2020 Şubat Anneleri

Enfeksiyon ateş ve huzursuzlukla kendini belli eder. Kızım da sıkılınca yüzüyle oynuyor. Burnunu gözünü ovuyor kulaklarını çekiyor.

Yemek yedirirken sizin bebekler ne yapiyor ?
Kaan Alp oyuna ceviriyo yedirirken elime vuruyo bilerek dokuluyo ustune ve mama sandalyesine sonrada gulup alkisliyo o yetmezmis gibi bir de dokulen yemekleri minciklayip yuzune suruyo agziylada püüü yapiyo

Senin bu oğlanla çok işin var. Çok enerjik olacak belli. Denizde böyleydi dışarı çıkamazdım zapt edilmiyordu.
Bizim kız bu ara bir şey yemek istemiyor. simit yada ekmek veriyorum onu kemiriyor. Başını çeviriyor yada ağzından atıyor. Elime vuruyor önlüğüne dökülenleri almaya çalışıyor. Bir tek Yoğurt çorbasını severek yiyor. Denizde aynı dün yemek yemedi ikisi de karşılıklı ekmek yedi şaka gibiler. Eşimde oğlum bana böyle baksalar 2 m olurdum diyor

Şimdi hep yerdeler ya. Halılar antibakteriyel mi. Birde peluş oyuncaklarda çocuğu rahatsız edebilir . Kullandığın çamaşır deterjanı ne formda. Toz mu sıvı mı. Ben hep sıvı kullanıyorum. Bu ve benzer faktörleri gözden geçirdin mi. Biz halıları yeni yıkattık. Örtü seriyorum salona. Her gün süpürge açıyorum. Yürüyene kadar daha hassas olmak lazım.

Gercekten cok isim var suan bile tutamiyorum cocugu.
Ben ev supururken yurutecle pesimde geziyodu bi an kayboldu baktim supurge durdu elektrik gitti sandim iceri bi gittim fis kaanin elinde benim zor cikarttigim fisi prizden cekip cikartmis arkadas simdiden boyleyse buyuyunce ne olacak acaba.

Simitin susamlari bogazina kacmiyo mu kiz

Arkasından ılık su verebilirsin. Şimdi havalar geçiş döneminde . Yerde yada gece uyurken üşütüyor da olabilirler .

Henüz sorun olmadı somun canavarı bizimki. Verdiğim ekmeği öğütüyor. Yemek olursa kafa yan çevriliyor. Hatta ekmeği görünce ağlıyor. . Dişlerini kaşıyor galiba. Prizler aşağıda mı koruyucu birşey takmayı unutma. Seninki bu hızla içine birşey sokabilir.

2 prizim asagida sadece evet koruyucu takacagim.
Ay ben korkuyorum ya bogazina falan kacar diye veremem eline ekmek bile yedirmiyorum normalde eve biri gelmezse bizde yemiyoruz zaten alirsakta tam bugday cavdar vs aliyoruz marketten paketli o zaman corbasina falan katiyorum ya da kahvaltisina elimle minik koparip labne veya tereyagina batirip veriyorum ama yutana kadar aklim cikiyo cok korkuyorum bebek ve kucuk cocuklar yemek yerken bogazlarina kacacak diye

Kizlar dogum sonrası daha regli olmadım bir haftadır yoğun sarı akıntı başladı reglinin habercisi mi acaba başına gelen oldumu birde kasıklarda sizlama

Arkasından ılık su verebilirsin. Şimdi havalar geçiş döneminde . Yerde yada gece uyurken üşütüyor da olabilirler .
Sen üstteki yorumu yazınca dikkatimi çekti benimde canım Bade de yüzünü burnunu çok kaşımaya kulaklarıyla oynamaya başladı acaba bütün bunlar birde öksürük yeni bi yorgan aldık ondan olabilir mi Hiç aklıma gelmemişti biz eskiden yatakta yatıyorduk şimdi çok dönüyor diye yrgan alıp serdik yere ondan kaynaklanır mı acaba ?

Bu saat oldu hala uyku yok ağlayacağım ya ayakta uyuyorum resmen. Eşime verdim 10 dk durmadı al emcek bu diyor gıcık oluyorum hiçbişeye yardım etmiyor bu aralar

Dün aniden burnum tıkandı kafam sersem soğuk soğuk terliyor gibiyim Allahım uykusuzluk ne kadar kötü bişey
Umarım uykusuzluktandır

Merhaba ben 2021 subat annesı olacagım Allah izin verirse. Sizın tecrubelerınızden yararlanmak istiyorum bebek arabası ne almalıyım Travel Sistem yorucu geliyor onerınız var mı besık Anakucagı kanguru Slıng için sizden onerı bekliyorum tesekkurler

Bazı çocuk allerjik yapıda olabilir. Verdiği işaretleri doğru okumak lazım. Benimkilerden öykünün teni biraz hassas arada nemlendiriyorum. Ablamın oğlu öyle mesela. Bebekken boya yapılan evde kalmış ve eniştem maalesef sigara içiyor. Evde içmiyor ama çocuk yinede etkilendi. Bebekken Yün hiçbir üründe uyuyamadı. elyaf dolgulu şeylerde yatıyor. Ablam çok dikkat etti çamaşırlarını ayrı yıkadı yoksa astım olabilirdi. Şimdi daha iyi tabi. Ama o hassas hali devam eder. Birde sarışın bir çocuk. Bence sarışın açık tenli bebekler daha hassas oluyor.

Ben minik minik veriyorm ağzına ardın su veriyorum bazen meyve püresinin içine koyuyorum. Bazen de eline veriyorm kendi mıncıklıyor hoşuna gidiyor

Bence sarışın açık tenli bebekler daha hassas oluyor.
Katiliyorum bebekler degil bir tek buyuklerde oyle. Beyaz tenliyim ve en ufacik seyde leke kaliyo cildimde. Guneste fazla duramiyorum, kremsiz cikarsam çillerim cikiyo burun etrafinda. Renkli gozlu olmakta oyle yazın cok gunes varsa onumu goremem yolda hep kaşlarım çatık yururum sanki kavgaya gidiyomus gibi gunes gozlugude takamiyorum yuzum ufak yakismiyo ve terletiyo beni o yuzden yaz ayindan pek hoslanmiyorum

Sende kendimi gördüm bende çok hassasım. Hemen leke olurum. Kızarır yüzüm. Küçükken hemen hasta olurdum. Annem üstüme titrerdi. Hatta geçen gün dışarı çıktım gözlük gözümden düşüyor. Kaşlarım çatık. Etraftakiler ne kadar sinirli diyorlardır diye düşünüyordum. Gözlerimde bozuk maalesef. renkli gözlülerde olağan birşeymiş. 22 yıldır gözlük takıyorum bıktım valla. çizdirmeyi düşünüyorum artık. Öykü de bana benziyor.

Canım sende artık pütürlü şeyler ver sanırım bizimkilerin arasında 10 gün vardı 19 şubat bizimki ve çok güzel yiyor ben sabahları pankek yapıyorum elma yumurta sarısı yulaf unu yoğurt suyunu karıştırıyorum döküm tava da pişiriyorum parmak boyutunda eline veriyorum çom güzel ısırıp yiyor büyük gelirse öğürüp çıkarıyor. Sebze haşlayıp çatalla ezip yoğurla veriyorum onlarda pütürlü oluyor onları da çiğniyor. Yani seninkine de fırsat versen eminim yer biraz daha vermezsen sonra çok daha zor olur pütürlü yemesi

bende bu ara sütten lor yapamıyorum kesilmiyo bir türlü süt deli olucam siz yapıyormusunuz

Bir iki damla limon sıkarsan olur. Biz daha önce öyle yaptık.

Bizim öykü bacı nerde sivri kenarlı yer nerde sert zemin var ordan tutunuyor. Düşecek diye sürekli peşindeyim. Babasına sesleniyor. Bende hemen seni istiyor diyorum.
Geceleri çok soğuk oluyor çocuğu yanıma alsam düşecek diye korkuyorum. Yerinde yatsa hep açık yatıyor. Tulumda giyiyor ama ben kaç kat örtünüyorum yine üşüyorum. Elektrik faturası bu ay rekor gelecek kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…