2020 Şubat Anneleri

Bu aralar cok sık balik yedi ozellikle palamutun o sirtindaki siyah etinden yedirdim cocuklarda boy uzatiyo dendigi icin sanirim bizde etki etti
Maşallah şifa olsun benimkiler kuruluk dolması yemeyin ne yapayım diyorum. Bizim gibi yemek ayırt etmeyen iki kişinin çocukları böyle olsun olacak iş mi herkes dalga geçiyor bizle.

Maşallah şifa olsun benimkiler kuruluk dolması yemeyin ne yapayım diyorum. Bizim gibi yemek ayırt etmeyen iki kişinin çocukları böyle olsun olacak iş mi herkes dalga geçiyor bizle.
Kaan da yemeklerini yemiyo son zamanlarda elle verirsen biraz yiyo iste onun disinda abartisiz 10 dk da bir memede nasil yapisiyo ver diye anlatamam sekilden sekile giriyo dislerini benimle kasiyo
Gozukuyo aslinda orta 2 disi bayagi bir yakinda ama damaklari nasil bir damaksa bir turlu patlamiyo jilet aticam en sonunda

Aynı benimki eşin asker değil mi benimki de asker acaba bütün askerler böyle mi

Senin için giydirip çektim. Deniz 9.5 kilo boyunu tam bilmiyorum 2 ay önce 70 cm di. Zeyf :))
Maşallah Denize. Bunu giydirip bir şey örtmüyorsun değil mi canım?
Battaniye örtüyorum ben bebek battaniyelerinden. Gece açıyor falan ama, bizim oda biraz daha sıcak oluyor.

Maşallah Denize. Bunu giydirip bir şey örtmüyorsun değil mi canım?
Battaniye örtüyorum ben bebek battaniyelerinden. Gece açıyor falan ama, bizim oda biraz daha sıcak oluyor.
Yok örtü kullanmıyorum. Bundan önce de ince normal tulumla yatıyordu.

Cok sagol selozycim kaana buyuk almam gerek bunu anladim :) en az 2 yas falan bakayim en iyisi
Kaan’la aynı sayılırlar. Ben tam üzerine göre aldım zaten mevsim bitimi kullanılamayacak bir ürün. 18-24 de olur. Sonrası aşırı büyük olur bence,rahat edemez.

Kaan’la aynı sayılırlar. Ben tam üzerine göre aldım zaten mevsim bitimi kullanılamayacak bir ürün. 18-24 de olur. Sonrası aşırı büyük olur bence,rahat edemez.
Civilden alirsam 2 yas alirim kaliplari kaana kucuk geliyo ama baska marka alirsam 18 24 bakarim sanirim

Kızlar bu sene bizim ev acayip soğuk 26 dereceleri bulan ev bu sene 21-22 derece önce anlam veremedik niye böyle diye. Sonra farkettik ki bizim üst komşu hergün bütün pencereleri akşama kadar açıyormuş eşim gelirken görmüş açıkmış bende görmüştüm. Erzurum’da bu kış günü neyin havalandırması anlamadım. Hava buz gibi dışarda durulmuyor. Yaşı baya büyük bir kadın var evde artık menopozda diye düşünmeye başladım. Çocuklar hasta oluyor tulum da yetmiyor biz uyanmadan açıyor anladığım kadarıyla. Evinde halı da yok sandalyeleri çat çut çekiyorlar terlikle geziyor tak tuk diye. Onların yüzünden elektrikli soba açar olduk. Eşime bir daha görürsem çıkıcam diyorum evine karışamazsın diyor. valla toplu yaşamayı bilmeyen apartman kültürünü tanımayan insan çok zor. Umarım hasta olur dediğim insan tipi. Denizin gürültüsü çok çıkıyor eşim oda sana öyle derse diyor. Çocukla kendini bir tutarsa kendi bilir dedim. Valla sırf bu yüzden ev almayacağım baktım sıkıntılı tipler var taşınacağım.

Az yakıyor olabilirler mi? Merkezi sistemdi sizin. Üst katın camları o kadar etkilemez diye düşünüyorum.
Eğer ondan olduğu kesinse tabiki kimsenin evine karışamazsınız ama rica edip durumu açıklayabilirsin belki dikkate alır.

Evet merkezi. Gündüz kapatıyorlar ev soğuyor. Üst katta full pencere açtığı için evin soğuduğunu düşündük. Tişörtle gezerdik şimdi bacaklarım üşüyor soba açıyoruz .Üstelik daha kar da yağmadı. Allah akıl fikir versin insanlara. Biraz empati yapsalar anlarlar üst katı baya üşüyordur.

Kaan i uyuttum gece uykusu oncesi yarim saatlik sekerlemesini yapiyo suan bende kahve keyfi yapayim dedim boş kalir miyim hic kizim elimdeki elmali kurabiyeye göz dikti sen kedisin kedi kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…