2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İlk gebeliğimde 22 kilo almış biri olarak bu kez aynı hataları yapmamayı diliyorum. Ama sanki sürekli yemek düşünüyorum.

Kızlar benim ikinci olacak Allah izin ederse. İlki erkekti. Gönlüm kızdan yana ama rüyamda erkek olduğunu gördüm. Nasip kısmet. Hayırlısı olsun.
Sizlerde durumlar nedir.
Bi tablo yapsan @kucukbikadin :)

Kızlar benim ikinci olacak Allah izin ederse. İlki erkekti. Gönlüm kızdan yana ama rüyamda erkek olduğunu gördüm. Nasip kısmet. Hayırlısı olsun.
Sizlerde durumlar nedir.
Bi tablo yapsan @kucukbikadin :)

Allah nasip ederse benimde ikinci olacak 2 yaşında bir oğlum var..

Merhaba kızlar ben de temmuz annesi olacağım Allah izin verirse inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi ben de 29 Ekimde öğrendim hamile olduğumu B hcg 92 çıkmıştı 1kasımda 387 ye çıkmış doktora tekrar ne zaman gitsem kese görünür kalp atışlarını duyabiliriz acaba

Hanımlar ben çoğunlukla sağ kasığımda şiddetli olmasa da ağrı hissediyorum birkaç gündür.
ağrının tek taraflı olması dış gebelik belirtisi olabilir mi sizce

Kızlar bendede aşırı baş ağrısı var bir kaç gündür ama bugün dahada şiddetli.. Acaba hamilelikle alakası varmidir

Merhaba hepinize ben de 29 Ekim de öğrendim. Ama hala doktora gitmedim, kanda da baktırmadım. Endişeliyim biraz. İlki düşükle sonuçlanmıştı. Henüz bir doktorum yok, maltepe yakınlarında olan var mı aranızda?

En azından bir kan değerlerinize baktırsanız iyi olur betanız binleri görmüştür büyük ihtimalle

En azından bir kan değerlerinize baktırsanız iyi olur betanız binleri görmüştür büyük ihtimalle
Ya geçen sefer o kadar kötü bir bekleyiş yaşadım ki dış gebelik şübhesi iki günde bir git gel git gel her doktorun farklı bir şekilde moral bozması kese görünürse bir ihtimal dediler, tam keseyi gördük bir kaç gün sonra kanamam başladı. Bütün ağustos ayını böyle geçirdim. Gittiğimde bu sefer görebilsem de içim rahatlasa diyorum. Zaten daha doktor da bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…