- 29 Temmuz 2024
- 334
- 100
- 27
Fotoğrafını at canım biTestte silik beyaz çizgi çıkar mı brn mi kafayı yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafını at canım biTestte silik beyaz çizgi çıkar mı brn mi kafayı yedim
Benim ki de ikisi bekliyorum2 sinde reglim
Yansımalı beyaz çizgi görüyorum kafayı mı yedim aycnnderin @iTestte silik beyaz çizgi çıkar mı brn mi kafayı yedim
Olabilir canım şimdi silik olur iki gün sonra pembe olurYansımalı beyaz çizgi görüyorum kafayı mı yedim aycnnderin @i
Ama fotoğraf yok atmadın mıYansımalı beyaz çizgi görüyorum kafayı mı yedim aycnnderin @i
Testte silik beyaz çizgi çıkar mı brn mi
Fotoğrafını at canım bi
Attım ama ben mi kuruntu yapıyorum yakınlaştırın lütfenAma fotoğraf yok atmadın mı
Ayyy batlarımız aynıydı ama ben senden geç yumurtlama görmüştümm. İnşaallahh vardır yaaa banada umut olsuun hayırlı olsuuunnnAma markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım ya koyulaşma var mı birini gece yaptım birini şimdi
Attım ama ben mi kuruntu yapıyorum yakınlaştırın lütfen
Benim şey yapmam heralde olmadıAma fotoğraf yok atmadın mı
Kuzum Awox yaptım erken gebelik bişey çıkmadı gibi onda anlamadım bende testin azizliği yine sanırım ama sol kasık batması var çok devamlı açım vajinamın duydukları yumuşadı bütün belirtiler var eminim yani kesin hamileyim diyorum yarın sabah tekrar yapıcam bakalım durum ne olcakAyyy batlarımız aynıydı ama ben senden geç yumurtlama görmüştümm. İnşaallahh vardır yaaa banada umut olsuun hayırlı olsuuunnn
Ben valla 1 hafta önce kendime hamile olabilirim diyordum ne bileyim öyle bir hissim vardı şu an yok..Benim ne regl nede hamilelik belirtim var ayın başında kasık ağrıö çoktu
Fıtoğraf ekledim de bi bakar mısınız ben beyaz çizgi gördüö ama kafayı da yemiş olabiliriöBen valla 1 hafta önce kendime hamile olabilirim diyordum ne bileyim öyle bir hissim vardı şu an yok..
Zaten daha çook varr içini karartmaaKuzum Awox yaptım erken gebelik bişey çıkmadı gibi onda anlamadım bende testin azizliği yine sanırım ama sol kasık batması var çok devamlı açım vajinamın duydukları yumuşadı bütün belirtiler var eminim yani kesin hamileyim diyorum yarın sabah tekrar yapıcam bakalım durum ne olcak
Fotoğraf ekledim bakar mısınızOlabilir canım şimdi silik olur iki gün sonra pembe olur
Yok kuzum karartmıyorum testlerin azizliği diyorum ama olsaydı çıkardı biliyorum çünkü ben idrar testinde hep erkenden öğreniyorum yumurtlamadan 8 gün sonra 9 gün sonra öğreniyorum hep yarın tekrar yapıcam bakalımZaten daha çook varr içini karartmaa
Off valla şu test markalarına da güvenilmiyor bazen. Neyse umalım ilk baktığın doğru olsunYok kuzum karartmıyorum testlerin azizliği diyorum ama olsaydı çıkardı biliyorum çünkü ben idrar testinde hep erkenden öğreniyorum yumurtlamadan 8 gün sonra 9 gün sonra öğreniyorum hep yarın tekrar yapıcam bakalım
İnşallah canım devamlı ıslaklık hissediyorum belim ağrıyor sol kasıkta dünden beri geçmeyen batma var bu belirtilere rağmen hala olmazsa bişey diyemicemOff valla şu test markalarına da güvenilmiyor bazen. Neyse umalım ilk baktığın doğru olsun
Off çok yoruldum reglim geçsin artıkYok canım ben bunda görmedim ama bence sabah ilk idrarla yap . Çünkü ben öyle gördüm
ayy sanki beni anlatıyorsun kızz benim tek fark sağ kasık hahshsjİnşallah canım devamlı ıslaklık hissediyorum belim ağrıyor sol kasıkta dünden beri geçmeyen batma var bu belirtilere rağmen hala olmazsa bişey diyemicem