2020 Şubat Anneleri

Kızlar bugün lcw den uyku tulumu aldık. 2.8 tog
Evin içi 22-23 derece oluyor
Etikette bişey yazmıyor boş 😄
Ne giydircem ben bu çocuğa😃

kullanan var mı lcw nın tulumlarını
Biz 1.6 tog olanını kullanıyoruz canım evin içi 24-25 derece oluyordur sanırım içine ince tulum giydiriyorum bi tane daha. Üzerinden etiket çıkıyor aslında nasıl kullanılması konusunda sizde yokmuydu, intten bak istersen

Geçmiş olsun. Allah bir daha tekrarını göstermesin. Çok zor gerçekten oradaki insanların yerine kendimi koyduğumda çok üzülüyorum. Sürekli haberleri takip edip salya sümük gezdim evde. Oradakiler canla başla çalıştı Allah razı olsun ama kızıyorum bir taraftanda enkazda o kadar kişinin işi ne altta insanlar can çekişiyor. Tepelerinde sevinç naraları hoplamalar. Maalesef profesyonelce değildi umarım bu yüzden hayatını kaybeden olmamıştır.
Hangisi doğru inan bende bilmiyorum az kişi olunca da yavaş mı kalırdı daha fazla insan daha hızlı mı ilerlemek istediler acaba 🤷‍♀️ Makina kullanımı kısıtlı çoğu enkaz elle insan gücüyle kaldırılıyor belkide o yüzdendir bilemiyorum ki. Ömrü olan mucize şekilde günler sonra sağ salim çıktı biz ne desek boş aslında keşke çok daha fazla mucizeler yaşasaydık 😔

Yerim onu ya. Anne kuzusu dedikleri işte :)
Mama bozulmuş. Aslında son kullanma tarihine daha vardı. Ama uygun şartlarda saklanmamış olabilirmiş. Kusmanın ardından 4 gün de ishal oldu. Artık iyi.
Tecrübeli anneler bize biraz moral versinler bebekler yürüyüp kendi kendine oyun kurmaya başlayınca rahatlayacak mıyız daha mı beter olacak. Ben kafayı yemek üzreyim :/
Geçmiş olsun denizciğe selozycim 💜

Biz 1.6 tog olanını kullanıyoruz canım evin içi 24-25 derece oluyordur sanırım içine ince tulum giydiriyorum bi tane daha. Üzerinden etiket çıkıyor aslında nasıl kullanılması konusunda sizde yokmuydu, intten bak istersen
Var da boş orası herhangi bişey göstermiyor o yüzden anlayamadım
Tek zıbın giydirdim gece ama içim içimi yedi üşür mü acaba diye
Annelik işte sürekli üstünü örtmek istedim gece 😃

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 16
Günaydın arkadaşlar,
Bizimde diş gelemeyenlerden üst dişi baya inmiş yakın heralde onun huysuzluğunu zirvede yaşıyoruz 🤦🏻‍♀️ Çıksa hayırlısıyla
Günde çoğu zaman 4 kez kaka yapıyo normal mi acaba sizde de böylemi ? Başka bi sorunmu var diye düşünmüyoda değilim bazen çok sulu oluyor.
Yürüme arkadaşı aldık baya oldu ilk günden beri kullanıyo daha iyi durumda kalkıp sürüyo ama ceviremediği için gitti yerde duvar koltuk vs çarptığında duruyor.
bazende ellerini bırakıp daha uzun kalıyo, bu durumda ne kadar sürede yürür tecrübesi olanlar bu süreç uzun mu sürüyo acaba
Diş için zeytinyağına karanfil koyun bi bardağa falan ağzıda kapalı olsun, dolapta bekletin masaj yaparak sürerseniz iyi geliyo

Kalkmıyor mu gece peki?
Bizimki ne kadar tok olsa da emmeye uyanıyor.
Gece uyanınca emiyor. Sabaha karşı genelde iki kez uyanıyor. Sabah saatlerine kadar deliksiz uyuyor genelde. Sona doğru yatsam mı kalksam mı durumu oluyor :) Ev değişikliğinde huzursuzlanıp defalarca kalkar olmuştu. Bir de diş gibi durumlarda..

Ben uyku tulumun içine tek zıbın giydiriyordum ama üşüyor sanki üzerine battaniye örtüyorum onu da açıyor. Hasta ettim galiba burnu akıyor ve çok huysuz. Denizde terliyor havlu koyuyorum sırtına. İkisi de farklı model bunların 🤣 öyküye biraz büyük olan tulum giydirip içine de birşeyler giydirmeyi düşünüyorum. Kaloriferleri göstermelik yakıyorlar biz ara kattayız ama alt ve üst katlar bence çok üşüyordur.

Bizim ev sıcak oluyor ben de tulum giydiriyorum içine tek zibini üstünü ortuyorum ama açıyor tabi tulumu çok kalın değil. Kalın olanı da var onu Aralık gibi falan giydiririm ben de gece mama veriyorum sabah uyanınca gün içinde uyku için emiyor ara da gün içinde mama da veriyorum. Gece uyurken emiyor ilk uyandığında mama veriyorum diğer uyanmalarda emziriyorum bir de akşam yoğurt veriyorum O da rahatlatıyor uykuya hazırlıyor:KK66: bu arada çok zayıfladım 12 kilo kadar ama daha 17 var yolum uzun. Sütüm iyi çok şükür ama tabi ilk gunlerki kadar değil. Ek gıdayla beraber yetiyor şimdilik

Asm ye gittik sabah bizim hemsiremiz izindeymis baska hemsire ilgilendi. Ellerinde aşı yokmus, saglik bakanligi gondermedi ellerinde yokmus icerisinde kizamik aşısı bulunan bir igne yapabilirsiniz gibilerinden bir sey demisler hicbir sey anlamadim 🙄 zaten evden cikmiyosunuz bu surecte 1 yasinda zaten igne olacak bence yaptirmayin baska igne dedi bende gönderilen belli bir iğne yoksa zaten baska bir igne yaptirmam dedim bizim doktorumuzda yaptirin tabii demisti ama sanirim yine kimsenin kimseden haberi yok 🥴
Kaan Alp bu ay patlama yaşamış 74 cm 9200 kg olmus gecen ay 67 cm 8400 gr di 🤣 masaAllah diyeyim bende uzuluyodum yemek yemiyo diye sutum demek ki hala kilo aldiriyo cok mutlu oldum yetiyomudur diye ara ara dusunuyodum bende

Gece uyanınca emiyor. Sabaha karşı genelde iki kez uyanıyor. Sabah saatlerine kadar deliksiz uyuyor genelde. Sona doğru yatsam mı kalksam mı durumu oluyor :) Ev değişikliğinde huzursuzlanıp defalarca kalkar olmuştu. Bir de diş gibi durumlarda..
Demek mama da engel değil kalkmasına.
Belli rutinlerinin bozulmasına bozuluyorlar tabi. Ama neyseki çabuk alışıyorlar.:)

Oyle diyolar ama asli yok onun ya cok sevdigim bi ablamin kizi 40 liyken 2 diş cikardi yasitlarinin agzinda disleri dokulurken onun kizinin disleri hala agzindaydi :)
Bizim belirtilerimiz aylardir surdugu icin uykularimizda bozuldugu icin biran once ciksin diye bakiyoruz biz artik 😔
Canim benim bebegim 7 dis cikardi 8. Disi yolda ama hic bir zaman geceleri uzun uzun uyumadi 😀😀😀 bazen yarim saatte bir bile uyanir. Geceleri surekli senin gibi ayaktayim. Ama bence bu bebislerimizin huyu. Dis cikarsada cikarmasada benim bebegim hep ayni. Aksam uyutmadan karnini doyuruyorum diyorum belki sutle karni doymuyor ondan hemen uyaniyordur ama yok gene hemen uyaniyor. Düşün artik 1 2 saat deliksiz uyusun diye her aksam banyo yaptirip oylr uyutuyorum. Yoksa uyanmaktan biktiriyor beni. Bu seferde banyoya alisacak diye korkuyorum 😂😂😂 cocuk büyütmek cok zor ismis 😂 analarin hakki gercekten ödenmez 😀 bu dunyada baba olmak varmis 😁

Asm ye gittik sabah bizim hemsiremiz izindeymis baska hemsire ilgilendi. Ellerinde aşı yokmus, saglik bakanligi gondermedi ellerinde yokmus icerisinde kizamik aşısı bulunan bir igne yapabilirsiniz gibilerinden bir sey demisler hicbir sey anlamadim 🙄 zaten evden cikmiyosunuz bu surecte 1 yasinda zaten igne olacak bence yaptirmayin baska igne dedi bende gönderilen belli bir iğne yoksa zaten baska bir igne yaptirmam dedim bizim doktorumuzda yaptirin tabii demisti ama sanirim yine kimsenin kimseden haberi yok 🥴
Kaan Alp bu ay patlama yaşamış 74 cm 9200 kg olmus gecen ay 67 cm 8400 gr di 🤣 masaAllah diyeyim bende uzuluyodum yemek yemiyo diye sutum demek ki hala kilo aldiriyo cok mutlu oldum yetiyomudur diye ara ara dusunuyodum bende
Maşallah o nasıl bir boy atmaymış :)

Demek mama da engel değil kalkmasına.
Belli rutinlerinin bozulmasına bozuluyorlar tabi. Ama neyseki çabuk alışıyorlar.:)
Bebek kalkacaksa dünyayı da yese kalkar. Alışkanlıklarla alakalı. Gece kalkma konusu abartı olmadıkça dert değil, yeter ki emip geri uyusun. Bir de uyanıp saatlerce oyun oynayanlar var :)

Canim benim bebegim 7 dis cikardi 8. Disi yolda ama hic bir zaman geceleri uzun uzun uyumadi 😀😀😀 bazen yarim saatte bir bile uyanir. Geceleri surekli senin gibi ayaktayim. Ama bence bu bebislerimizin huyu. Dis cikarsada cikarmasada benim bebegim hep ayni. Aksam uyutmadan karnini doyuruyorum diyorum belki sutle karni doymuyor ondan hemen uyaniyordur ama yok gene hemen uyaniyor. Düşün artik 1 2 saat deliksiz uyusun diye her aksam banyo yaptirip oylr uyutuyorum. Yoksa uyanmaktan biktiriyor beni. Bu seferde banyoya alisacak diye korkuyorum 😂😂😂 cocuk büyütmek cok zor ismis 😂 analarin hakki gercekten ödenmez 😀 bu dunyada baba olmak varmis 😁
MasaAllah size ya bitirdiniz bile dişleri. Kaan da oyle 🤦🏻‍♀️ bugun ki farkli olan hemsireyede sordum anlattim diş dedi zor cikartacak demek ki dedi 😒
Maşallah o nasıl bir boy atmaymış :)
Valla bende anlamadim 🤣 dogdugundan beri ilk defa bu ay bu kadar uzadi

Uyku tulumlari alinmis giyilmeye baslanmis bile ben daha muslin battaniyeden dun aksam gecis yaptim penye battaniyeye onu bile hala tutmuyo ustunde aciyo uyku tulumu bende alacagim ama havalar cok soguk degil kaan uyuyamaz suan onunla o yuzden bekliyorum biraz daha kullanip memnun kalanlardan marka bekliyorum :)

X