- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Haşlamayı ayarlamak çok zor oluyor bende tutturamıyorum bazenMaşallah. Hep böyle iştahlı olsun inş. Bizimki dişten dolayı diye düşünüyorum yemek istemiyor. Bugün brokoli verdim onu yedi değişik geldi galiba. havuç verdim o biraz sert kalmıştı yiyemedi. Kahvaltısını da önüne koyacağım onu bulamaç gibi yapsam da yemiyor. Bende yerde denesem mi acaba. Balkonda mama sandalyesinde yiyor genelde. etraf batarsa da çok sorun olmuyor . Birde deniz faktörü var el birliği ile kirletiyorlar her yeri.
Aventin buharlı pişirme makinasını almıştım denizde onu kullanıyorum bugün havuç hafif sert kalmıştı. Eziliyordu ben ezmedim Boğaz’ına takıldı. Brokoli iyi pişmişti. Bazen sebzeleri atıyorum içine soğan sarımsak da ekliyorum buharda 15-20 dakikada pişiyor. Çok memnunum aldığım için. Kendime sebze haşlıyorum form tutmak içinHaşlamayı ayarlamak çok zor oluyor bende tutturamıyorum bazeno zaman çatalla ezip ben yediriyorum.
ben mama sandelyesinin altına seriyorum örtü yerde bir kere denedim de zaptetmek çok zor yerde sürekli uzanıyor bişeylere.
Bende ilk zamanlar oda sıcaklığına getirip veriyordum şimdi hafif ılıtıyorum ocakta. Ama dediğin gibi yemiyor ondan mı acaba. Dişlerine sıcak iyi gelmiyor da olabilir. Kız bizi ısırmaya çalışıyor. Önceleri elimi veriyordum şimdi baya ısırıyor acıtmaya başladı. Bizim kız ekşici bu arada limona filan bayılıyor.Kızlar yiyeceklerin ısısını nasil ayarliyorsunuz ?
Kaan Alp sicak seyler sevmiyo ben aldigim mama kavanozlarina 2 3 gunluk yemek hazirlayip dolaba atiyorum yedirmeden 2 3 saat once cikarip oda sicakligina gelince yediriyorum ısıtınca ılıkta olsa yemiyo cunku
Kaanda limon emiyo hemde hiç yuzunu burusturmuyoBende ilk zamanlar oda sıcaklığına getirip veriyordum şimdi hafif ılıtıyorum ocakta. Ama dediğin gibi yemiyor ondan mı acaba. Dişlerine sıcak iyi gelmiyor da olabilir. Kız bizi ısırmaya çalışıyor. Önceleri elimi veriyordum şimdi baya ısırıyor acıtmaya başladı. Bizim kız ekşici bu arada limona filan bayılıyor.
Yemeklerini pişirdikten sonra yiyecek ısıya gelince veriyorum. Ilık yiyor yani.Kızlar yiyeceklerin ısısını nasil ayarliyorsunuz ?
Kaan Alp sicak seyler sevmiyo ben aldigim mama kavanozlarina 2 3 gunluk yemek hazirlayip dolaba atiyorum yedirmeden 2 3 saat once cikarip oda sicakligina gelince yediriyorum ısıtınca ılıkta olsa yemiyo cunku
Bende yogurdunun cok isinmasini beklemiyorum löp löp yutuyo valla hosuna gidiyoKonusu geçmişken; bu aylardan itibaren bebekler yiyecekleri biz nasıl yiyorsak öyle yiyebilirler.
Yoğurdunu hafif soğuk veriyorum. Bademciklerinin alışması için önemliymiş. Alışamazlarsa, ilerde her soğuk yediğinde boğazı şişen nanemolla tipler olurlarmış. Ben gibi :)
Durmak yok devamDoğum öncesi kiloma kavuşmaya 8 kg kaldı. Ne dersiniz ümit varmı
Var tabii.Doğum öncesi kiloma kavuşmaya 8 kg kaldı. Ne dersiniz ümit varmı
Bizimkide ilgisizSon söylediklerine katılmadan edemiyorum.Aynı biz eşim çok biliyor ve eleştirel bir üslubu var. Bazen kaçıp uzaklaşasım geliyor. Çıkıyorum iki market dolanıp geri geliyorum Allahtan o da bana küsmüyor hemen barışmaya çalışıyor benim gibi olsaydı çok yürümezdi zaten. Öyle böyle yürüteceğiz bu gemiyi
Kaç kiloydun kaç kilo vermen gerekiyor. Benim 4 kilo inatlaştı benle gitmiyor illa aç kalmam kan ter içinde spor yapmam gerekiyor.Doğum öncesi kiloma kavuşmaya 8 kg kaldı. Ne dersiniz ümit varmı
Bizde bugün eşimle diyete girdik bakalım kaç gün sürecekKaç kiloydun kaç kilo vermen gerekiyor. Benim 4 kilo inatlaştı benle gitmiyor illa aç kalmam kan ter içinde spor yapmam gerekiyor.58 kiloyum. 12 kilo verdim. Herkes iyisin diyor. Ama kıyafetler hala arada benim. Bir tane pantolon buldum onun içine girdim hele şükür onunla geziyorum. Eşimde bir arkadaştan için ne kadar zayıflamış dedi. Bende onun çocuğu 2 yaşına geldi hem o pilatese gitti pandemiden önce hemde çalışıyor dedim çok pis gaza gelmiş durumdayım. Top gibi zıplayasım var
Organik bahcenin probiyotikli ruseymli bebek irmigini kullaniyorum memnunuz :)Kızlar bebeklerinize irmik herhangi bir marka mı aldınız yoksa özel organik falan mı ? Birde bu 3 gün kuralına herşey dahil mi mesela ben artık çorbasına ilik suyu katıcam irmikde vermek istiyorum 3 gün beklemeli miyim kemik suyunda da aynı gün versem ikisini de bişey olur mu ?
59 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma gittim. Bi kaç güne 70 e inmiştim doğumdan sonra. O kiloda 7 aydır sayıyordum yerimde. Bugün 67 çıkınca Bi gaza geldim valla. O 58 e inilecek. Diyet yapmıyorum sadece akşam yemeği çok az yada hiç yemiyorum. Onun dışında gün içinde ne spor ne dikkat etme hiç bişiy yok. Du bakalım 3 ay veriyorum kendime eski kilom içinKaç kiloydun kaç kilo vermen gerekiyor. Benim 4 kilo inatlaştı benle gitmiyor illa aç kalmam kan ter içinde spor yapmam gerekiyor.58 kiloyum. 12 kilo verdim. Herkes iyisin diyor. Ama kıyafetler hala arada benim. Bir tane pantolon buldum onun içine girdim hele şükür onunla geziyorum. Eşimde bir arkadaştan için ne kadar zayıflamış dedi. Bende onun çocuğu 2 yaşına geldi hem o pilatese gitti pandemiden önce hemde çalışıyor dedim çok pis gaza gelmiş durumdayım. Top gibi zıplayasım var
Eşimde ben ne yersem onu yiyor o çok çabuk kilo veriyor. Allahtan uyumlu. Zaten evdeyse yemeği kendi gönlünce yapıyorBizde bugün eşimle diyete girdik bakalım kaç gün sürecek
bu arada kızıma özenip pipetli suluk almıştım içememişti.
Bugün kendiliğinden öğrendi içiyor çok heyecanlı sürekli su içiyor
Aynı bende 7 aydır yerimde sayıyorum. Eşim bu mücadeleme acayip destek veriyor yağ yakmam için bitkisel ilaç sipariş vermiş59 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma gittim. Bi kaç güne 70 e inmiştim doğumdan sonra. O kiloda 7 aydır sayıyordum yerimde. Bugün 67 çıkınca Bi gaza geldim valla. O 58 e inilecek. Diyet yapmıyorum sadece akşam yemeği çok az yada hiç yemiyorum. Onun dışında gün içinde ne spor ne dikkat etme hiç bişiy yok. Du bakalım 3 ay veriyorum kendime eski kilom için
Tarçın hiç vermedim ama yemeğine göre baharat ekliyorum.Kizlar bebislere hangi kuruyemisleri verdiniz ?
Nane,kimyon,tarcin vs vereniniz oldu mu ?
Erkekler çabuk kilo veriyor kilolarını belli etmiyorlar deli ediyorlar insanıEşimde ben ne yersem onu yiyor o çok çabuk kilo veriyor. Allahtan uyumlu. Zaten evdeyse yemeği kendi gönlünce yapıyorbizim abiden dolayı pipetli suluğumuz vardı. Çok çabuk öğrendi. Hatta kız doğmadan indirimden almıştım ona da deniz el koydu. Adamın 4 suluğu oldu hala öyküye ne versem onu istiyor