Hayır bitmicek ki alt dişleri sonra üst dişleri sonra köpek dişler sonra azı dişler hepsinde sıkıntııOyle diyolar ama asli yok onun ya cok sevdigim bi ablamin kizi 40 liyken 2 diş cikardi yasitlarinin agzinda disleri dokulurken onun kizinin disleri hala agzindaydi :)
Bizim belirtilerimiz aylardir surdugu icin uykularimizda bozuldugu icin biran once ciksin diye bakiyoruz biz artik
Ay sizinkiler de mi yemiyor. Bizim ki yoğurt dışında birşey yemiyor. Birde kuru ekmek kemirmeye çalışıyor. Ne versem kafasını yan çeviriyor. Emiyor ona mı güveniyor anlamıyorum. Bence ne kilo alıyor nede boyu uzuyor. 2 dişimiz var. Artık jel aldım bakalım iyi gelecek mi. Birde eli maşalı vuruyor yırtmaya çalışıyor gülerek yaptığı için tabi bize çok sevimli geliyor. Allah hepimize kolaylık versin.Hayır bitmicek ki alt dişleri sonra üst dişleri sonra köpek dişler sonra azı dişler hepsinde sıkıntıı
Yemiyor 4 5 kaşık alırsa şükür diyorum. Emiyor emsem mi emmesem mi şeklinde. Sürekli ağzına bişiyler götürüyor. Sıkıştırıyor.yatıyor 1 saate kalkıyor gece.
Aynen ya bazen de iyi yiyor ıspanak yedi mesela geçen iyi dediğim 10 kaşık ona iyi diyoruz:) çoğu zaman ağzı kilit ve evet kafa çevirmece.Ay sizinkiler de mi yemiyor. Bizim ki yoğurt dışında birşey yemiyor. Birde kuru ekmek kemirmeye çalışıyor. Ne versem kafasını yan çeviriyor. Emiyor ona mı güveniyor anlamıyorum. Bence ne kilo alıyor nede boyu uzuyor. 2 dişimiz var. Artık jel aldım bakalım iyi gelecek mi. Birde eli maşalı vuruyor yırtmaya çalışıyor gülerek yaptığı için tabi bize çok sevimli geliyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Aminnn
Bende senin gibiyim kızımın yanından hiç ayrılamıyorum Allah korusun bişey olursa diye
Hangi odadaysak bi köşe bakıyorum saklayabileceğimiz
Valiz hazırlamıştım memlekete giderken onu boşaltmadım mesela
Gerçi deprem olurken insan donup kalıyor kıpırdayamıyor
Bende bir deprem yaşadım 3 ay çadırda yaşadık sonrasında 2 3 ay geceleri yatmaya gittik
Çok zor gerçekten çok zor
Allah yardım etsin oradakilere enkaz altındakilere
Sürekli dua ediyorum aklımdan çıkmıyor
Geçmiş olsun. Allah bir daha tekrarını göstermesin. Çok zor gerçekten oradaki insanların yerine kendimi koyduğumda çok üzülüyorum. Sürekli haberleri takip edip salya sümük gezdim evde. Oradakiler canla başla çalıştı Allah razı olsun ama kızıyorum bir taraftanda enkazda o kadar kişinin işi ne altta insanlar can çekişiyor. Tepelerinde sevinç naraları hoplamalar. Maalesef profesyonelce değildi umarım bu yüzden hayatını kaybeden olmamıştır.Kızlar aynı durumdayım pskolojim çok kötüki depreme evde yakalanmadım tam uyutacaktım badeyi uyumadı sağlık ocağına gidecektim madem uyumadı gideyim dedim iyiki çıkmışım evden. Sağlık ocağında zemin kattaydım hemen koştum dışarı ayakta ve zeminde olduğum için şiddetini çok hissetmedim ona rağmen uyuyamıyorum geceleri çocuğumun yanından ayrılmak istemiyorum gündüz uykularında yalnız bırakmak istemiyorum birşey olurda onu koruyamazsam diye ödüm patlıyor nasıl ne zaman geçer bu psikoloji bilmiyorum ben bu durumdayım enkaz altında onca saat geçirenleri düşündükçe, annesiz kalan yavruları, çocuklarını kaybeden aileleri düşündükçe üzüntüden kahroluyorum.
Sana herhalde en son moral verecekler arasındayımdır. Bazı şeylerin kolaylıkları olacaktır ama bizde tam tersi öykü Burcu gibi inatçı bir çocuk olmaya başladı. altını değiştirmek için baya uğraşıyorum yemiyor da. Ama oyun oynuyorlar o anlamda rahatız ama yine de sürekli tetikteyiz. Yürüyünce bırakıp gidiyorlar öykü şimdiden bizi bırakıp odadan çıkıyor. Bu kezde düşüp kafasını çarpmasın diye peşinde koşacağız. Çocuk işinde rahatlık yokmuş artık eminimYerim onu ya. Anne kuzusu dedikleri işte :)
Mama bozulmuş. Aslında son kullanma tarihine daha vardı. Ama uygun şartlarda saklanmamış olabilirmiş. Kusmanın ardından 4 gün de ishal oldu. Artık iyi.
Tecrübeli anneler bize biraz moral versinler bebekler yürüyüp kendi kendine oyun kurmaya başlayınca rahatlayacak mıyız daha mı beter olacak. Ben kafayı yemek üzreyim :/
Biri ciksa en azindan digerleri geliyo biz boyle 3. Ayindan beri cekiyoruz bugun hesapladim da 6 aydir gece uykum yok denecek kadar azHayır bitmicek ki alt dişleri sonra üst dişleri sonra köpek dişler sonra azı dişler hepsinde sıkıntıı
Yemiyor 4 5 kaşık alırsa şükür diyorum. Emiyor emsem mi emmesem mi şeklinde. Sürekli ağzına bişiyler götürüyor. Sıkıştırıyor.yatıyor 1 saate kalkıyor gece.
Evet o uykunun bölünmesi kadar sıkıntı yok. En tatlı yerinde hemideBiri ciksa en azindan digerleri geliyo biz boyle 3. Ayindan beri cekiyoruz bugun hesapladim da 6 aydir gece uykum yok denecek kadar azbizimkisi son zamanlarda memeye iyice yapisti yemek istemiyo
Geçmiş olsun. Elleri de pek ağır oluyor. Kız yüzümü gözümü çizdi hep yada sağlam vuruyor .hiçbiri olmazsa çimdik atıyor. Ay bu çok fena çıktı.Kaan Alp az once burnumu kanatti nasil kanatti hic anlamadim uyutmaya calisiyodum kucagimdaydi birden parmagini burnuma soktu ve oluk oluk kan akti şoklardayim pecete hep kan
Sagolasin, cizmeyi gectim bu cok fenaydi ya hala beynim zonkluyoGeçmiş olsun. Elleri de pek ağır oluyor. Kız yüzümü gözümü çizdi hep yada sağlam vuruyor .hiçbiri olmazsa çimdik atıyor. Ay bu çok fena çıktı.
Emerken mememi çiziyor çimdikliyor Ezgi de. Kucağımdayken kolumu tırmıklıyor. Kızıyorum bazen canımı acıtıyor çünkü. Neden yaparlar yahu.Geçmiş olsun. Elleri de pek ağır oluyor. Kız yüzümü gözümü çizdi hep yada sağlam vuruyor .hiçbiri olmazsa çimdik atıyor. Ay bu çok fena çıktı.
Evet çok acıtıyor kollarım çizik içinde tırnağını da kestirmiyor uyuyunca da uyanacak korkusuna bazen kalıyor. Oğlum böyle değildi Kızlar da var birşeylerEmerken mememi çiziyor çimdikliyor Ezgi de. Kucağımdayken kolumu tırmıklıyor. Kızıyorum bazen canımı acıtıyor çünkü. Neden yaparlar yahu.
Benim büyük de kız onda görmediğim şeyleri görüyorumEvet çok acıtıyor kollarım çizik içinde tırnağını da kestirmiyor uyuyunca da uyanacak korkusuna bazen kalıyor. Oğlum böyle değildi Kızlar da var birşeyler
Deniz gibi çok enerjik seninki. Az önce bir saat diş doktorculuğu oynadık. Akşam 9’da kanepeden aşağı atlıyordu. Beraber kek yaptık. Çırpıcı sesi duyunca sandalyeyi kapıp yanımıza geliyor. 5dakikalık kek 15 dakika oluyor. Sonra eline sağlık demeyi öğrenmiş teşekkür ediyor oğlumun gözümün önünde büyüdüğüne şahit olmak çok güzel.Sagolasin, cizmeyi gectim bu cok fenaydi ya hala beynim zonkluyo
Bizim evde kedi var o bile beni kaan kadar tirmalamiyo
Sağmıyorum artık emiyor. Uyumadan önce meme emip sonrasında mama içiyor. Bir yaşına kadar vermeye devam edeceğim. İyice doyup güzel uyuyor. Artık sütüm istikrarlı değil. Bundan sonra şifa için emecekler, dert etmiyorum :)Elbette daha rahatlayacaksın canım. Kendini bildikçe. Artık mama vermesen diyorum büyüdü kuzucuk. Sağmıyor musun artık?
Bizim de hiç dişimiz çıkmadı daha. Var mı hiç çıkmayan?
Yok gayet iyi iş çıkardınız tebrikler. Normal yemek yemiyor mu? Ondan diyorum mama neden diye?:)Sağmıyorum artık emiyor. Uyumadan önce meme emip sonrasında mama içiyor. Bir yaşına kadar vermeye devam edeceğim. İyice doyup güzel uyuyor. Artık sütüm istikrarlı değil. Bundan sonra şifa için emecekler, dert etmiyorum :)
Yemek yiyor tabiki. Bugün mercimek yemeği yedi. Ama uykuya yakın vermedim tabi. Son öğünde anne sütü ve mama veriyorum. Gün içinde içmiyor yani :)Yok gayet iyi iş çıkardınız tebrikler. Normal yemek yemiyor mu? Ondan diyorum mama neden diye?:)
Kalkmıyor mu gece peki?Yemek yiyor tabiki. Bugün mercimek yemeği yedi. Ama uykuya yakın vermedim tabi. Son öğünde anne sütü ve mama veriyorum. Gün içinde içmiyor yani :)
Gun icinde meme ya da mama icmiyor mu ?Yemek yiyor tabiki. Bugün mercimek yemeği yedi. Ama uykuya yakın vermedim tabi. Son öğünde anne sütü ve mama veriyorum. Gün içinde içmiyor yani :)