Valla benim çok az döküldü canım saçım normaldede çok az dökülürdü bi fark olmadı açıkçası kan testlerimde hiç olmadığı kadar iyidi.Arkadaşlar saç dökülmeniz ne durumda ? Ben 3 aydır emzirmiyorum geçmedi gerçi b12 eksikliğim vardı doktora gidememiştim geçen gittim hala eksik 3 aydır nasıl yaşamışsamdoktor iğne verdi 5 gün kullandım ilaca geçmedim daha ama saç dökülmemde azalma yok b12 dendir dedim hep değil mi acaba çok sıkıldım bu durumdan yordu duş almak bile işkence
Benim dökülüyor baya. Banyoda vücudumdan saç toplamaktan gına geldi. Kurutunca ayrı bir saç toplama uğraşı iyiki yemeklerden çıkmıyor. Şeytan 3 numaraya vur diyorArkadaşlar saç dökülmeniz ne durumda ? Ben 3 aydır emzirmiyorum geçmedi gerçi b12 eksikliğim vardı doktora gidememiştim geçen gittim hala eksik 3 aydır nasıl yaşamışsamdoktor iğne verdi 5 gün kullandım ilaca geçmedim daha ama saç dökülmemde azalma yok b12 dendir dedim hep değil mi acaba çok sıkıldım bu durumdan yordu duş almak bile işkence
Benim çok fazla ve canımı sıkıyo benimde hızlıca çıkıyo hep minik minik önlerdeValla benim kanimda b12 de diger degerlerimde normal ama ben kendimi bildim bileli sacim hep dokulur ama yenisi cikar yani hali hazirda hala cok sacim var
Gunde 100 tel dokulmesi normalmis ne kadar dogru bilmiyorum ama
Ben 3. Aydan beri dökülmeyle uğraşıyorum Meme reddini aşamadık bi türlü sağarak devam ettim 6. Ayda bıraktım sağmayıda çok azalmıştı zaten, sağarak bi dene istersen ne kadar çıkıcak destekleye bilirsin tabi mamayla ama biberon kullanma ben onun acısını çok çektimValla benim çok az döküldü canım saçım normaldede çok az dökülürdü bi fark olmadı açıkçası kan testlerimde hiç olmadığı kadar iyidi.
Sen niye emzirmeyi bıraktın? Benimde bu aralar sanki sütüm baya azaldı gibi geliyor birde hamileyim mama takviyesi yapmayı düşünüyorum bende
Aman yapma ne 3 üBenim dökülüyor baya. Banyoda vücudumdan saç toplamaktan gına geldi. Kurutunca ayrı bir saç toplama uğraşı iyiki yemeklerden çıkmıyor. Şeytan 3 numaraya vur diyorevde makinada var .
Çok iyi özetlemişsin canım halimizi hem mutsuzuz hem mutluArtık park hayatımız bitti evlere kapandık. Güneş var ama aşırı rüzgarlı. Öykü acayip iştahsız. Hasta gibi burnu akıyor. Sıcaktan hasta oldular. O kadar soğukta olmadılar. Kalorifer yanınca oldular. Terleyip soğuyoruz galiba. Evdeki herkes kırgın gibi. İştahsız çocuk çok zor. Herşey ziyan oluyor. Uyumuyorlar. Eşimin saçını kestim oda iyi alıştı 30 lira cepte diyoröykü yürüme işini abarttı elimizi bırakıyor sanki koşacak. Valla eğilmekten iki büklüm oldum. Ne kadar mutsuz bir anayım ben ya. Aslında çok mutluyum iyi ki varlar.
Birtek b12 eksikliği değil canım saç dökülmesini etkileyen selenyum çinko fln da etkili olmazsa bunları da bir araştır. Ben hamilelik öncesi bu vitaminleri kullanıyordum belki oda etkilemiştir dökülme olmamasınıBen 3. Aydan beri dökülmeyle uğraşıyorum Meme reddini aşamadık bi türlü sağarak devam ettim 6. Ayda bıraktım sağmayıda çok azalmıştı zaten, sağarak bi dene istersen ne kadar çıkıcak destekleye bilirsin tabi mamayla ama biberon kullanma ben onun acısını çok çektim
Ben fönsüz makyajsız dışarı çıkmazdım. Şimdi bağlayıp çıkıyorum. Nemlendirici sürersem ne ala. Bende hiç sevmem bağlamayı. Pencereden işten gelen bayanlara bakıyorum. Süslenmek ne kadar uzak şimdi bana. Etek giymeyi çok özledim. Tek çocukla eski formuma dönmüştüm ama ikisiyle mümkün değil. Bir dışarı çıkmaya kalksak çocukların üstünü hazırla kendin giyin derken saçımı düzleştirmemi kim bekleyecek. Çocuk olayında maalesef kadın bakımsız olmak zorunda kalıyor.Aman yapma ne 3 üaynı aynı ben de aynıyım açamıyorum ki dökülücek diye topluda hiç sevmem kendimi özledim maşa yapmayı düzleştirmeyi
O hesabı bende takip ediyorum. Kadın hamile haliyle bisiklet tepesinde. Öyle kafasına göre ultrason filan giremiyormuş . Bizde nerdeyse her hafta giriliyor . Hamilelik bizde hastalık gibi geçiyorÇok iyi özetlemişsin canım halimizi hem mutsuzuz hem mutluevin içinde çok zor ya çocuk oyalamak parkta en azından enerjilerini atıyorlar. Sanki biz çok evham yapıyoruz bu soğuğu instagramda zeynebinharikalardiyarı diye bi hesap var o paylaşmıştı danimarkada öğle uykularını yağmur olmadığı zamanlara çocuklara dışarda yaptırıyorlarmış kreşlerde bizim burda olsa o çocuk zaatüre olmuştu olmasada benim annem zaatüre olcak diye diye zaatüre ederdi
Birtek b12 eksikliği değil canım saç dökülmesini etkileyen selenyum çinko fln da etkili olmazsa bunları da bir araştır. Ben hamilelik öncesi bu vitaminleri kullanıyordum belki oda etkilemiştir dökülme olmamasını
geçen gün sağdım 20 cc zor çıktı 2 göğsümden sağmakta çok zor gerçekten baya seni koltuğa bağlıyor çocuk büyüdükçe düzenli sağım yapmak imkansız gibi birşey. Biliyorum biberonun meme reddi yaptığını ama anneme anlatamıyorum bir türlü birşey olmaz diyip duruyorKaşıkla yada alıştırma bardağı ile veririm ben büyük ihtimal ama işe başlayınca annem inşallah biberon vermez bana söylemeden
Biliyorum jeli çok tavsiye etmiyorlar ama ben böyle durumlarda jel sürüyorum o zaman rahatlıyor cocukİyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Girip yazamadım size. 6. Hastalık değilmiş aceleci oğlum azı dişini çıkarıyormuş
Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim
İlk defa bir diş bizde ateş yaptı. Azı dişleri diğer dişlere göre daha sancılı ve zor çıkıyormuş dört kök oldukları için.
Batuhan da bizde pert durumdayız
Dün gece tam 12, 13 dakikada bir ağladı. Hiçbirşey yapamıyoruz en kötüsü bu. Sizin diş ağrısı için var mı önerileriniz?
Dentinox var bizde de doktorumuz vermişti ama ah sürebilsem. Kilitliyor ağzınıBiliyorum jeli çok tavsiye etmiyorlar ama ben böyle durumlarda jel sürüyorum o zaman rahatlıyor cocuk
Ben de ondan sürüyorum bizimki de kitliyor valla ağlasa da zorla açıp sürüyoruz ne yapalımDentinox var bizde de doktorumuz vermişti ama ah sürebilsem. Kilitliyor ağzını
Kilosuda etkiler tabii ama her bebek emeklemez kimisi direkt yurur belki senin bebiste onlardandirBebeğim 8 aylik ama emeklemiyor daha yuvarlanarak tüm odayı geziyor.kollarini kaldırarak 4dun ayak emeklemiyor acaba erkenmi kizlar telaslanmam yersizmi. Ayakta duruyor yürümek ustiyor ama emeklemiyor. Bu arada anne ve babası gibi iri biraz 74cm 11300 kilo. Kilosu etkilermi acaba
Benimki 9 buçuk aylık yaklaşık 3 haftadır falan emekliyor yani telaslanma emekler yakında ya da direk yürürBebeğim 8 aylik ama emeklemiyor daha yuvarlanarak tüm odayı geziyor.kollarini kaldırarak 4dun ayak emeklemiyor acaba erkenmi kizlar telaslanmam yersizmi. Ayakta duruyor yürümek ustiyor ama emeklemiyor. Bu arada anne ve babası gibi iri biraz 74cm 11300 kilo. Kilosu etkilermi acaba
Yaa bekliyim o zaman teşekkürler canımBenimki 9 buçuk aylık yaklaşık 3 haftadır falan emekliyor yani telaslanma emekler yakında ya da direk yürür
Ya bizimkide öyle heryere tutunup kalkma derdinde bide durabiliyomuş gibi ellerini bırakıyo sonraKaan Alp e ayakkabi aldik 2 gundur giydiriyoruz yurumeye baslayacak bu gidisle koltuk kenarlarina tutunup yuruyo ama parmak ucunda gidiyo hala duz basmasi gerek artik pek hoslanmadi cikartmak istiyo kiziyo ayakkabiya
Spiderman oglum duz duvarlara tirmaniyo tutunup kalkmaya calisiyo prizlere gidip parmak sokmaya calisiyo ama emniyet kilidi var diye sokamiyo parmaklarini sonra sinirlenip prize yapistiriyo 2 tanebu cocuk cok siddet egilimli gorende dovuyoruz da ordan ogrendi falan sanacak sizinde bebisler her seye vuruyo mu ?
Bebekten bebeğe farkediyor canım eşimin yiğeni 10 aylık emekledi 14 aylık yürüdü bizimki 7,5 aylık emekledi ve bi anda emeklemeye başladı bende geç emekler diyordum bizimkininde kilosu 12ydi. Bence biraz daha bekle takma kafanaBebeğim 8 aylik ama emeklemiyor daha yuvarlanarak tüm odayı geziyor.kollarini kaldırarak 4dun ayak emeklemiyor acaba erkenmi kizlar telaslanmam yersizmi. Ayakta duruyor yürümek ustiyor ama emeklemiyor. Bu arada anne ve babası gibi iri biraz 74cm 11300 kilo. Kilosu etkilermi acaba