- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
Duyarsın canım merak etme bir sıkıntı olursa vucüt belli ediyorBenim düşük değil de 6.haftada kalbi durmuştu tek yumurta ikiziydi.o zamanda belirtim yoktu şimdide çok yok o yüzden endişeliyim.umarım kalbini duyarım.Rabbim bana da nasip etsin.
Hap kullanıyorum canım zorlanırsan fitil veririm dediFitil kullanıyorsun demi canım ya da progestan iğne.
Olmaz canım içini rahat tut benceİnternette ani korkmalarda bebeğin kalbi durabilir diye yazdığı için endişelendim.İnşallah sorun yoktur.
Normalde bu kadar tedirgin olmam soğuklanliyimdir ama hamilelikte duygu dururmum bile değişti yani.☺☺ Olmaz Allahin izniyle tedirgin olma
Normalde de kalbimde sorun var.Mitral kapal yetmezliği hafif ve gebeliği öğrenir öğrenmez kardiyolojiye gittim.Eko da kalbim 121 atim cikti.Doktor bir tık yüksek olduğunu gebelikte daha da yükseleceğini beni biraz zorlayacğınj söylediği için de tetikte oluyorum ufak bir heycanda.Olmaz canım içini rahat tut bence
Ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri fitil kullanıyorum günde 3 kere.Perinatolog vermişti.Ağız yoluyla yan etki yapabilir fitil olarak daha çabuk etki ediyor dedi istersen onu dene birde doktora danışıp.benim kanamam yokken verildi bana tedbir amaçlıHap kullanıyorum canım zorlanırsan fitil veririm dedi
O sıkıntılı olabilir evet gebelikte de zaten artıyor çok çabuk yorulursun çok nefes nefese kalırsın. Dikkatli olmak gerek canımNormalde de kalbimde sorun var.Mitral kapal yetmezliği hafif ve gebeliği öğrenir öğrenmez kardiyolojiye gittim.Eko da kalbim 121 atim cikti.Doktor bir tık yüksek olduğunu gebelikte daha da yükseleceğini beni biraz zorlayacğınj söylediği için de tetikte oluyorum ufak bir heycanda.
Doktor doğumdaymış yarına kaldı artık.inşallah hayırlı haber alırım yarın.Duyarsın canım merak etme bir sıkıntı olursa vucüt belli ediyor
Aynen doktor da öyle dedi çok kötü olursan söyle fitile geçeriz dedi ilk hap kullanmayı tercih etti bir şey demedim kullanıp bakacağızBen hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri fitil kullanıyorum günde 3 kere.Perinatolog vermişti.Ağız yoluyla yan etki yapabilir fitil olarak daha çabuk etki ediyor dedi istersen onu dene birde doktora danışıp.benim kanamam yokken verildi bana tedbir amaçlı
AA şansa bak. Görürsün merak etme geç olsun güç olmasınDoktor doğumdaymış yarına kaldı artık.inşallah hayırlı haber alırım yarın.
Geçmiş olsun siz bugün mü gidecektiniz doktora.Normalde de kalbimde sorun var.Mitral kapal yetmezliği hafif ve gebeliği öğrenir öğrenmez kardiyolojiye gittim.Eko da kalbim 121 atim cikti.Doktor bir tık yüksek olduğunu gebelikte daha da yükseleceğini beni biraz zorlayacğınj söylediği için de tetikte oluyorum ufak bir heycanda.
Evet ama izni ayarlayamadim yarın akşamüstü gideceğim.Geçmiş olsun siz bugün mü gidecektiniz doktora.
Benimki de sabaha kaldı.Allahtan yarın öğlene kadar dersim yoktu.Evet ama izni ayarlayamadim yarın akşamüstü gideceğim.
Aynen ben de yine rapor almak istemedim, müdüre aman iki saat izin verir misiniz de demektense okul cıkısı gideyim dedi ama tekrar kan tahlili falan ister mi doktor ilk randevuda vermiştim iki hafta önce.idrar istemedi benden ama ben yarın onu da yapalim diycem.Benimki de sabaha kaldı.Allahtan yarın öğlene kadar dersim yoktu.
Evet aynısı var bende de.Arkadaşlar sizlerde de adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?sanki tuvalete gitsem adetim gelecek gibibiraz değişik anlattım siz anlayın artık.
Ben de daha hiç test yaptırmadım yarın hepsini yaptırcam aç mı gitmek gerekir acabaAynen ben de yine rapor almak istemedim, müdüre aman iki saat izin verir misiniz de demektense okul cıkısı gideyim dedi ama tekrar kan tahlili falan ister mi doktor ilk randevuda vermiştim iki hafta önce.idrar istemedi benden ama ben yarın onu da yapalim diycem.
Rahim genişliyor sanırım canım.Hep yatmak lazım ya.yatınca çok iyi hissediyorum kendimi.Evet aynısı var bende de.