Bizde başladık uyku tulumu a bir ayı geçtiUyku tulumlari alinmis giyilmeye baslanmis bile ben daha muslin battaniyeden dun aksam gecis yaptim penye battaniyeye onu bile hala tutmuyo ustunde aciyo uyku tulumu bende alacagim ama havalar cok soguk degil kaan uyuyamaz suan onunla o yuzden bekliyorum biraz daha kullanip memnun kalanlardan marka bekliyorum :)
Bende denize civilden aldım kalpli desenli gri renkli vardı kız reyonunda onu aldım diğerleri çok kalındı. O modelden ikinci alışım memnun kaldım. Öykü de kullanacak. Maalesef e bebekten iki tane almıştım denize bacak arası söküldü. Bedenini küçük almasınlar deniz 3 yaşında ama 5 yaş giyiyor.Uyku tulumları lcwaikiki ve e bebekte 60-80 tl arası değişiyor. Ben Civil den 60 a aldım birkaç gündür kullanıyoruz memnunum. Oda ısısı 23 dereceydi body üzerine giydiriyorum
9 12 mi aldin bedenini yoksa 12 18 mi kaliplari nasil ?Uyku tulumları lcwaikiki ve e bebekte 60-80 tl arası değişiyor. Ben Civil den 60 a aldım birkaç gündür kullanıyoruz memnunum. Oda ısısı 23 dereceydi body üzerine giydiriyorum
Hadi gozun aydinKızlar nihayet 56 kiloyu gördümyavaş verdiğim için yüzümde zayıflamadı. Çocuklardan dolayı spor fazla yapamıyorum. Ama beslenme şeklimi değiştirmem, kızartma beyaz ekmek karbonhidrat içeren ürünleri azaltmam çok farketti selülit görünümü baya azaldı. Herhalde öykü tam yaşına geldiğinde kilolarımı vermiş olacağım. Eski kıyafetlere girmeme az kaldı. İç çamaşırı bedenimde küçüldü hamile donlarından gına gelmişti göğsüme kadar çıkıyorlardı yenilerini aldım
Sana da sorayim Oyku ye kac beden aldin :)Bende denize civilden aldım kalpli desenli gri renkli vardı kız reyonunda onu aldım diğerleri çok kalındı. O modelden ikinci alışım memnun kaldım. Öykü de kullanacak. Maalesef e bebekten iki tane almıştım denize bacak arası söküldü. Bedenini küçük almasınlar deniz 3 yaşında ama 5 yaş giyiyor.
Hangi bedeni aldin peki :)Bizde başladık uyku tulumu a bir ayı geçtiönce lcw nin penye olanları giydirdim. Sonra üşüdü yine lcw 1.8 olanlardan aldım ama evin içi 23,24 derece terledi bu seferde. İnternete 23,24 derece için ideali 1 tog yada en fazla 1.5 tog diyorlar. Fiyatların da maşallahı var. Düzgün bişey almak istesek 200 liradan başlıyor. Bakalım ben bu ay kıyıp Bi tane alıcam gibi inşallah iş görür
12-18 aldım. Civilin kalıbı normal. Bir başka markanın 2 yaş olanı daha küçük mesela Denize tam oluyor. Alisden de civilinkini önermiş ordan alırım dersen 12-18 iyi derim..9 12 mi aldin bedenini yoksa 12 18 mi kaliplari nasil ?
Benim selülitlerim de neredeyse tamamen yok oldular. Sağlıksız beslenmeden kaynaklandıklarından emin oldum. Ben de 59-60 kg arasındayım. İdeal kilomdayım artık sabit kalmayı hedefliyorum. Eski pantolonlarımın bazılarına hala giremiyorum ama eskiden biraz zayıftım. Donlarda problem yokKızlar nihayet 56 kiloyu gördümyavaş verdiğim için yüzümde zayıflamadı. Çocuklardan dolayı spor fazla yapamıyorum. Ama beslenme şeklimi değiştirmem, kızartma beyaz ekmek karbonhidrat içeren ürünleri azaltmam çok farketti selülit görünümü baya azaldı. Herhalde öykü tam yaşına geldiğinde kilolarımı vermiş olacağım. Eski kıyafetlere girmeme az kaldı. İç çamaşırı bedenimde küçüldü hamile donlarından gına gelmişti göğsüme kadar çıkıyorlardı yenilerini aldım
Civilin 9 12 bedeni kaan a kisa olmaya basladi 2li takimlari ve zibinlari var o yuzden beden sordum 12 18 tam mi olur acaba diye dusunuyorum12-18 aldım. Civilin kalıbı normal. Bir başka markanın 2 yaş olanı daha küçük mesela Denize tam oluyor. Alisden de civilinkini önermiş ordan alırım dersen 12-18 iyi derim..
Tulumlar içine kıyafetle giyileceği hesaba katılarak biraz daha uzun yapılıyor. Alisden de cevap yazsın belli olur :)Civilin 9 12 bedeni kaan a kisa olmaya basladi 2li takimlari ve zibinlari var o yuzden beden sordum 12 18 tam mi olur acaba diye dusunuyorum
Alt değiştirmede zaten zorlanıyorduk ama ishal olduktan sonra bambaşka bir boyuta geldi. Ağlama krizine giriyor. Tepiniyor ve asla değiştirtmiyor. Ağlarken morarıyor. İşerse diye kucağıma alıp küvete girdim ve beş dk sakinleşene kadar bekledim. Dün altını değiştirene kadar ikimiz de sinirden ağladık. Bu bebekler bize daha neler yaşatacak bilmiyorum.Bizim kız hiçbir şey yemiyor deli olacağım. Önüne ne koyarsam aşağı atıyor bağırıyor çağırıyor. Üzerini ve altını değiştirmek baya efor gerektiriyor. Sürekli kaçıyor. Denizde hala kendi giyinmek istemiyor öyküden önce deniyordu şimdi herşeyi sen giydir diyor.
Eşimde hepsi buradanın indirimlerine bakıyor bezle ıslak mendil alacak. Adam indirimli ne bulursa alıyor.
Öykü denizinkini giyiyor e bebekten almıştım 1 yaş ama artık küçük gelmeye başladı. Senin oğlan baya boy atmış maşallah 2-3 yaş bakabilirsin bana kalırsa 3 al derimSana da sorayim Oyku ye kac beden aldin :)
Bence 18-24 alabilirsin çabuk büyüyorlar. Bazı kalıplar dar oluyor .Civilin 9 12 bedeni kaan a kisa olmaya basladi 2li takimlari ve zibinlari var o yuzden beden sordum 12 18 tam mi olur acaba diye dusunuyorum
Beni baya dövüyor bu ara. Öpüp seviyorum çat yapıştırıyor. Kız sen beni döv diye mi doğurdum ben seni diyorum. Hamileyken de sürekli tekmelerdi. Diş yüzünden çok ağresif birde pişik olmuş. İlkinde görmediğim ne varsa gösteriyor. O ağlama krizine bizde giriyoruz. Eşim evde olunca başında oyalıyor o şekilde değiştiriyorum.Alt değiştirmede zaten zorlanıyorduk ama ishal olduktan sonra bambaşka bir boyuta geldi. Ağlama krizine giriyor. Tepiniyor ve asla değiştirtmiyor. Ağlarken morarıyor. İşerse diye kucağıma alıp küvete girdim ve beş dk sakinleşene kadar bekledim. Dün altını değiştirene kadar ikimiz de sinirden ağladık. Bu bebekler bize daha neler yaşatacak bilmiyorum.
Bu aralar cok sık balik yedi ozellikle palamutun o sirtindaki siyah etinden yedirdim cocuklarda boy uzatiyo dendigi icin sanirim bizde etki ettiÖykü denizinkini giyiyor e bebekten almıştım 1 yaş ama artık küçük gelmeye başladı. Senin oğlan baya boy atmış maşallah 2-3 yaş bakabilirsin bana kalırsa 3 al derim