2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Selam kizlar
Benimde dün 2. randevum vardi cok sükür gördüm kalp atisini. Simdilik hersey yolunda görünüyor. Aralikta Ucak yolculugu yapacagimi söyledim bunun icin riske atmamak icin trombosehe ( kam pihtilasmasi) karsi iki igne verdi ucaga binmeden 1-2 saat önce yapmam gereken. Yolculuk yapacaklar icin bilgilendirme 👍🏼

Olmaz canım içini rahat tut bence
Normalde de kalbimde sorun var.Mitral kapal yetmezliği hafif ve gebeliği öğrenir öğrenmez kardiyolojiye gittim.Eko da kalbim 121 atim cikti.Doktor bir tık yüksek olduğunu gebelikte daha da yükseleceğini beni biraz zorlayacğınj söylediği için de tetikte oluyorum ufak bir heycanda.

Hap kullanıyorum canım zorlanırsan fitil veririm dedi
Ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri fitil kullanıyorum günde 3 kere.Perinatolog vermişti.Ağız yoluyla yan etki yapabilir fitil olarak daha çabuk etki ediyor dedi istersen onu dene birde doktora danışıp.benim kanamam yokken verildi bana tedbir amaçlı

Normalde de kalbimde sorun var.Mitral kapal yetmezliği hafif ve gebeliği öğrenir öğrenmez kardiyolojiye gittim.Eko da kalbim 121 atim cikti.Doktor bir tık yüksek olduğunu gebelikte daha da yükseleceğini beni biraz zorlayacğınj söylediği için de tetikte oluyorum ufak bir heycanda.
O sıkıntılı olabilir evet gebelikte de zaten artıyor çok çabuk yorulursun çok nefes nefese kalırsın. Dikkatli olmak gerek canım

Ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri fitil kullanıyorum günde 3 kere.Perinatolog vermişti.Ağız yoluyla yan etki yapabilir fitil olarak daha çabuk etki ediyor dedi istersen onu dene birde doktora danışıp.benim kanamam yokken verildi bana tedbir amaçlı
Aynen doktor da öyle dedi çok kötü olursan söyle fitile geçeriz dedi ilk hap kullanmayı tercih etti bir şey demedim kullanıp bakacağız

Geçmiş olsun siz bugün mü gidecektiniz doktora.

Benimki de sabaha kaldı.Allahtan yarın öğlene kadar dersim yoktu.
Aynen ben de yine rapor almak istemedim, müdüre aman iki saat izin verir misiniz de demektense okul cıkısı gideyim dedi ama tekrar kan tahlili falan ister mi doktor ilk randevuda vermiştim iki hafta önce.idrar istemedi benden ama ben yarın onu da yapalim diycem.

Aynen ben de yine rapor almak istemedim, müdüre aman iki saat izin verir misiniz de demektense okul cıkısı gideyim dedi ama tekrar kan tahlili falan ister mi doktor ilk randevuda vermiştim iki hafta önce.idrar istemedi benden ama ben yarın onu da yapalim diycem.
Ben de daha hiç test yaptırmadım yarın hepsini yaptırcam aç mı gitmek gerekir acaba

X