- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
Aynen canım çok şükürkucukbikadin canımcım iyi olduğunuza çok sevindim. Bu kanamalar bizi korkutuyor ama Allah'ıma şükürler olsun bebeklerimize bir şey olmadı.
Kesiliyor canım, progestan kahverengiye dönüştürerek kesiyor.Aynen canım çok şükürİnşallah tamamen kesilir de rahatlarım
canım teşekkürler paylaşımın için :)Doktorum bugün bunu verdi. Sizler de göz atın :)
bende koldan vuruyorum aynı şekilde bende de yanma oluyor ama 5 dk sonra geçiyor.İğneyi kaynanama vurdurdumda yaktı ya sızdede yanma oluomu iğne girerken anmamadım ama içini boşaltnca yaktı bıde karnım seğrimeye başladı halada yanıo
Bence hiç acele etme geç olsun güç olmasın. şahsi fikrim vajinal bakılmamasından yana benim doktorum da bakmadı detaylı ultrason istedi orada belli oldu kalp atışı (6+6da) ki bence en mantıklısını yaptı. Çünkü düşük riski olan insanlar da sıkıntı yaratan bir durum olduğunu düşünüyorum.Randevumu Cuma’ya alırsam tam 7haftalık olacak o zaman 7haftaya alayım
canım geçmiş olsun kendine dikkat etBebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik.kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..
Çalışıyor musun?Ah ahh iple cekiyorum o günleri rahat bı nefes almak istiyorum çok bişi değil
Çok sağol canımcanım geçmiş olsun kendine dikkat et
nin sesini çok güzel birşey RABBİM ist
aç gitmen gerekiyor canımBen de daha hiç test yaptırmadım yarın hepsini yaptırcam aç mı gitmek gerekir acaba
Çok sağol canım insallah
Teşekkür ederimaç gitmen gerekiyor canım
Amin canım insallah rabbim heppimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederBenim düşük değil de 6.haftada kalbi durmuştu tek yumurta ikiziydi.o zamanda belirtim yoktu şimdide çok yok o yüzden endişeliyim.umarım kalbini duyarım.Rabbim bana da nasip etsin.
Evet canım 657 ligillerdenÇalışıyor musun?
Bende oje surmeyenlerdenim bu dönemde asetonun da çok zararlı olduğu söylenmişti. Makyaj yapmak dediğiniz şartlarda zararlı değildir bence de ama üşeniyorum bu araPeki siz makyaj yapiyor musunuz?Doktorum dandik malzemeler olmadıkca yapabilirsin dedi.Oje de sürebilirsin dedi.Etrafimdaki hamilelere bakiyorum makyaj yapani var yok yapma diyeni var kimisi makyaj yap ama oje sürme diyo kimi tam tersi diyo vs vs?
kendimi gördüm sende.Normalde bu kadar tedirgin olmam soğuklanliyimdir ama hamilelikte duygu dururmum bile değişti yani.
Canım ben öncesinde de dikkat ederdim parabensiz vegan ürünler kullanmaya.Hala da kullanmaya devam ediyorum pahalı ürünler ama olsun diğer türlü soluk görünüyorum ve hiç mutlu olmuyorum makyajsız.ojeyi de balkonda falan sürersen sorun olmuyormuşPeki siz makyaj yapiyor musunuz?Doktorum dandik malzemeler olmadıkca yapabilirsin dedi.Oje de sürebilirsin dedi.Etrafimdaki hamilelere bakiyorum makyaj yapani var yok yapma diyeni var kimisi makyaj yap ama oje sürme diyo kimi tam tersi diyo vs vs?
Allah tamamına erdirsin benim 10. Günümdü transferde sonrabugün 304 değerim çıktı aynı zamanda bat günüm bugün benim de . Sizde 2 tane mi embriyo var ?Herkese iyi geceler, ben de hamileyim, bugün bat günü beta hcg 393 cıktı, iki gün önce 90 çıkmıştı, 10 ay sonra ben de hamileyim elhamdülillahhepimizin sağlıklı mutlu huzurlu gebelikleri olsun inşAllah
Bana da doktor serbest dedi ama ilk 3 ay bence riske atmaya gerek yok pek. Hergun yapmam yani asla. Nadiren yaparim ben.Peki siz makyaj yapiyor musunuz?Doktorum dandik malzemeler olmadıkca yapabilirsin dedi.Oje de sürebilirsin dedi.Etrafimdaki hamilelere bakiyorum makyaj yapani var yok yapma diyeni var kimisi makyaj yap ama oje sürme diyo kimi tam tersi diyo vs vs?