- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
ne için kontrol.kalça içinde gdeceksen biraz daha bekleyp ikisnde aradan çıkarrdın.Benimki 32gunluk cuma gunu 34gunluk olucak ozaman kontrola gidicez insallah
Benimde surekli bu sorunum varBu ne yaa 2 gune bir gogsum tutuluyor mastit oluyorumama ne zaman yarim atlet giysem ondan sonra oluyor. Kanallarimi kapatiyor yoksa diyorum. Yani evde salkim sacak mi gezecez ya zaten lohusayiz birde perisan durmak hosuma gitmiyo
Bizde göz istemediler gerek yok su an dedilerkalçaları normal çıktı kızımın çok şükür ultrasyonla bakılıo.göz muayenesıde yapıldı ondada sorun ççıkmadıgöz doktoru 6 aylık 1 yas 3 7 yaslarındada kontrole getrn dedı 1 yaşında büyük hastaneye götrun mauyene için dedi.
hım anladım canımBizde 8haftalikken oluyo ilk asi
Noldu canım hayırdır nasılsın görüşemedik şu sıraBenimde surekli bu sorunum var
masaj yapmak için bebek yagı almıştım ben bi masaj var onu yapıorum gazları sıraya koyuyo emzrncede genelde çıkıo.Buarada bnm doktr gaz damlasıda verdı.uykusunda bile ıkınıo dedim.3 4.aya kadar gecer dedi.sen kendini yıpratma çocukta ypratmasn dedi damla verym dedi.bide ayaklarnn altına baş parmagıyla masaj yaparak bacaklarnı itekledi.göbegınede yuvarlak hareketlerle masaj yaptı bu şeklde yaparsn dedi.
Eczaneden aldigim 2ye kadar diyoçok degl bnce.eczaneden aldgnn üstnde yazar gnde 3 yada 4 brdak die sen onun yerne dgerlrnden içiosn sorun olmaz die dsnuyorum
ben diğer kızmda hiç göz yaptrdgmızı hatrlamıorm yaptrmadk.daha gecen ay saglık ocagında şekilleri gösterip sordular okadar tek gözü kapatpta yapılıoya.kızımda hepsni bildi Maşşallah.ama telefnla çok oynuo video izlio oyuzden bozulacak gözleriBizde göz istemediler gerek yok su an dediler
Aylik kontrol canimne için kontrol.kalça içinde gdeceksen biraz daha bekleyp ikisnde aradan çıkarrdın.
hmm adı ney.eger çok oldgnu düşünüosan 2 ye düşür dönüşümlü olarak hepsinden içEczaneden aldigim 2ye kadar diyo
burda yapılıo canım kalça .hatta gecenlerde bi bebegın bacakalrı içe doğrymuş hafif alçıya alacaklardıAylik kontrol canim
Bebek yasina girene kadar her ay kontrola gider
Burada Kalça icin bise olmuyoki
Ilk defa duydum ben hatta
Turkiyede oldugunu sanmiyorumhmm adı ney.eger çok oldgnu düşünüosan 2 ye düşür dönüşümlü olarak hepsinden iç
Cuma gunu doktorumuza bi bahsedim bakalimburda yapılıo canım kalça .hatta gecenlerde bi bebegın bacakalrı içe doğrymuş hafif alçıya alacaklardı
Her ikiside onemliKızlar bebeğin doyup doymadığını nasıl anlarım.ıslak bez sayısı mi önemli yoksa kakalı bez sayısı mi?
Biraz gazdan dolayı huysuzlanıyor sanırım.doğumdan 5 gün sonra doğum kilosunu 50 gram geçmişti ebesi iyi dedi ama şimdi kilo alımı nasıl bilmiyorum 6.hafta genel kontrolü bekleyeceğiz artıkHer ikiside onemli
Ama zamanla anliyosun bebegin hareketlerinden kilo alimindan
Istediginden
Gaz icin caylardan icBiraz gazdan dolayı huysuzlanıyor sanırım.doğumdan 5 gün sonra doğum kilosunu 50 gram geçmişti ebesi iyi dedi ama şimdi kilo alımı nasıl bilmiyorum 6.hafta genel kontrolü bekleyeceğiz artık
Ben rezene içiyordum onun yanında ahududu çayı içiyordum.süt arttırsın diye az önce de o karışık olan çaydan sipariş verdim.Gaz icin caylardan ic
Ben gunde 3kez iciyorum
Sabah rezene oglen kimyon cayi aksamda eczaneden aldigim cay
2gundur iyiyiz sukur
anladım canım bnce cok olmaz gbi.eger yedklerıne çok dıkkat edıosan 2 yede dsrebilirsinTurkiyede oldugunu sanmiyorum
Organic bir cay
Ondan 1 bardak iciyorum zaten
Sabah rezene ve oglen kimyon cayi iciyorum cokmu oluyo acaba diye sormustum
sevndm adına canm .aynen sor bakalmCuma gunu doktorumuza bi bahsedim bakalim
Turk bir çocuk doktoru buldum cok heycanliyim, turkiyede yapiliyomus burda neden yapilmiyo diye sorabilirim en azindan