2020 Şubat Anneleri

Merhaba, 3. Gebeliğim.gene fenalık hissi geliyor ayakta duramıyorum. Çok mide bulantısı yok ama hep yatmam lazım 3.ay sürüyor buda böyle olacak galiba... sizde nasıl
Ben öncekinde hiç bişey yaşamamışım şimdi öğlene kadar kendime gelemiyorum her daim bulanıyor midem öğürme kusma yok ama mide hat safhada bulanıyor nasıl geçecek bu bilmiyorum

Merhaba herkese benimde bulantım çok fazla yemek yiyesim gelmiyor ama mecbur yemeye çalışıyorum ama gün boyu bulantım oluyor

Merhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum 😔
[/QUOTE]
canım gerçekten çok üzüldüm sağlıksız olacaksa baştan belli olması çok daha iyi yine olur allah sağlıklısini versin inşallah.Ben de yarın olacağım maalesef senin kaç haftalıkti ve kürtaj nasıl yaptılar

Merhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum 😔
canım gerçekten çok üzüldüm sağlıksız olacaksa baştan belli olması çok daha iyi yine olur allah sağlıklısini versin inşallah.Ben de yarın olacağım maalesef senin kaç haftalıkti ve kürtaj nasıl yaptılar
[/QUOTE]
Allah sağlıklısını versin bende senin adına çok üzüldüm ama İnan baban ben de aynısını yaşadım 1,5 yıl önce kalp atışını duyamamsıtık tevekkül et arkadasım rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin

[/QUOTE]
Cnm bnm ztn düşmüş gibi bişeydi uyuşturma fln olmadan kürtaj oldum bn , burdan anlatmam olmaz cnm , ama zordu baya , narkoz istemeni öneririm , geçmiş olsun şimdiden 😔

Cnm bnm ztn düşmüş gibi bişeydi uyuşturma fln olmadan kürtaj oldum bn , burdan anlatmam olmaz cnm , ama zordu baya , narkoz istemeni öneririm , geçmiş olsun şimdiden 😔
[/QUOTE]
Kendi mi düştü ? Düşerken çok ağrın oldu mu ?
Kürtajı nerde yaptılar ?

Çok kanamam vardı , bi de ağrım vardı böyle sancı şeklinde , gittiğimde düşmek üzereymiş doktor aldı ama 😔 kürtajı kadın doğum devlet hastanesinde oldum , çünkü acile gitmiştim pazar günü hiç bi yerde doktor yok , ama şükür çok iyi bi doktora denk geldim.

Güzel anne adayları ben bu aralar hiç birşey yapmasam bile çok halsizim bitkinim yerimden kalkamıyorum ve sürekli bulantı. Artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada böyle olup geçen. hiç bitmeyecek gibi geliyor çokkötüyüm. 😪
Halsizlik ben de de var mümkünse bütün gün bir köşede uzanmak istiyorum ama malesef olmuyor 10 aylık bir minnak peşimde çünkü 😀

Çok kanamam vardı , bi de ağrım vardı böyle sancı şeklinde , gittiğimde düşmek üzereymiş doktor aldı ama 😔 kürtajı kadın doğum devlet hastanesinde oldum , çünkü acile gitmiştim pazar günü hiç bi yerde doktor yok , ama şükür çok iyi bi doktora denk geldim.
Geçmiş olsun canım

Hepinize çok teşekkür ediyorum 😘 hayırlısı böyleymiş napalım 😔 ama o kadar kanamaya düşeceğini anlamıştım 😔patalojiye gidicek parça bakalım sonuç ne çıkıcak 😔 bu arada sadece kese görünmüştü ve kese de haftasından 1-1,5 hafta geri görünüyodu sağlıksız bir gebelikti galiba 😔
Canım rabbim en doğru bir zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kendine iyi bak

X