2020 Şubat Anneleri

Hepinize hayırlı olsun :)
ilk hamileliğimde test pozitif çıkınca heyecandan ertesi gün doktora koşmuştum :)) şimdi biraz bekliyorum bende 12 haziranda gidicem 6 haftalık olacak nerdeyse, ilkinde kalp atışımı da bu zamanlarda dinlemiştim ama herkeste aynı olmuyor.

bir de sanki hamile değilmişim gibi çok garip hissediyorum, sanırım doktora gidip ultrasonda görmeden inanamıcam :)
Ayni ben de oyleyim.
O yuzden de bugun aksam bayram dönüşü eve gelince idrar testi yaptim.bat sonrasi 9.gun olunca kopkoyu iki cizgi gördüm.
Heh dedim beybi benimle:)))

Ayni ben de oyleyim.
O yuzden de bugun aksam bayram dönüşü eve gelince idrar testi yaptim.bat sonrasi 9.gun olunca kopkoyu iki cizgi gördüm.
Hiç aklıma gelmemişti yeniden test yapmak çok akıllıca :KK48: ben de henüz gidemedim doktora bayram dönüşü gideceğim, sürekli aklım onda acaba yükseldi mi diye çok merak ediyorum

Hiç aklıma gelmemişti yeniden test yapmak çok akıllıca :KK48: ben de henüz gidemedim doktora bayram dönüşü gideceğim, sürekli aklım onda acaba yükseldi mi diye çok merak ediyorum
Varsa test yap sende, insan bi mutlu oluyo ki :)
14 unde gidecegim ben ilk randevuma, bi görsem hersey yolunda mi vs. Insan her olasiligi düşünüyor haliyle.

Ayni ben de oyleyim.
evet bende kan testi vs yapmadım evde kendim test yaptım sadece, artık doktorda herşey belli olacak inşallah bakalım :) ikincide insan daha rahat oluyormuş gerçekten.

Varsa test yap sende, insan bi mutlu oluyo ki :)
14 unde gidecegim ben ilk randevuma, bi görsem hersey yolunda mi vs. Insan her olasiligi düşünüyor haliyle.
Evde yok maalesef olsa bir bakardım :KK48:Benimde 11inde randevum, pazartesi tekrar sağlık ocağına gidip bütün değerlerime baktıracağım doktor ona göre karar versin takviyeye gerek var mı diye o günü bekliyorum ne kadar yükseldi görebilmek için :oops:

Merhaba bende inşallah Şubat annesi olacağım pzt kontrolüm var inşallah kalp atışını duyabilirim daha öncede 2012 Ocak annesiydim ve yine burda birbirimize destek olduk bilgi alışverişinde bulunmuştuk onun için hemen sayfaya katılmak istedim inşallah hepimizin gebeliği çok güzel huzur dolu sağlıkla geçer

Merhaba arkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah. Bugün öğrendim ve değerim 295 çıktı. 3+5 teyim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗

Merhaba bende inşallah Şubat annesi olacağım pzt kontrolüm var inşallah kalp atışını duyabilirim daha öncede 2012 Ocak annesiydim ve yine burda birbirimize destek olduk bilgi alışverişinde bulunmuştuk onun için hemen sayfaya katılmak istedim inşallah hepimizin gebeliği çok güzel huzur dolu sağlıkla geçer
Hayırlı olsun :nazar:

Merhaba güzel anneler.Adetime 5 gün var test yapsam çıkar mi ki? 2 gün önce yaptım negatif çıktı😐

Merhaba güzel anneler.Adetime 5 gün var test yapsam çıkar mi ki? 2 gün önce yaptım negatif çıktı😐
Ben bir hafta kala yapmıştım, haliyle çıkmadı. 2 gün kala yaptım çıktı. Bence kesinleştirmek için bir iki gün daha bekle canım. İnşallah o mutlu haberi alırsın 😊

Benim de nasip ederse Şubat da Doğum görünüyor neler yaşıyorsunuz bu süreçte nelere dikkat edilmeli benim bat 7. Gün 2000 çıktı
Haftaya doktora gideceğim nasipse 5 haftalık mı oluyor yoksa 5. Hafta mı

Biraz daha beklemeni öneririm canım bir gün geçince yaptım ben kkoyu iki çizgi çıktı varsa zaten senindir 😂
Evet yaa haklisin galiba sabırlı olmak gerekiyor.Ben yaptım şimdi yine tek çizgi işte belki de hamile değilimdir.Ben nedense hamileyim gibi hissediyordum bekleyelim Allah ın bileceği iş

Benim de nasip ederse Şubat da Doğum görünüyor neler yaşıyorsunuz bu süreçte nelere dikkat edilmeli benim bat 7. Gün 2000 çıktı
Haftaya doktora gideceğim nasipse 5 haftalık mı oluyor yoksa 5. Hafta mı
Play store da gün gün gebelik hamilelik rehberi gibi uygulamalar var onları indir hep yaziyor

merhaba, çok erken daha bence biraz beklemelisin, 2 gün gecikince yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. 5 gün gecikince yaptığımda net bi şekilde ikinci çizgi göründü. günler geçmiyor gibi geliyor ama biraz sabır :))

Evet yaa haklisin galiba sabırlı olmak gerekiyor.Ben yaptım şimdi yine tek çizgi işte belki de hamile değilimdir.Ben nedense hamileyim gibi hissediyordum bekleyelim Allah ın bileceği iş
Hakkında hayırlısı canım benim 3. Çocuğum olacak inşallah kısmetse ama ilki gibi yine de insan çok sabırsız oluyor önceki aylarda dayanamadım erken yaptım ve çok üzüldüm bu ay bat tarihin arefeydi bayram sabahı yaptım ve çok mutlu oldum ertesi gün. Kan verdim 28. Gün 750 çıktı bende pazartesi önce sağlık ocağında bütün değerlerine baltirip salı günü kadın doğuma gitmeyi dusunuyorum umarım bebeği de kalp atışı da gorurum

X