Biz 1.6 tog olanını kullanıyoruz canım evin içi 24-25 derece oluyordur sanırım içine ince tulum giydiriyorum bi tane daha. Üzerinden etiket çıkıyor aslında nasıl kullanılması konusunda sizde yokmuydu, intten bak istersenKızlar bugün lcw den uyku tulumu aldık. 2.8 tog
Evin içi 22-23 derece oluyor
Etikette bişey yazmıyor boş
Ne giydircem ben bu çocuğa
kullanan var mı lcw nın tulumlarını
Hangisi doğru inan bende bilmiyorum az kişi olunca da yavaş mı kalırdı daha fazla insan daha hızlı mı ilerlemek istediler acabaGeçmiş olsun. Allah bir daha tekrarını göstermesin. Çok zor gerçekten oradaki insanların yerine kendimi koyduğumda çok üzülüyorum. Sürekli haberleri takip edip salya sümük gezdim evde. Oradakiler canla başla çalıştı Allah razı olsun ama kızıyorum bir taraftanda enkazda o kadar kişinin işi ne altta insanlar can çekişiyor. Tepelerinde sevinç naraları hoplamalar. Maalesef profesyonelce değildi umarım bu yüzden hayatını kaybeden olmamıştır.
Geçmiş olsun denizciğe selozycimYerim onu ya. Anne kuzusu dedikleri işte :)
Mama bozulmuş. Aslında son kullanma tarihine daha vardı. Ama uygun şartlarda saklanmamış olabilirmiş. Kusmanın ardından 4 gün de ishal oldu. Artık iyi.
Tecrübeli anneler bize biraz moral versinler bebekler yürüyüp kendi kendine oyun kurmaya başlayınca rahatlayacak mıyız daha mı beter olacak. Ben kafayı yemek üzreyim :/
Var da boş orası herhangi bişey göstermiyor o yüzden anlayamadımBiz 1.6 tog olanını kullanıyoruz canım evin içi 24-25 derece oluyordur sanırım içine ince tulum giydiriyorum bi tane daha. Üzerinden etiket çıkıyor aslında nasıl kullanılması konusunda sizde yokmuydu, intten bak istersen
Gece uyanınca emiyor. Sabaha karşı genelde iki kez uyanıyor. Sabah saatlerine kadar deliksiz uyuyor genelde. Sona doğru yatsam mı kalksam mı durumu oluyor :) Ev değişikliğinde huzursuzlanıp defalarca kalkar olmuştu. Bir de diş gibi durumlarda..Kalkmıyor mu gece peki?
Bizimki ne kadar tok olsa da emmeye uyanıyor.
Gün içinde de gece de emiyor.Gun icinde meme ya da mama icmiyor mu ?
2.8 tog bayağı kalın. Sadece body ile uygun olur.Var da boş orası herhangi bişey göstermiyor o yüzden anlayamadım
Tek zıbın giydirdim gece ama içim içimi yedi üşür mü acaba diye
Annelik işte sürekli üstünü örtmek istedim gece
Gün içinde mama içmiyor sadece yatarken içiyor demek istedim. Meme tabiki emiyor. Bu günlere kolay gelmedik ergenliğe kadar emzireceğimGun icinde meme ya da mama icmiyor mu ?
Demek mama da engel değil kalkmasına.Gece uyanınca emiyor. Sabaha karşı genelde iki kez uyanıyor. Sabah saatlerine kadar deliksiz uyuyor genelde. Sona doğru yatsam mı kalksam mı durumu oluyor :) Ev değişikliğinde huzursuzlanıp defalarca kalkar olmuştu. Bir de diş gibi durumlarda..
Canim benim bebegim 7 dis cikardi 8. Disi yolda ama hic bir zaman geceleri uzun uzun uyumadiOyle diyolar ama asli yok onun ya cok sevdigim bi ablamin kizi 40 liyken 2 diş cikardi yasitlarinin agzinda disleri dokulurken onun kizinin disleri hala agzindaydi :)
Bizim belirtilerimiz aylardir surdugu icin uykularimizda bozuldugu icin biran once ciksin diye bakiyoruz biz artik
Maşallah o nasıl bir boy atmaymış :)Kaan Alp bu ay patlama yaşamış 74 cm 9200 kg olmus gecen ay 67 cm 8400 gr dimasaAllah diyeyim bende uzuluyodum yemek yemiyo diye sutum demek ki hala kilo aldiriyo cok mutlu oldum yetiyomudur diye ara ara dusunuyodum bende
Bebek kalkacaksa dünyayı da yese kalkar. Alışkanlıklarla alakalı. Gece kalkma konusu abartı olmadıkça dert değil, yeter ki emip geri uyusun. Bir de uyanıp saatlerce oyun oynayanlar var :)Demek mama da engel değil kalkmasına.
Belli rutinlerinin bozulmasına bozuluyorlar tabi. Ama neyseki çabuk alışıyorlar.:)
Gece dürtüp usulca “uyandı” de ve arkanı dönüp uyuGeceleri belki 50 kez uyanirsabah esim uyaninca "bu gece hic uyanmadi sanki" demiyor mu agzina bi tane yerlestiresim geliyor sabah namazina kadar deliksiz uyudugu icin cocuktan haberi yok
MasaAllah size ya bitirdiniz bile dişleri. Kaan da oyleCanim benim bebegim 7 dis cikardi 8. Disi yolda ama hic bir zaman geceleri uzun uzun uyumadibazen yarim saatte bir bile uyanir. Geceleri surekli senin gibi ayaktayim. Ama bence bu bebislerimizin huyu. Dis cikarsada cikarmasada benim bebegim hep ayni. Aksam uyutmadan karnini doyuruyorum diyorum belki sutle karni doymuyor ondan hemen uyaniyordur ama yok gene hemen uyaniyor. Düşün artik 1 2 saat deliksiz uyusun diye her aksam banyo yaptirip oylr uyutuyorum. Yoksa uyanmaktan biktiriyor beni. Bu seferde banyoya alisacak diye korkuyorum cocuk büyütmek cok zor ismis analarin hakki gercekten ödenmez bu dunyada baba olmak varmis
Valla bende anlamadimMaşallah o nasıl bir boy atmaymış :)