2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben 6+4 de duydum karından ultrasonla..
Gözünüz aydın.Ben bugün 6+2deyim öğleden sonra randevu bulabilirsem gidip baktıracağım atmaya başlamış mı diye.inşallah bu kez bende bu mucizeye tanık olurum.sizin bir sonraki randevunuz ne zamana verildi?

Çok teşekkür ederim inşallah sizde duyarsınız bugün..Doktorum kalp atışları duyulduktan sonra ki rutin testleri istedi kan testleri hepatit hiv idrar testi bugün onları yaptırıcam sonuç çıkıncada doktoruma götürücem eğer bir problem yoksa ayda bir rutin kontrollere çağıracağını söyledi.Ayda bir nasık dayanıcam bilmiyorum

Dualarım seninle, çok üzüldüm şu an okuyunca bizi de habersiz bırakma Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel
Canım güzel haberlerle gel inşallah yüreğini ferah tut.
Geçmiş olsun canım iyi haber bekliyoruz
Çok şükür Allah bi daha yaşatmasın sağlıkla doğsun artık nerdeyse herkes kanama görüyor alışıyoruz artık
Yüzümüzgüldü şükür çok sevindim tatlım dinlen yerinden wc dışında kalkma sakın. Bırak pis dursun evin. Eşin gelirken yemek alsın sakınayaklanma
Bende de oldu canım korkma. İnşallah bir şey olmaz.
Çok geçmiş olsun canım arkadaşların da dediği gibi hiçbir işe dokunma dinlen
Geçmiş olsun rabbim kötüsünü yaşatmasın kimseye.
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Çok korktuk ama bebeğimiz iyi çok şükür Rabbim hepimizinkini korusun

benim de 2 gündür sezeryan yerim kaşınıyor. alla alla dedim neden acaba??
hamilelikte hormonların artmasına bağlı olarak eski yaralar kırık çıkıklar vs hortlarmış benimde topuğumdaki 2 yıl önceki kırıkla 1 yıl önce olduğum ameliyat dikişim zonkluyor. normal yani canlar

Ben sanırım 12.haftaya kadar her hafta gideceğim.başka türlü içim rahat etmeyecek.Ben de bugün o testleri yaptıracağım daha önceki düşük yaptığım gebeliğimde yaptırmıştım 4 ay önce.Onu kabul etmez sanırım.

Bende 3 ay önce yaptırmıştım tekrar istedi daha önceki düşüğünüzü kaç haftalıktı.Benimde geçtiğimiz şubatta 5+3de bir düşüğüm oldu onun için çok endişeliyim.

Kalp atışını duyanlar lütfen kaç hastalıkken öğrendiniz yazar mısınız çok merak ediyorum 6+3de gidecem duyar mıyım acaba
Canım ben bugün gittim 7+1 de duyduk kalbinin sesini çok güzel birşey RABBİM isteyen herkese nasip etsin amin canım sende duyarsın ALLAH'IN izniyle kalp sesini

Kizlar merhabalar :)
Allah saglikla sihhatle aldirsin insallah kucagimiza yavrularımızı. Suan 6+5 teyim bende
Dün doktorumuza gittik minigimizin kalp atisini duyduk cok sukur suan her sey yolunda bebek acısından. Sadece benim mide bulantim cok yogun oluyor sabahlari ve cogunlukla yemek yiyemedigim icin sari su kusuyorum midemi zorluyorum sanirim aramizda bu sikayetleri yasayan var mi benim gibi . Hepinize saglikli hamilelikler diliyorum

Rosemiracle doktordan geliyorum burun yapımda bir sıkıntı yokmuş ama gebelikten oluyor dedi (bilmediğim şeyler söyle be doktor diyemedim tabii) , okyanus suyu önerdi kısacası yapacak bir şey yok çekecez bunu sanırım. Burun spreyi kullandım bi şey olur mu dedim yok olmaz dedi. Rahat nefes aldığımız günleri görürüz inşallah

Ah ahh iple cekiyorum o günleri rahat bı nefes almak istiyorum çok bişi değil

Bende 3 ay önce yaptırmıştım tekrar istedi daha önceki düşüğünüzü kaç haftalıktı.Benimde geçtiğimiz şubatta 5+3de bir düşüğüm oldu onun için çok endişeliyim.
Benim düşük değil de 6.haftada kalbi durmuştu tek yumurta ikiziydi.o zamanda belirtim yoktu şimdide çok yok o yüzden endişeliyim.umarım kalbini duyarım.Rabbim bana da nasip etsin.

Ya kızlar bugün sabah işe giderken yanıma büyük bir köpek yaklaşti ben de korkup önümdeki tanımadiğim bir adamın kolunu tuttum amca amcaa diye.Karanlık olduğu için de ekstra korktum sanırım ama amca köpeği kovunca sakince yoluma devam ettim.Bu kadarcık bir şey bebeği etkilemiş olabilir mi?Daha kalp atısını bile duymadım yarın eandevum 6 haftalık.

Olmamıştır canım onlar en korunaklı yerde

Olmaz Allahin izniyle tedirgin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…