2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğru soyluyosunuz tabi ama insan en ufak şeye tedirgin oluyo ister istemez...bitki çayları tavuk az pişmiş et ve bazı balıklar bu dönem korkulu rüyam zaten

Doğru soyluyosunuz tabi ama insan en ufak şeye tedirgin oluyo ister istemez...bitki çayları tavuk az pişmiş et ve bazı balıklar bu dönem korkulu rüyam zaten
Ben yıllardır hayvanlarla haşır neşirim ama hiç toxoplazma geçirmemişim bağışıklığım yok ama keşke olsaydı.En azından bu dönemde rahat ederdim.Bana doktor evdeki kediden değilde dışarda yediğin salatadan dikkat et dedi.Hatta dışarda yeşillik yeme çiğ ete dokunma dedi kıyma vs.eldiven kullan dedi.yeşillikleri de sirkeli su ile değil karbonatlı suda bekletip yıka dadi.aynı bakteri bunlardanda geçebiliyormuş çünkü

Yeşillik konusunu bilmiyodum bu kadar tehlikeli olduğunu dikkat edicem iş yerinde salata çıktığında dayanamiyordum ama yemiyim artik

Yeşillik konusunu bilmiyodum bu kadar tehlikeli olduğunu dikkat edicem iş yerinde salata çıktığında dayanamiyordum ama yemiyim artik
Yeme yeme hangi şartlarda yıkandığını bilmiyorsun.Ben okula evden yapıp götürüyorum bazen.geceden saklama kabına koyuyorum tuzu limonu okulda hallediyorum.

Doktorunuz özellikle bişey derdi olsa. Benim mesela hayvanlardan geçen bir hastalığa bağışıklığım yokmuş. Sokak hayvanlarından uzak dur dedi bana mesela. Bence öyle olsa bile aşıları tamsa sıkıntı olmuyordur. İçini ferah tut :)

Bende de toxoplazma bağısıklığı varmiş.Hayvanlarla da haşir neşir değilim aslinda evde bi kuşumuz vardi annemlerin evinde tabi yillardir onla mi alakali çiğ sosis peynirli sandviç falan yerdim üniversite zamanlari o zamandan mi bilmiyorum:)

Ben kedimle yatıp kalkıyorum ama gariptir bağışıklık yok.daha önce yani küçükken 7 yıl kedi baktım 1 yıl tavşan 1 yıl kuş baktım ayrıca abimin pomeron cinsi köpeği var nasıl bağışıklık kazanmadım anlamıyorum.daha önceki testimde kızamıkçıkla ilgili sorunum vardı benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…