2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar bende biraz soluk kahverengi lekelenme oldu korkuyorum acaba dr sorsam mı yoksa tekrar edince mi sorsam ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşanmamıştı çok strese girdim.

Merhaba kızlar bende biraz soluk kahverengi lekelenme oldu korkuyorum acaba dr sorsam mı yoksa tekrar edince mi sorsam ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşanmamıştı çok strese girdim.
kaç haftalık canım doktora sorabiliyosan sor şimdi stres yapma inşallah kötü bişey değildir

Sağol canım hiç böyle olacagini düşünmemiştim şubat annesi olacaktim ama hayırlısı böyleymiş
sağlıklı olmadığı için tutunamadı canım böyle düşün ve kendini rahatlat. sonuçta hamile kalabiliyorsun inşallah bir kaç ay içinde tekrar olur, ümitsizliğe kapılma sakın 🙏

bu progestan ne kadar fenaymış iki saat önce içtim şu an resmen çakırkeyf sarhoş gibiyim ya 😀 ay inşallah gün boyu böyle olmuyodur. günde iki kez içicem. inşallah şu kanama alanı geçer ya.. iki hafta sonra tekrar doktora gidicem. kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama insan tabiiki güzel olsun istiyor..

Soluk kahverengi leke yerleşme kanamasında oluyo ama hemen telaş yapmayın isterseniz.

Evet fiatlar çok uçuk gerçekten Özel hastanelerin fakat muayene ücreti 100 ile 140 arası hastanelerde bnm doktor 180 tl arada çok fark olmadığı için yüne onu tercih ettim.doğum konusunda konuşmadık henüz bir kere gittim doğum fiatı aldım sadece birkaç hastanede doğum yaptırıyor medicabil medicakpark medicana pembe mavi.sanırım medicabil 4000 dedi diğerleri 5000 gibi çokda emin değilim 😒benim çok zor geçtği için devleti tercih edemiyorum malesef.nereye kime gidiyorsun?
Anladım canım, Şevket Yılmaz nilüfer ek binasında Semih bey var ona gittim birkaç defa ilgili bir doktor ancak doğum olunca ana binaya gitmek gerekmiş o yüzden orayı bıraktım, hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle zubeydede murat Kadıoğlu diye bir doktora randevu aldım randevum haftaya, çok donanımlı iyi bir doktor olduğunu söyledi arkadaşım umarım öyle biridir

Kızlar çok şükür bugün gördüm bebegimi kalp atışınıda duydum sata göre 2 gün ilerideymiş 8+0 haftalıkmışızzz
bi kaç gündür çok karamsardım herşeye hazırlamıştım kendimi ama çok şükür herşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah 🙏🏾

DR ARADIM PROGESTAN VE İSTİRAHAT VERDİ SALI GÜNÜ KONTROLE ÇAĞIRDI OFİSDE İŞLER BENİ BEKLİYOR ALLAH YARDIMCIM OLSUN BENDEN BAŞKADA ÇALIŞAN YOK.

Merhaba kozlar bnmde bi sorum olcak.bnde inş şubatta anne olucam allah nasip ederse.bnm doktorum bana folik asit werdi.başka hiç witamin vs vermedi .sizde nasıl?
Ben de şu an sadece folik asit kullanıyorum sanırım 3. Aydan itibaren multivitaminlere başlıyorsun.

Kızlar tam hatırlayamadım aranızda önce kese etrafında kanama alanı olup sonra geçen var mı? ya da böyle bi durum yaşayan?

Kızlar tam hatırlayamadım aranızda önce kese etrafında kanama alanı olup sonra geçen var mı? ya da böyle bi durum yaşayan?
Bende olmustu canim ogluma hamileyken hemde cok buyuk du kanama alani doktor hic bir mudahale yapamayiz demisdi şükür ki kendiliginden bitti ama kanamam 7 ay kadar hep olmusdu onda cok yorulmusdum her hafta hastaneye gitmekden

Bende olmustu canim ogluma hamileyken hemde cok buyuk du kanama alani doktor hic bir mudahale yapamayiz demisdi şükür ki kendiliginden bitti ama kanamam 7 ay kadar hep olmusdu onda cok yorulmusdum her hafta hastaneye gitmekden
şükür ki sağlıkla gelmiş yavrun ❤️ gerçekten çok zorlanmışsındır inşallah bir daha yaşamazsın.

bana kanama alanı küçük dedi gösterdi hatta küçüktü bayağı. ama bilemiyorum büyür mü yoksa geçer mi, ya da başka sonuçlar mı doğurur görücez.. allahtan hiç lekelenme ya da kanamam olmadı inşallah da olmaz, o zaman panik olurum sanırım :KK43:

Kizlar bende hic bi belirti yok.gogus ucu hassaiyetin yok denecek kadar azaldi.cok korkuyorum bos gebelik olmasindan.belirtilerde gebelik belirtilerinin azalmasi demis.dun ultrasonda kese gozuktu sadece.4+6 gunluk gebeligim.sizde boyle bi durum yasayaniniz varmi

Kizlar bende hic bi belirti yok.gogus ucu hassaiyetin yok denecek kadar azaldi.cok korkuyorum bos gebelik olmasindan.belirtilerde gebelik belirtilerinin azalmasi demis.dun ultrasonda kese gozuktu sadece.4+6 gunluk gebeligim.sizde boyle bi durum yasayaniniz varmi
hiç korkma henüz çok erken belirtileri hissetmek için. ben altıncı haftadan itibaren hamile olduğumu hissettim. ayrıca benim de 5 buçuk haftalıkken sadece kese göründü. yani dert edecek bir şey yok stres olma :)

hiç korkma henüz çok erken belirtileri hissetmek için. ben altıncı haftadan itibaren hamile olduğumu hissettim. ayrıca benim de 5 buçuk haftalıkken sadece kese göründü. yani dert edecek bir şey yok stres olma :)
Gogus uclarim inanilmaz sizliyodu.simdi gayet normal hic agri sizi yok iki gundur.ondan korktum

Gogus uclarim inanilmaz sizliyodu.simdi gayet normal hic agri sizi yok iki gundur.ondan korktum
bence korkma endişelenecek bir durum değildir, benim de bir kaç gündür göğüslerim acımıyo. belki bi an oluyo bi an olmuyo bilemeyizki. muayene zamanını bekle, en doğrusunu zaten doktorun söyler. bazen internetten kendimiz araştırınca kendi kendimizi strese sokuyoruz.

X