2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım sezeryan nasıl, zorluğunu yaşadın mı hiç?
sonrası zor oluyor 1 gün yatıp çıkıyorsun ben 10. Gün toparlamıştım. Arkadaşında dediği gibi hareket etmek önemli hareket ederken sıkıntı yok uzanıp kalkınca sıfırdan ağrıların başlıyor. Çok normal istedim 5 saat suni sancı çekip 8cm açılmam oldu ama sıpam aşağı inmeyince mecbur sezeryan oldum. Bi probleminiz yoksa normal yapın derim.
benim de 2 gündür sezeryan yerim kaşınıyor. alla alla dedim neden acaba??
Bende kaşınma değilde sızlama var canım acaba geriliyor mu bilemedim ki cuma randevum var soracağım.

Dünden beri çok gaz sancım var. Birde üşütmüşüm sindirim sistemim aşırı faal🤢 aşırı halsizim ve üzerine miğde bulantısı hiç geçmiyor. Çok zorlanıyorum dün bugün. İlkinde hiç yaşamadığım olaylar bunlar😩

Bebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik. 🙏 kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..

Yüzümüzgüldü şükür çok sevindim tatlım dinlen yerinden wc dışında kalkma sakın. Bırak pis dursun evin. Eşin gelirken yemek alsın sakınayaklanma

Bebeğim iyiymiş çok şükür kızlar kese düzgün kalbini de dinledik. 🙏 kanama azaldı baya progesteron verdi ve bir hafta rapor yazdı yatıcam mümkün oldukça bakalım..
Canım ben de aynıyım. Moralim gerçekten çok bozuk. Kan değil de kahverengi. Dün sabah doktora gittim. Kalp atışını gördük. Kese çok düzgün kese etrafında kanama yok. Eski kanı atıyorsun. Kırmızıya donmedikce çok korkma dedi. Ama kahverengi olanını da istemiyoruz geçmesi lazım dedi. Dün gün içerisinde kaşık ağrım siddetlenmisti. Akşamına yoğun kahve rengi akıntı oldu. Şimdi baktım sabah biraz daha oldu. Ama kaşık ağrım falan kalmadı. Yatıyorum. Kimi diyor tüm hamileliğim böyle gecti. Yada düşük yapanlar belirtileriniz boylemiydi

Benimde az da olsa kan geldi kahve karışık :KK43:
cok korkuyorum zaten tüp bebek oyle olunca daha da tedirginim
Dr kanama gormedi iyiymis kese kalp atisi
Ama yinede iyi bisey degil kan. Hic kalkmadan yatman gerekiyor dedi ama benim 2. Sinifa giden bi oglum var nasil olacak kalkmamak bilemedim:KK61:

Benimde az da olsa kan geldi kahve karışık :KK43:
cok korkuyorum zaten tüp bebek oyle olunca daha da tedirginim
Dr kanama gormedi iyiymis kese kalp atisi
Ama yinede iyi bisey degil kan. Hic kalkmadan yatman gerekiyor dedi ama benim 2. Sinifa giden bi oglum var nasil olacak kalkmamak bilemedim:KK61:
Cnm senin dinlenmen lazım yokmu akraba falan kız kardeşin veya annen sen kendini toparlayan kadar çocuğa baksaydilar

X