2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım ben öncesinde de dikkat ederdim parabensiz vegan ürünler kullanmaya.Hala da kullanmaya devam ediyorum pahalı ürünler ama olsun diğer türlü soluk görünüyorum ve hiç mutlu olmuyorum makyajsız.ojeyi de balkonda falan sürersen sorun olmuyormuş

Nemlendirici ne kullaniyordunuz? Ben degistirmek istiyorum ama marka olarak emin degilim pek

Benim kuru bir cildim var caudelia ve babenin ürünlerini kullanıyorum.Vücut olarak da biodermanın atoderm nemlendiricisini kullanıyorum senelerdir.
Benim cildim akneik biraz hem kuru hem akneli, la roche posay kullaniyordum ama antiakne urunler konusunda tereddutteyim biraz. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Benim daha önce tek bir tane bile sivilcem yoktu ergenlikte bile çıkmadı ama bu dönemde yüzümde bir sürü çıktı.Hamilelikten oluyormuş.sizin kaç haftalık gebelik

Benim cildim akneik biraz hem kuru hem akneli, la roche posay kullaniyordum ama antiakne urunler konusunda tereddutteyim biraz. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin
La roche posayın cicaplast baume diye bir ürünü var bende de.Severek kullanıyorum içinde madecassol ve bepantol var.Bi de size eğer lekeniz varsa kantoran yağı öneririm.Bi araştırın bence

Benim daha önce tek bir tane bile sivilcem yoktu ergenlikte bile çıkmadı ama bu dönemde yüzümde bir sürü çıktı.Hamilelikten oluyormuş.sizin kaç haftalık gebelik
Geçmeye başladı bende de iki hafta önce aynadan yüzüme bakmak istememiştim ama geçti iki haftada bende de hiç sivilce sorunu olmamıştır bu yaşıma kadar

Ben de bioderma atoderm ama içeriği tertemiz mi emin değilim.
İnstagramda sosyal eczacı var ben onu takip ediyorum o hep içerikler hakkında bilgi veriyor sanırım 4 yıldır aynı kremi kullanıyorum şükür iyi geliyor bana.Mesela hamilelikte çatlak kremi yağı olarakta en temiz içerik olarak frei oili tavsiye etti.Aynı ürünü mühendisinoğlu diye bir hesap var o da önermişti.

İnstagramda sosyal eczacı var ben onu takip ediyorum o hep içerikler hakkında bilgi veriyor sanırım 4 yıldır aynı kremi kullanıyorum şükür iyi geliyor bana.Mesela hamilelikte çatlak kremi yağı olarakta en temiz içerik olarak frei oili tavsiye etti.Aynı ürünü mühendisinoğlu diye bir hesap var o da önermişti.
Bakayım bir.Ben de bir de hap yutma fobisi var.Yıllardir hap yerine suda eriyen surup ya da iğne istedim doktorlardan.Şimdi folik asiti yutucam diye her gün stressss:)Bir ayda bitmesi gereken şişe nerdeyse bitti bitecek ziyandan.Bebek olmasa bu Kadar bile zorlamam kendimi ama 3 ü çöpe 1 i mideye seklinde gidiyor.Suda eritmiyorum da zararı olabilir diye.Bir bilgin var mi?

Evet canım 657 ligillerden 😂
😊 Bende işteyken daha da artıyor sanırım insanların nefeslerinden, kaloriferlerden ortam daha da kuruyor ondan, ağzımdan bile nefes alamaz hale gelip son nefesimle ders anlatıyorum o derece. Sende de oluyor mu evde daha rahat mısın?

Bakayım bir.Ben de bir de hap yutma fobisi var.Yıllardir hap yerine suda eriyen surup ya da iğne istedim doktorlardan.Şimdi folik asiti yutucam diye her gün stressss:)Bir ayda bitmesi gereken şişe nerdeyse bitti bitecek ziyandan.Bebek olmasa bu Kadar bile zorlamam kendimi ama 3 ü çöpe 1 i mideye seklinde gidiyor.Suda eritmiyorum da zararı olabilir diye.Bir bilgin var mi?
Ben folbiol kullanıyorum o küçük.bence diğerlerini de bıcakla 4e böl😂 Benim ablamında fobisi vardı ilaç içemezdi boğazımda kalır korkusuyla.

😊 Bende işteyken daha da artıyor sanırım insanların nefeslerinden, kaloriferlerden ortam daha da kuruyor ondan, ağzımdan bile nefes alamaz hale gelip son nefesimle ders anlatıyorum o derece. Sende de oluyor mu evde daha rahat mısın?
Biz daha kalorifer acmadik işte de evde de acinca nolcak şimdi onu düşündüm birden 😅 senin işin daha yorucu bence sürekli anlatım yapman nefessiz kalmani sağlar ben bilgisayarla uğraşıyorum tüm gün o yüzden daha rahatım sanırım ama nolursa olsun bir çocuğun burnu tıkandığındaki huzursuzluğu vardır yaa aynı öyleyim keyifsizim o konuda 🙄 umarım atlatırız

Kizlar evde besleyeniniz var mıdır bilmiyorum ama arkadaşımın yavru köpeği var evde besliyor bugün iş yerine getirmişti köpek de bacaklarıma sarıldı kucağıma çıktı bende biraz sevdim ama sonradan aklıma geldi ve çok huylandim aşıları bakımı tam ama hamilelikle ilgili sıkıntı olur mu aklımda tüm gündür

Kizlar evde besleyeniniz var mıdır bilmiyorum ama arkadaşımın yavru köpeği var evde besliyor bugün iş yerine getirmişti köpek de bacaklarıma sarıldı kucağıma çıktı bende biraz sevdim ama sonradan aklıma geldi ve çok huylandim aşıları bakımı tam ama hamilelikle ilgili sıkıntı olur mu aklımda tüm gündür
Benim evde chinchilla cinsi kedim var.Aşıları tam.Doktoruma söyledim kumunu eşin değiştirsin onun haricinde hiç bir sakıncası yok dedi.Sakınca var dese ölürdüm herhalde çünkü o da bir evlat.İçinizi ferah tutun birşey olmaz sevmekle.Daha tehlikeli şeyler var ondan önce.Yeşillikler ve çiğ et gibi

X