Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic belli olmaz bak mermermermer in 2.si geliyoEğitici kopekcigi istiyorum şimdi de nasıl gözümden kaçmış bazılarıni kaldırdık biraz büyüyünce verelim dedik ama işte bendeki de hastalık herhalde dayanamıyorum görünce hele şu Barbie evleri bayılıyorum kız olsa alacaktım ama sanırım kendime alicam bu gidişle çünkü başka çocuk biraz zor 40 yaşımdayım bu arada
Doğru belli olmaz ama ikinciye nasıl bakarım bilmiyorum yine de büyük konusmayayim hayirlisi olsun
Evet geçtikKizlar bu arada 5 numara beze geceniniz var mi ?
Başınız sağ olsun canım Allah sizlere ömür versin sağlık versinSağolun arkadaşlar. Dayım hem genç hemde çok iyi bir insandı. Ayrıca çok da sağlıklıydı. Eşiyle de çok mutluydu. Şimdi herşey yarım kaldı çok üzgünüz. Annem adeta yıkılmış konuşamadım daha. Araları çok iyiydi. Dert ortağıydılar. Benim küçükken kahramanımdı. Burda hiç arkadaşımız olmadığı için size yazdım. Bence virüs artık daha ağresif. Daha dikkatli tedbirli olmak lazım.
Bizde geçtik canım 1 hafta faln oluyorKizlar bu arada 5 numara beze geceniniz var mi ?
Başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun insallah
Sizler sağolun arkadaşlar.Başınız sağ olsun canım Allah sizlere ömür versin sağlık versin
Parol ve minoset 2side iciliyoKızlar emzirirken minoset içiliyo dimi ?
Teşekkür ederim canımParol ve minoset 2side iciliyo
Ya benimde eşim pinti bu konuda bi türlü ikna edemiyorum birde tek kutu satmıyorlar en az 6 aylık almak gerekiyor iş yerinden bi arkadaşım almıştı benim çok mumnundu ama tabi bilemiyorum bende. Ucuz oyuncak yokki canım e bebekten hayvan magnetleri almıştım 15 liraya bizimki aslanı çok sevdi bide ses çıkarmayı öğrendi grrr grrr diye diye dolaşıyo evde dedim bari büyük bişey alayım 13 cm plastik aslan 50 lira Pakette 5 li vardı başka hayvanlar 60 liraydı onu aldık artık ama gerçekten çok pahalı oyuncaklarAdım adım güzel ama ona üye olmayacak kadar pintiyim
Ben en fazla 50 lira verir verimli olmasını dilerim o kadar
Aynı şehirde değilmisiniz canım ailenle en kötü yemeğinizi yapar getirirler kapıya bırakıp giderler hem belki hafif atlatırsın sen şimdiden stres yapmaEvet inşllh değilimdir kaç gündür beraberiz onunda ateşini ölçüyorum şimdilik düşük inş yükselmez emzirmeye devam edicem bakalım doktor ne diyecek ailemden de kimseyi çağıramıyorum pozitifsem nasıl geçiricem ona yemek hazırlamam lazım ilgilenmem lazım halsiz olursam nasıl olucak bilmiyorum
Biz uzun zamandır 5 kullanıyoruz canım sleepy nin kilot bezini kullanıyorduk ama çok kalın geliyor bana o emici yüzeyleri fln gereksiz kalın şimdi molfix aldım o daha ince ama oda parfümlü ve bezin iç kısmı mavi o yüzden pek hoşlanmadım sanırım sleepy e geri döncem başka markanın kilot bezi de yok sanırımKizlar bu arada 5 numara beze geceniniz var mi ?
Molfix,prima,canbebe,goon bunlarinda kulot bezleri varbaşka markanın kilot bezi de yok sanırım
Hadii yaa bende bi sleepyle molfix var sanıyorum marketlerde görmedim hiç internetten de bakmadım bakayım bariMolfix,prima,canbebe,goon bunlarinda kulot bezleri var
Molfix parfümlü mü? Normalini kullanmadım ama pure and soft serisi parfümlü değildi. Temiz içerikli bir ürün. İç dokusu Premium care e benziyor. Külot bezi var mı bilmiyorum, külot bez bir kere aldım kullanamadım. Aslında bebekler yürüdükten sonrası için tasarlanmış. Çok da lastik izi oluyor. Cırtlı beze göre ister istemez biraz rahatsız.Ya benimde eşim pinti bu konuda bi türlü ikna edemiyorum birde tek kutu satmıyorlar en az 6 aylık almak gerekiyor iş yerinden bi arkadaşım almıştı benim çok mumnundu ama tabi bilemiyorum bende. Ucuz oyuncak yokki canım e bebekten hayvan magnetleri almıştım 15 liraya bizimki aslanı çok sevdi bide ses çıkarmayı öğrendi grrr grrr diye diye dolaşıyo evde dedim bari büyük bişey alayım 13 cm plastik aslan 50 lira Pakette 5 li vardı başka hayvanlar 60 liraydı onu aldık artık ama gerçekten çok pahalı oyuncaklar
Aynı şehirde değilmisiniz canım ailenle en kötü yemeğinizi yapar getirirler kapıya bırakıp giderler hem belki hafif atlatırsın sen şimdiden stres yapma
Biz uzun zamandır 5 kullanıyoruz canım sleepy nin kilot bezini kullanıyorduk ama çok kalın geliyor bana o emici yüzeyleri fln gereksiz kalın şimdi molfix aldım o daha ince ama oda parfümlü ve bezin iç kısmı mavi o yüzden pek hoşlanmadım sanırım sleepy e geri döncem başka markanın kilot bezi de yok sanırım
U UMUDUN canım dediğin gibi biraz geç olunca insan daha hevesli oluyor bazı şeyleri almaya. Aman canım yaşında ne var artık 40 geç değil doğurmak için ben şimdi 4 aylık hamileyimm bakarsın sende öyle bir atraksiyon yaprsın
Normal paketini bende arada elimde bez kalmadiginda kullaniyorum ama bana hic parfumlu gelmediMolfix parfümlü mü? Normalini kullanmadım ama pure and soft serisi parfümlü değildi. Temiz içerikli bir ürün. İç dokusu Premium care e benziyor. Külot bezi var mı bilmiyorum, külot bez bir kere aldım kullanamadım. Aslında bebekler yürüdükten sonrası için tasarlanmış. Çok da lastik izi oluyor. Cırtlı beze göre ister istemez biraz rahatsız.
Şu bez değiştirme sıkıntısını aşmak için ben de külot bezi tekrar denemeyi düşünüyorum. Dener de memnun kalırsan bize de yazarsın :)
Tamam külot beze geçince onu denerim teşekkür ederim.Normal paketini bende arada elimde bez kalmadiginda kullaniyorum ama bana hic parfumlu gelmedi
Canbebenin firsat paketinin yaninda hediye vermislerdi bir ara canbebe kulot bez ben onunkini kullanmistim iyiydi ben memnun kalmistim bacaklarinda falan sıkma yapmadi.
Bende memnunum. Canbebe, goon donusumlu kullaniyorum. Elimde kalmayincada en yakin marketten molfix aliyorumTamam külot beze geçince onu denerim teşekkür ederim.
Bu yaz canbebe çok kullandım. Uygundu fena da değil. Uzun süredir prima kullanıyoruz. Benim kız denek oldu piyasada bez bırakmadık
Başın saolsun Allah rahmet eylesin gerçekten zor atlatan biri olarak bizde de yengemin annesi vefat etti koronadan gerçekten çok dikkat etmek lazımKızlar dayımı da kaybettik. Çok üzgünüz daha 53 yaşındaydı. Çok mücadele etti ama olmadı. Kendisi imamdı filyasyon ekibindeymiş. Maalesef virüslü ortama çok maruz kaldığı için atlatamadı. Vakalar hastalar gösterildiği gibi değil. Kendinizi yakınlarınızı koruyun. Çok zor bir acı bu.
Geçmiş olsun umarım değilsindir psikolojidir ama ateş genelde belirti oluyo benim eşim iki gün ateşle atlattı ben ağır geçirdiğim için bebeğe genelde eşim baktı doktorlara kalsa hiç temas etmeyin bebekle diyp ama mümkün değil tabi ki ben ilaç kullandım emzirmeye de devam ettim bebek de geçirdi sanırım çünkü bir gün ateşi çıktı onun daEvet inşllh değilimdir kaç gündür beraberiz onunda ateşini ölçüyorum şimdilik düşük inş yükselmez emzirmeye devam edicem bakalım doktor ne diyecek ailemden de kimseyi çağıramıyorum pozitifsem nasıl geçiricem ona yemek hazırlamam lazım ilgilenmem lazım halsiz olursam nasıl olucak bilmiyorum