Gözünüz aydın.Ben bugün 6+2deyim öğleden sonra randevu bulabilirsem gidip baktıracağım atmaya başlamış mı diye.inşallah bu kez bende bu mucizeye tanık olurum.sizin bir sonraki randevunuz ne zamana verildi?Ben 6+4 de duydum karından ultrasonla..
Çok teşekkür ederim inşallah sizde duyarsınız bugün..Doktorum kalp atışları duyulduktan sonra ki rutin testleri istedi kan testleri hepatit hiv idrar testi bugün onları yaptırıcam sonuç çıkıncada doktoruma götürücem eğer bir problem yoksa ayda bir rutin kontrollere çağıracağını söyledi.Ayda bir nasık dayanıcam bilmiyorumGözünüz aydın.Ben bugün 6+2deyim öğleden sonra randevu bulabilirsem gidip baktıracağım atmaya başlamış mı diye.inşallah bu kez bende bu mucizeye tanık olurum.sizin bir sonraki randevunuz ne zamana verildi?
Dualarım seninle, çok üzüldüm şu an okuyunca bizi de habersiz bırakma Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel
Canım güzel haberlerle gel inşallah yüreğini ferah tut.
Geçmiş olsun canım iyi haber bekliyoruz
Çok şükür Allah bi daha yaşatmasın sağlıkla doğsun artık nerdeyse herkes kanama görüyor alışıyoruz artık
Yüzümüzgüldü şükür çok sevindim tatlım dinlen yerinden wc dışında kalkma sakın. Bırak pis dursun evin. Eşin gelirken yemek alsın sakınayaklanma
Bende de oldu canım korkma. İnşallah bir şey olmaz.
Canım ben de aynıyım. Moralim gerçekten çok bozuk. Kan değil de kahverengi. Dün sabah doktora gittim. Kalp atışını gördük. Kese çok düzgün kese etrafında kanama yok. Eski kanı atıyorsun. Kırmızıya donmedikce çok korkma dedi. Ama kahverengi olanını da istemiyoruz geçmesi lazım dedi. Dün gün içerisinde kaşık ağrım siddetlenmisti. Akşamına yoğun kahve rengi akıntı oldu. Şimdi baktım sabah biraz daha oldu. Ama kaşık ağrım falan kalmadı. Yatıyorum. Kimi diyor tüm hamileliğim böyle gecti. Yada düşük yapanlar belirtileriniz boylemiydi
Çok geçmiş olsun canım arkadaşların da dediği gibi hiçbir işe dokunma dinlen
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Çok korktuk ama bebeğimiz iyi çok şükür Rabbim hepimizinkini korusunGeçmiş olsun rabbim kötüsünü yaşatmasın kimseye.
Çok dikkat et canım yat dinlen ben şunu fark ettim yatmak gerçekten iyu geliyorÇok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Çok korktuk ama bebeğimiz iyi çok şükür Rabbim hepimizinkini korusun
hamilelikte hormonların artmasına bağlı olarak eski yaralar kırık çıkıklar vs hortlarmış benimde topuğumdaki 2 yıl önceki kırıkla 1 yıl önce olduğum ameliyat dikişim zonkluyor. normal yani canlarbenim de 2 gündür sezeryan yerim kaşınıyor. alla alla dedim neden acaba??
Ben sanırım 12.haftaya kadar her hafta gideceğim.başka türlü içim rahat etmeyecek.Ben de bugün o testleri yaptıracağım daha önceki düşük yaptığım gebeliğimde yaptırmıştım 4 ay önce.Onu kabul etmez sanırım.Çok teşekkür ederim inşallah sizde duyarsınız bugün..Doktorum kalp atışları duyulduktan sonra ki rutin testleri istedi kan testleri hepatit hiv idrar testi bugün onları yaptırıcam sonuç çıkıncada doktoruma götürücem eğer bir problem yoksa ayda bir rutin kontrollere çağıracağını söyledi.Ayda bir nasık dayanıcam bilmiyorum
Bende 3 ay önce yaptırmıştım tekrar istedi daha önceki düşüğünüzü kaç haftalıktı.Benimde geçtiğimiz şubatta 5+3de bir düşüğüm oldu onun için çok endişeliyim.Ben sanırım 12.haftaya kadar her hafta gideceğim.başka türlü içim rahat etmeyecek.Ben de bugün o testleri yaptıracağım daha önceki düşük yaptığım gebeliğimde yaptırmıştım 4 ay önce.Onu kabul etmez sanırım.
Canım ben bugün gittim 7+1 de duyduk kalbinin sesini çok güzel birşey RABBİM isteyen herkese nasip etsin amin canım sende duyarsın ALLAH'IN izniyle kalp sesiniKalp atışını duyanlar lütfen kaç hastalıkken öğrendiniz yazar mısınız çok merak ediyorum 6+3de gidecem duyar mıyım acaba
Çok grçmiş olsun canım korkuttun valla bizi bian önce gecerde rahat bı hamılrlık yasarsın insallahÇok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Çok korktuk ama bebeğimiz iyi çok şükür Rabbim hepimizinkini korusun
13.gunde yaptim cnmIgnenın kacıncı günü canım
Ah ahh iple cekiyorum o günleri rahat bı nefes almak istiyorum çok bişi değilRosemiracle doktordan geliyorum burun yapımda bir sıkıntı yokmuş ama gebelikten oluyor dedi (bilmediğim şeyler söyle be doktor diyemedim tabii) , okyanus suyu önerdi kısacası yapacak bir şey yok çekecez bunu sanırım. Burun spreyi kullandım bi şey olur mu dedim yok olmaz dedi. Rahat nefes aldığımız günleri görürüz inşallah
Benim düşük değil de 6.haftada kalbi durmuştu tek yumurta ikiziydi.o zamanda belirtim yoktu şimdide çok yok o yüzden endişeliyim.umarım kalbini duyarım.Rabbim bana da nasip etsin.Bende 3 ay önce yaptırmıştım tekrar istedi daha önceki düşüğünüzü kaç haftalıktı.Benimde geçtiğimiz şubatta 5+3de bir düşüğüm oldu onun için çok endişeliyim.
Bir miktar daha kanamam oldu insallah tamamen geçerÇok grçmiş olsun canım korkuttun valla bizi bian önce gecerde rahat bı hamılrlık yasarsın insallah
Olmamıştır canım onlar en korunaklı yerdeYa kızlar bugün sabah işe giderken yanıma büyük bir köpek yaklaşti ben de korkup önümdeki tanımadiğim bir adamın kolunu tuttum amca amcaa diye.Karanlık olduğu için de ekstra korktum sanırım ama amca köpeği kovunca sakince yoluma devam ettim.Bu kadarcık bir şey bebeği etkilemiş olabilir mi?Daha kalp atısını bile duymadım yarın eandevum 6 haftalık.
Ya kızlar bugün sabah işe giderken yanıma büyük bir köpek yaklaşti ben de korkup önümdeki tanımadiğim bir adamın kolunu tuttum amca amcaa diye.Karanlık olduğu için de ekstra korktum sanırım ama amca köpeği kovunca sakince yoluma devam ettim.Bu kadarcık bir şey bebeği etkilemiş olabilir mi?Daha kalp atısını bile duymadım yarın eandevum 6 haftalık.
Fitil kullanıyorsun demi canım ya da progestan iğne.Bir miktar daha kanamam oldu insallah tamamen geçer
İnternette ani korkmalarda bebeğin kalbi durabilir diye yazdığı için endişelendim.İnşallah sorun yoktur.Olmamıştır canım onlar en korunaklı yerde