- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
Ya çok garip bir duygu hamilelik. Öğrenmeden önce diyetteydim gayette alışmıştım ama öğrendiğim andan itibaren aman her şeyden yiyeyim aman eksik olmasın diye diye yer oldumben fazla kiloyla başladım maalesef diyatisyen takibiyle devam ederim zaten
Diyetisyen takibi iyi fikirmiş hem bebeğe sağlıklı hem sana faydalı olurben fazla kiloyla başladım maalesef diyatisyen takibiyle devam ederim zaten
bende balık sevmeyen biri olarak haftada bir balık ekledim menüme benim için büyük bir adımYa çok garip bir duygu hamilelik. Öğrenmeden önce diyetteydim gayette alışmıştım ama öğrendiğim andan itibaren aman her şeyden yiyeyim aman eksik olmasın diye diye yer oldum
Hhahahah canım çok iyi yapmışşsınbende balık sevmeyen biri olarak haftada bir balık ekledim menüme benim için büyük bir adım
Arkadasim 28. Gunda 70 degerle ogrendi sonra bide ikiz cikti
Ben hiç hamile gibi değilim arkadaşlar.
Neden böyle acaba? Doktordan tasdiklenmedi diye mi acaba...
Evet ben de de aynı sıkıntı var. canımın istediğinden değil tamamen psikolojikİlk gebeliğimde 22 kilo almış biri olarak bu kez aynı hataları yapmamayı diliyorum.Ama sanki sürekli yemek düşünüyorum.
Ben daha hcg değerini de görmedim. Kimseye de söylemedim. Kalp atışını duymadan söylemicem.Ohoh ne güzell
Bende öyleyim.. Net bi cevap alamadığım için hamile degilmisim gibi geliyor
Ben daha hcg değerini de görmedim. Kimseye de söylemedim. Kalp atışını duymadan söylemicem.
Kızlar benim ikinci olacak Allah izin ederse. İlki erkekti. Gönlüm kızdan yana ama rüyamda erkek olduğunu gördüm. Nasip kısmet. Hayırlısı olsun.
Sizlerde durumlar nedir.
Bi tablo yapsan @kucukbikadin :)
Maşallah aralarındaki mesafe gayet güzel bence :)Allah nasip ederse benimde ikinci olacak 2 yaşında bir oğlum var..
Merhaba hepinize ben de 29 Ekim de öğrendim. Ama hala doktora gitmedim, kanda da baktırmadım. Endişeliyim biraz. İlki düşükle sonuçlanmıştı. Henüz bir doktorum yok, maltepe yakınlarında olan var mı aranızda?Merhaba kızlarben de temmuz annesi olacağım Allah izin verirse inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi ben de 29 Ekimde öğrendim hamile olduğumu B hcg 92 çıkmıştı 1kasımda 387 ye çıkmış doktora tekrar ne zaman gitsem kese görünür kalp atışlarını duyabiliriz acaba
En azından bir kan değerlerinize baktırsanız iyi olur betanız binleri görmüştür büyük ihtimalleMerhaba hepinize ben de 29 Ekim de öğrendim. Ama hala doktora gitmedim, kanda da baktırmadım. Endişeliyim biraz. İlki düşükle sonuçlanmıştı. Henüz bir doktorum yok, maltepe yakınlarında olan var mı aranızda?
Ya geçen sefer o kadar kötü bir bekleyiş yaşadım ki dış gebelik şübhesi iki günde bir git gel git gel her doktorun farklı bir şekilde moral bozması kese görünürse bir ihtimal dediler, tam keseyi gördük bir kaç gün sonra kanamam başladı. Bütün ağustos ayını böyle geçirdim. Gittiğimde bu sefer görebilsem de içim rahatlasa diyorum. Zaten daha doktor da bulamadım.En azından bir kan değerlerinize baktırsanız iyi olur betanız binleri görmüştür büyük ihtimalle
folik asit direk başladım. walla sağlıklı şeyler yemeye çalışıorum. paketli gıda ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. bir de sakatat ve çiğ et kesinlikle yasak.Bir de neler yiyip içiyorsunuz folik kullanıyor musunuz ☺