- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
sonrası zor oluyor 1 gün yatıp çıkıyorsun ben 10. Gün toparlamıştım. Arkadaşında dediği gibi hareket etmek önemli hareket ederken sıkıntı yok uzanıp kalkınca sıfırdan ağrıların başlıyor. Çok normal istedim 5 saat suni sancı çekip 8cm açılmam oldu ama sıpam aşağı inmeyince mecbur sezeryan oldum. Bi probleminiz yoksa normal yapın derim.Canım sezeryan nasıl, zorluğunu yaşadın mı hiç?
Bende kaşınma değilde sızlama var canım acaba geriliyor mu bilemedim ki cuma randevum var soracağım.benim de 2 gündür sezeryan yerim kaşınıyor. alla alla dedim neden acaba??
Geçmiş olsun canım iyi haber bekliyoruzkızlar gece çok kanamam oldudoktorama geldim birazdan muayene edecek dualarınızı bekliyorum
Çok şükür Allah bi daha yaşatmasın sağlıkla doğsun artık nerdeyse herkes kanama görüyor alışıyoruz artıkBebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik.kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..
Bebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik.kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..
Bende de oldu canım korkma. İnşallah bir şey olmaz.kızlar gece çok kanamam oldudoktorama geldim birazdan muayene edecek dualarınızı bekliyorum
Canım ben de aynıyım. Moralim gerçekten çok bozuk. Kan değil de kahverengi. Dün sabah doktora gittim. Kalp atışını gördük. Kese çok düzgün kese etrafında kanama yok. Eski kanı atıyorsun. Kırmızıya donmedikce çok korkma dedi. Ama kahverengi olanını da istemiyoruz geçmesi lazım dedi. Dün gün içerisinde kaşık ağrım siddetlenmisti. Akşamına yoğun kahve rengi akıntı oldu. Şimdi baktım sabah biraz daha oldu. Ama kaşık ağrım falan kalmadı. Yatıyorum. Kimi diyor tüm hamileliğim böyle gecti. Yada düşük yapanlar belirtileriniz boylemiydiBebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik.kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..
Çok geçmiş olsun canım arkadaşların da dediği gibi hiçbir işe dokunma dinlenBebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik.kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..
Cnm valla geçtikçe koyu oldu ama o kadar değilBaya koyu cıkmıs çünkü testin iğnenin etkisiyle test okadar koyu cıkmıyor
Cnm senin dinlenmen lazım yokmu akraba falan kız kardeşin veya annen sen kendini toparlayan kadar çocuğa baksaydilarBenimde az da olsa kan geldi kahve karışık
cok korkuyorum zaten tüp bebek oyle olunca daha da tedirginim
Dr kanama gormedi iyiymis kese kalp atisi
Ama yinede iyi bisey degil kan. Hic kalkmadan yatman gerekiyor dedi ama benim 2. Sinifa giden bi oglum var nasil olacak kalkmamak bilemedim
Pko musun? Ben pkoyum ve glifor kullanıyorum. En az ilk 3 ay kullanılmalı diye biliyorum
Ben 1 buçuk kilo almışım bileKizlar kilo durumu değişen var mı artan azalan
Böyle çıktı
Geçmiş olsun rabbim kötüsünü yaşatmasın kimseye.Bebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik.kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..
Doktora sormadan kullanma canım.Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
İyi ya içim rahatladı.Bugün gidip göreceğim inşallah sorun yoktur.Siz pıhtılaşma iğnesini kaçlık kullanıyorsunuzbnm de hiç yok ilk gebeliğimde de hiç olmamıştı
Ben 6+4 de duydum karından ultrasonla..Kalp atışını duyanlar lütfen kaç hastalıkken öğrendiniz yazar mısınız çok merak ediyorum 6+3de gidecem duyar mıyım acaba