz gbi.eger yedklerıne çok dıkkat edıosan 2 yede dsrebilirsin
Kimyonu nasıl içiyorsun canımDikkat ediyorum canim sanki kimyon cayi cok iyi geldi gibi
Sen onlara bakma canım benimki 2300 dü gayette yaptılarSağlık ocağındakiler arkadaşım doktorda hemşirede onlara sordum ben onlarda 3000 kg altını pek yapmıyorlar dediler. Normal doktora soracak tekrar canım
Bizim pazar çıkıcak kırkımız. Açıkcası önceden kuruyodum alarm 2sate. Şimdi bazen kurmuyorum kendi ağlıyor acıkınca zaten diye. Gündüz zaten sürekli memede. Gece birtek uyuyakalmıyım diye kuruyorum 3 saate40 ı aşanlar bebeğinizi hala 2 saatte bir uyandiriyor musunuz?özellikle geceleri.artık arayı açmak mi lazir 3/4 saat gibi.Kimisi hiç alarm kırmıyomuş bebek ne zaman uyanirsa emziriyormus
Kaynamis bir cay bardagi suya 1 cay kasigi kimyon atiyorum. 3dk bekletiyorum demleniyo. Suzup iciyorumKimyonu nasıl içiyorsun canım
Bu ayni benBizim pazar çıkıcak kırkımız. Açıkcası önceden kuruyodum alarm 2sate. Şimdi bazen kurmuyorum kendi ağlıyor acıkınca zaten diye. Gündüz zaten sürekli memede. Gece birtek uyuyakalmıyım diye kuruyorum 3 saate
Ben 3saate kuruyorum eger aglamazsa kalkip 3saat sonrz emziriyorum. Gunde bir kere 4 saat bekleme sansi taniyorum40 ı aşanlar bebeğinizi hala 2 saatte bir uyandiriyor musunuz?özellikle geceleri.artık arayı açmak mi lazir 3/4 saat gibi.Kimisi hiç alarm kırmıyomuş bebek ne zaman uyanirsa emziriyormus
1. Ay kontrolünden sonra doktor gerek yok saatli beslemeye artık ihtiyacına göre yer demişti. Sariligi azalmış kilo alımını da iyi gördü tabi. Kendi acıkıp ağlasın diye bekliyorum ben. Gündüzleri cok sürmüyor zaten sık sık emiyor. Gece de en fazla 4.5 saat uyuduğu oluyor kendiliğinden uyanıyor genelde 3 saat aralıkla40 ı aşanlar bebeğinizi hala 2 saatte bir uyandiriyor musunuz?özellikle geceleri.artık arayı açmak mi lazir 3/4 saat gibi.Kimisi hiç alarm kırmıyomuş bebek ne zaman uyanirsa emziriyormus
Dünden beri bizde öyleyiz halada var gazi ne yapacagimi bende sasirdimresmen gaz patlması yaşadk ya 12 den bu saate kadar durmakszn agladı .sonrada baylmş gbi uyuduu .gaz damlası kullnnlar szdede böyle oluomu
Evet ya valla soyle biriyle sohbet edesim var kendime o kadar bile vakt yokmus onu anladim dertlerr biter mi kiz anam dogdular simdi de gaziydi kakasiydi emmemesi mastiti asiri huysuzlugu of of sen nasilsin nasil gidiyo annelikhım anladım canım
Noldu canım hayırdır nasılsın görüşemedik şu sıra
Valla benimki gece de saat başi maksimum bir bucuk saate bir uyaniyor kendinden alarmli:)1. Ay kontrolünden sonra doktor gerek yok saatli beslemeye artık ihtiyacına göre yer demişti. Sariligi azalmış kilo alımını da iyi gördü tabi. Kendi acıkıp ağlasın diye bekliyorum ben. Gündüzleri cok sürmüyor zaten sık sık emiyor. Gece de en fazla 4.5 saat uyuduğu oluyor kendiliğinden uyanıyor genelde 3 saat aralıkla
Benimki de sarılık doktor da az kilo almiş bu sefer dediği için ben yine emziriyorum süt olduğunca.Seninki kaç günlük kaç kilo doğdu kaç kilo olmuş canım1. Ay kontrolünden sonra doktor gerek yok saatli beslemeye artık ihtiyacına göre yer demişti. Sariligi azalmış kilo alımını da iyi gördü tabi. Kendi acıkıp ağlasın diye bekliyorum ben. Gündüzleri cok sürmüyor zaten sık sık emiyor. Gece de en fazla 4.5 saat uyuduğu oluyor kendiliğinden uyanıyor genelde 3 saat aralıkla
Canim annenin stresi gecerse huysuz olur bebeklerEvet ya valla soyle biriyle sohbet edesim var kendime o kadar bile vakt yokmus onu anladim dertlerr biter mi kiz anam dogdular simdi de gaziydi kakasiydi emmemesi mastiti asiri huysuzlugu of of sen nasilsin nasil gidiyo annelik
aynen cnm vala çok şükür çok sıkıntılı bebek değil oğlum ama vakit olmuyor hiç biseye birden akşam oluyor dün annemlere geldim eşim şehir dışına çıktı iş için hafta sonuna kadar burdayızEvet ya valla soyle biriyle sohbet edesim var kendime o kadar bile vakt yokmus onu anladim dertlerr biter mi kiz anam dogdular simdi de gaziydi kakasiydi emmemesi mastiti asiri huysuzlugu of of sen nasilsin nasil gidiyo annelik
benim normal dogumdu ama bende satmadım bişey köşede kullanamadı sıcaklardan bende aynen spoarla düzeltmeye çalışcam kilo vermede durdu şimdilik ki yiyorum şu ara tahin pekmeze sardım güzel süt yapıyor diyeSezeryan göbekleeiniz ne alemde?Ne kuşak sardım ne korse aldim biraz daha zaman geçince sporla düzeltmeyw calişacağim umarım
45 günlük olunca kalça bakılacak bizde de... Bide benim bebişin azcık kafası büyükmüş. Ultrasonla ona da bakılacak. Genelde sorun çıkmıyor ama riske atmayalım dediler. Gerçi böyle kafası önden giden bebek çokmuş.kalçaları normal çıktı kızımın çok şükür ultrasyonla bakılıo.göz muayenesıde yapıldı ondada sorun ççıkmadıgöz doktoru 6 aylık 1 yas 3 7 yaslarındada kontrole getrn dedı 1 yaşında büyük hastaneye götrun mauyene için dedi.