2020 Şubat Anneleri

Bebekleriniz günde kaç uyku yapıyor. Biz İki ama akşam çok geç yatıyor. Çok yorucu oluyor haliyle.

Bebekleriniz günde kaç uyku yapıyor. Biz İki ama akşam çok geç yatıyor. Çok yorucu oluyor haliyle.
8 de kalkıyorsa
10-14-16(burda beraber güzellik uykusuna yatıyoruz🤣)
Sonra 22 de gece uykusuna geçiyor
Düzenimiz bu şekilde genelde bu ara sapıttı o ayrı🤣 günü gününe uymuyor yahu

Bazen 3 bazen 4 belli olmuyor. Gunduz ilk uykusu genelde 30 40 dk, oglen uykusu 1 1.5 saat arasi ondan sonrakilerde 30 50 dk arasi suruyo

Bizde bu aralar 2 bizim uyku saatlerimiz hep geç yatıp geç kalkma şeklinde o yüzden bende genelde yemek öğünlerini düzene sokamıyorum 😏 uyku saatinden ne kadar zaman önce akşam yemeğini yemiş oluyo bebişleriniz kızlar ?

Bizde bu aralar 2 bizim uyku saatlerimiz hep geç yatıp geç kalkma şeklinde o yüzden bende genelde yemek öğünlerini düzene sokamıyorum 😏 uyku saatinden ne kadar zaman önce akşam yemeğini yemiş oluyo bebişleriniz kızlar ?
Uyumadan 1 saat once yediriyorum ben

Ya bizde bugün doktora gittik alt iki diş patladı hafif uçları görünüyor üstten de 1 i beyaz beyaz görünüyordu doktor baktı üstten 4 diş aynı anda geliyor dedi ben şok tabi bizimkide çok huysuz gündüz bişey yok gece saat başı ağlayarak uyanıyor 2 gündür garibimin meğer dişleri ağrıyormuş. Yarım kilo da zayıflamış artık dişten mi benim sütüm mü azaldı iyice hareketlendi ondan mı bilmiyorum ama doktoru pek önemsemedi kilo vermesini boyu uzamış ama belki o yüzden önemsememiştir. Belki sizinde üst 4 diş aynı anda geliyordur resimde bana çökük değilde şiş gibi geldi o da yoksa yazarken çıkıyor mu yazıcaktın da çöküyor mu oldu yanlışlıkla🙈
Evet çıkıyor yazacaktım yanlış olmuş 🤣🤣
Bende şüphelendim hepsi aynı anda çıkıyor gibi geldi bizimkinde akşamları şiddetleniyor ağrıları Allah kolaylık versin size de valla diş dedikleri kadar varmış 😭

Sessizlik bürüdü grubu bu aralar 👀

Bebisler buyudukce daha fazla ilgi bekliyolar ve daha fazla dikkat gerektigi icin sanirim hepimiz gunlerimizi artik daha aktif bebek pesinde kosarak geciriyoruz 😀

Kaan in sabah atesi vardi biraz kahvaltidan sonra yikadim uyuttum normale döndü simdi iş zamani asla dinlenmek yok 😄

Kedim wc ye kusmuş bende de bebek 1 tane degil ki 😀 kaan sagolsun temizletmedi anca camasir suyuyla komple yerleri fircalamama izin verdi oylece kaldi simdi 2 bebemde yatak odasinda uyuyoken isimi bitirip camasirlara geceyim işler hic bitmiyo yaa 😤

Bebisler buyudukce daha fazla ilgi bekliyolar ve daha fazla dikkat gerektigi icin sanirim hepimiz gunlerimizi artik daha aktif bebek pesinde kosarak geciriyoruz 😀

Kaan in sabah atesi vardi biraz kahvaltidan sonra yikadim uyuttum normale döndü simdi iş zamani asla dinlenmek yok 😄

Kedim wc ye kusmuş bende de bebek 1 tane degil ki 😀 kaan sagolsun temizletmedi anca camasir suyuyla komple yerleri fircalamama izin verdi oylece kaldi simdi 2 bebemde yatak odasinda uyuyoken isimi bitirip camasirlara geceyim işler hic bitmiyo yaa 😤
Sorma ya aynen 😃
Uyanıkken assssla iş yaptırmıyor. Yürüteçe bindiriyorum hep dibimde adım atamıyorum mızmızlanıp duruyor en son eşofmanımı asılıyor 😃 amaaan diyorum sonra yaparım işlerimi bidaha gelmicek bugünler doya doya oyun oynayalım ♥️

ama mutfağa bir giriyorum almış başını gidiyor işler😃

Zor zor kadın olmak çok zor

Valla aynen canım ya ne işler bitiyor ne bebişler duruyor. Sürekli emeklemek isteyen bebe nereye elini atsa düşürecek bişey buluyor🤦🏻‍♀️ O yüzden peşinden ayrılmak imkansız bizimkide diş çıkarttığındanmıdır gün içindeki uykularında sürekli memede çektiğim an uyanıyor. Benim annemler olmasa naparım bilmiyorum valla sanki tek başıma bakamazmışım gibi geliyor🙈🙈

Valla aynen canım ya ne işler bitiyor ne bebişler duruyor. Sürekli emeklemek isteyen bebe nereye elini atsa düşürecek bişey buluyor🤦🏻‍♀️ O yüzden peşinden ayrılmak imkansız bizimkide diş çıkarttığındanmıdır gün içindeki uykularında sürekli memede çektiğim an uyanıyor. Benim annemler olmasa naparım bilmiyorum valla sanki tek başıma bakamazmışım gibi geliyor🙈🙈
Cok sanslisin ailenle birliktesin ne guzel :)
Hamilelik nasil gidiyor ?

Kızlar Batuhanın 3 gündür ateşi var. Pazartesi öğlen bir anda çıktı ve hala 37.5 altına hiç inmedi. İdrar tahlili temiz. Doktor 3 gün bekleyelim düşmezse kan tahlili yapıcaz dedi. Dün gece 40. 5 a kadar çıktı düşünün halimi. Calpol dolven fitil dönüşümlü vermeme rağmen. Ilık duşta aldırmıyorum bna mısın demiyor. İlk kez ateşimiz çıktı ve anladım ki Batuhanın inatçı bir ateşi var. Diş değil dedi doktor baktı. 6. Hastalık olabilir ama onun olup olmadığını anlamak için bir iki daha vr. Çok perişanım. Üstelik dün benim doğum günümdü. Oğlumla ilk doğum günüm de bir fotoğrafımız bile olamadı. Gerçekten herşey in başı sağlık. Allah evlatlarımıza hastalık vermesin. 🙏

Kızlar Batuhanın 3 gündür ateşi var. Pazartesi öğlen bir anda çıktı ve hala 37.5 altına hiç inmedi. İdrar tahlili temiz. Doktor 3 gün bekleyelim düşmezse kan tahlili yapıcaz dedi. Dün gece 40. 5 a kadar çıktı düşünün halimi. Calpol dolven fitil dönüşümlü vermeme rağmen. Ilık duşta aldırmıyorum bna mısın demiyor. İlk kez ateşimiz çıktı ve anladım ki Batuhanın inatçı bir ateşi var. Diş değil dedi doktor baktı. 6. Hastalık olabilir ama onun olup olmadığını anlamak için bir iki daha vr. Çok perişanım. Üstelik dün benim doğum günümdü. Oğlumla ilk doğum günüm de bir fotoğrafımız bile olamadı. Gerçekten herşey in başı sağlık. Allah evlatlarımıza hastalık vermesin. 🙏
Ben de geçen hafta aynısını yaşadım çok zordu bizim 6. hastalık dedi doktor çok şükür iyileşti ama ben de çok korkuttum Allah'ım bütün hasta çocukları iylestirsin biz bir ateş de böyleyiz nice çok hasta çocuklar var onların annelerine Allah sabır versin

Cok gecmis olsun canim umarim minik cabucak iyilesir

Ben de geçen hafta aynısını yaşadım çok zordu bizim 6. hastalık dedi doktor çok şükür iyileşti ama ben de çok korkuttum Allah'ım bütün hasta çocukları iylestirsin biz bir ateş de böyleyiz nice çok hasta çocuklar var onların annelerine Allah sabır versin
Daha kötüsü olmasın tabi halimize bin şükür 🙏 Size de çok çok geçmiş olsun rabbim bütün evlatlar şifa versin

Cok sanslisin ailenle birliktesin ne guzel :)
Hamilelik nasil gidiyor ?
Mide bulantıları ve ağzımın tadının acı olması haricinde iyi gidiyor canım pek anlamıyorum bile hamile olduğumu inşallah plasenta sorun çıkarmazda rahatça geçer bu hamileliğimde
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca insanında hiç keyfi olmuyor😔 inşallah bi an önce iyileşir. 40.5 biraz fazla yüksek geldi bana düştü ama sonra dimi🙏🙏

Aminnnn. Çok geçmiş olsun. Oğlumunda geçen yıl böyle olmuştu. Bir hafta ateşi ile uğraştık hergün hastaneye gittik. Serum yedi sürekli. Gece gündüz Sürekli duş aldırdık. Hamile halimle çok uğraşmıştık. Boğaz enfeksiyonu dediler bize. Ateşi düşsün diye doktor ağızdan bir ilaç veriyordu o şekilde düşüyor sonra tekrar çıkıyordu. 6 hastalık mıydı acaba siz konuşunca aklıma geldi. Kreşe gidiyordu hemde parkta oynamıştı hastalandığı gün. Nice yıllara. İnş gelecek yıl kutlarsanız canınız sağolsun .

Benim çocuklar bu ara anamı ağlatıyor. Öykü uyumak istemiyor. 2 dişimiz var artık. Yiyecekleri çok az yiyor. Gündüz uykusunu bire düşürmeye çalışıyor. Sonra akşam 6-7 arası uyuyor sonra 12’den önce uyumuyor. Denizde aynı eşim evde olunca her fırsatta parka götürüyorum. Ama eve getiremiyorum. Herşeye itiraz. Bağıra çağıra konuşuyor ağlıyor. Babasına çekmiş. Öykü de az bir canı acısın nasıl feryat figan anlatamam komşulardan baya utanıyorum artık. Deniz yaşındakiler gündüz uyuyormuş. Benimkiler sürekli tepemizde. İnsan çocuğuna bir gidin uyuyun artık der mi. Valla dedirtiyorlar. Öykü şimdi sızdı artık. Oda nerde ahşap sert zemin var ordan tutunuyor. Halıya getiriyorum hop oralara tuvalete bonyoya. Oyuncaklardan bıktı yüzüne bakmıyor.

Arkadaşlar saç dökülmeniz ne durumda ? Ben 3 aydır emzirmiyorum geçmedi gerçi b12 eksikliğim vardı doktora gidememiştim geçen gittim hala eksik 3 aydır nasıl yaşamışsam 😂🤦🏻‍♀️ doktor iğne verdi 5 gün kullandım ilaca geçmedim daha ama saç dökülmemde azalma yok b12 dendir dedim hep değil mi acaba çok sıkıldım bu durumdan yordu duş almak bile işkence

Arkadaşlar saç dökülmeniz ne durumda ? Ben 3 aydır emzirmiyorum geçmedi gerçi b12 eksikliğim vardı doktora gidememiştim geçen gittim hala eksik 3 aydır nasıl yaşamışsam 😂🤦🏻‍♀️ doktor iğne verdi 5 gün kullandım ilaca geçmedim daha ama saç dökülmemde azalma yok b12 dendir dedim hep değil mi acaba çok sıkıldım bu durumdan yordu duş almak bile işkence
Valla benim kanimda b12 de diger degerlerimde normal ama ben kendimi bildim bileli sacim hep dokulur ama yenisi cikar yani hali hazirda hala cok sacim var 🤣
Gunde 100 tel dokulmesi normalmis ne kadar dogru bilmiyorum ama 😄

X