2020 Şubat Anneleri

Normalde esim derdi arada anneme gidelim yardim etsin sana diye dun ilk defa ben dedim annene gidelim yarin diye o derece yoruldum artik 😆 orada hic degilse yemegim hazir kaanlada ilgileniyo sabah uyandiginda aliyo kaan i sen uyu diyo biraz vucudum dinlenmis oluyo kendime geliyorum.

5 ten beri uyanığız 😔 bayılacağım uykusuzluktan artık
Ne zaman düzene girecek bu uykular a dostlar🥴

Normalde esim derdi arada anneme gidelim yardim etsin sana diye dun ilk defa ben dedim annene gidelim yarin diye o derece yoruldum artik 😆 orada hic degilse yemegim hazir kaanlada ilgileniyo sabah uyandiginda aliyo kaan i sen uyu diyo biraz vucudum dinlenmis oluyo kendime geliyorum.
Bizde dün gece 4 saatçik uyuduk. Sürekli kalktı ve pür Neşe odadan çıkmak istedi ağladı bir ara. Şu an uykusuzluktan kanepeye yığıldım. Çocuklar tepemde. Deniz üzerime atlıyor diğeri kanepeden tutunmuş. Yeni gelen üst komşularında maşallahı var. Kadın gece 12’de takunya mı giyiyor acaba tak tuk sesler. Sağımız üstümüz altımız yatak odası ordan gelen sesleri hiç saymıyorum. Psikolojim bozulacak artık 😚😳

Valla canım bence yardım edecek birileri varsa bence gidin hiççç kendim bakayım diye zorlama kendini

Kızlar aklımı kurcalayan bişey var
2 hafta önce dayımların yanına gitmiştik dün yengen pozitif çıkmış çocuklar da rahatsızmış test yapmamışlar onlara evi karantinaya almışlar
Bize bulaşmış olsa belirtiler çıkardı demi şimdiye kadar

Bizim de oğlum hastalandı 3 gün ateşlendi çok korktum doktora gittik ateş düşürücü kullanarak atlattık şimdi iyi çok şükür ama hala biraz iştahı yok az vücudunda döküntü çıktı doktor normal ateş sonrası dedi ama çok zordu benim için çok korkuttum annelik neymiş şimdi anladım ömrümün sonuna kadar hep kalbim pır pır edecek ama çok şükür anneliği 14 yıl sonra Rabbim nasip etti. İnşallah en kötü günümüz böyle olur kızlar

2 hafta önce dayımların yanına gitmiştik dün yengen pozitif çıkmış çocuklar da rahatsızmış test yapmamışlar onlara evi karantinaya almışlar
2 hafta olmuş çıkardı bence de

Valla canım bence yardım edecek birileri varsa bence gidin hiççç kendim bakayım diye zorlama kendini
Ya benim gitmem cok sıkıntı oluyo kaan in bi dunya kiyafeti bezi yemegi yogurdu ilaclari vs 3 canta yapip gidiyorum resmen o gelse sık sık daha iyi olur benim icin ama gelmiyosa ben gidicem artik cok yoruluyorum cunku artik tek basima gucum tukendi

2 hafta olmus cikardi simdiye kadar, gecmis olsun bu arada
Bizim de oğlum hastalandı 3 gün ateşlendi çok korktum doktora gittik ateş düşürücü kullanarak atlattık şimdi iyi çok şükür ama hala biraz iştahı yok az vücudunda döküntü çıktı doktor normal ateş sonrası dedi ama çok zordu benim için çok korkuttum annelik neymiş şimdi anladım ömrümün sonuna kadar hep kalbim pır pır edecek ama çok şükür anneliği 14 yıl sonra Rabbim nasip etti. İnşallah en kötü günümüz böyle olur kızlar
Cok gecmis olsun

2 hafta olmus cikardi simdiye kadar, gecmis olsun bu arada

Cok gecmis olsun
2 hafta olmuş çıkardı bence de
Oradayken klima çarptı bana hafif ateşim vardı burnum tıkandı birkaç gün baş ağrısı çektim parol ıhlamur ile geçti
Sonra eşim rahatsızlandı ama grip gibi ateşi yok burnu akıyor sadece
Korkuyorum belki var bizde de ben emzirdiğim için kolay atlattım
Kızıma bişey olmasın da 😔
En büyük korkum o

Oradayken klima çarptı bana hafif ateşim vardı burnum tıkandı birkaç gün baş ağrısı çektim parol ıhlamur ile geçti
En büyük korkum o
Test yaptirin o zaman iciniz rahat eder

En büyük korkum o
Çok geçmiş olsun koronanin belirtileri daha farklı siz grip olmuşsunuz bebeginiz de bişey olmaz korkmayın çok çok geçmiş olsun bu illet hepimizin psikolojisini bozdu bir bitseydi

Korona bizim ailede temastan bir hafta sonra ortaya çıktı. İnş. değilsinizdir.

Ailenin hiç dışarı çıkmayan kişisi olarak grip oldum aferim bana🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Hayır kimse de hasta değil nasıl oldum bende bilmiyorum😭😭 corona değilimdir herhalde yaaa😭😭😭😭

arkadaşlar 9 aylık kızamık aşısını yaptırmayan yaptirmayi dusunmeyen var mi?sanki bazılarının dr u gerek gormemisti gibi kalmis aklimda. ya da herkes yaptirdi mi

Ailenin hiç dışarı çıkmayan kişisi olarak grip oldum aferim bana🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Hayır kimse de hasta değil nasıl oldum bende bilmiyorum😭😭 corona değilimdir herhalde yaaa😭😭😭😭
Geçmiş olsun. Umarım değilsindir. Ama unutmayalım ki dışardan gelen aile bireyleri de getirebiliyor. Eniştem ablama getirdi o normal grip gibi atlattı. Ablamda maalesef ağır geçirdi. Herhalde bağışıklık durumuna göre etkisi değişiyor. Beslenmeye ağırlık ver her ihtimale karşı. Bende ikinci kez sırt tutulması yaşıyorum. Ağrıdan duramıyorum. Sıcak su torbası koydum inş. İşe yarar.

arkadaşlar 9 aylık kızamık aşısını yaptırmayan yaptirmayi dusunmeyen var mi?sanki bazılarının dr u gerek gormemisti gibi kalmis aklimda. ya da herkes yaptirdi mi
Ben yaptırdım. 12. ayda da varmış sanırım bu aşı o nedenle bazı arkadaşlar gerek görmedi. Ama kaç kişi yaptırmadı bilmiyorum. Birde bu aşıda yumurta varmış. Alerjisi olanlar bunu bilerek gitsinler. Hemşiremiz söyledi.

Ben dün yaptırdım. Bir sıkıntı olmadı şükür sadece biraz huysuzdu.
ben aşılarım gereksiz olduğunu düşünmüyorum
İlerde keşke diyeceğime yaptıracağım bütün aşılarını

tabi bu benim düşüncem farklı düşünenlerde olabilir

X