2020 Şubat Anneleri

🙈🙈🙈 canım bide hamile çıkıyomuşsun ne güzel beraber takip ederiz🙈
Ayyy Allahim olmayana nasip etsin ben 2.yi suan hic ama hic dusunmuyorum kuzum yaa benim canavarla gurbet elde 2. Bir bebe daha mahfolurum :KK43: ya da direkt annemin evine yerlesirim 🤣🤣
Sen ne durumdasin nasil gidiyo hamişlik 😊

Kızlar ya siz yastık kullanıyormusunuz? Benim bildiğim kadarıyla omurga gelişimi için en az 1 yaşına kadar yastık kullanamamak gerektiği ama bizimki sırt üstü yatmıyor hiç hep yan yatıyor sanki kafasının altına yastık koymam gerekiyor gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kullanmıyorum mermercim :)

Bu yasima kadar hic gaz problemim olmadi ama yani gazim olsun da afedersin geyiriyim osuruyim olmadim bilmem nedir cok cok cok nadirdir yani 🤣🤣 direkt kontrole gidesim var aslinda ama vakalarda patladi gitti ona da gitmek istemiyorum 🥴 1 hafta daha gozlemleyecegim gecmezse eger 2. Bi test daha yaparim
Ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim. Hala regl olmadım. Aslında çok yanlış yapıyorum gitmeliydim :/

Ayyy Allahim olmayana nasip etsin ben 2.yi suan hic ama hic dusunmuyorum kuzum yaa benim canavarla gurbet elde 2. Bir bebe daha mahfolurum :KK43: ya da direkt annemin evine yerlesirim 🤣🤣
Sen ne durumdasin nasil gidiyo hamişlik 😊
kardeş kardeş büyürler yaa🙈🙈 şaka bir yana Allah isteyene versin gerçekten büyük sorumluluk ve insanın hayatını çok etkileyen bir durum☺️
benim de iyi gidiyor Allaha şükür yarın kontrole gidicem kalp atışını duyucaz inşallah daha inanamıyorum ama hamile olduğuma şaka gibi geliyor😂😂

Kullanmıyorum mermercim :)
Bende kullanmama taraftarıyım da annem bugün kullanalım fln diyince kafamı karıştırdı

Bu yasima kadar hic gaz problemim olmadi ama yani gazim olsun da afedersin geyiriyim osuruyim olmadim bilmem nedir cok cok cok nadirdir yani 🤣🤣 direkt kontrole gidesim var aslinda ama vakalarda patladi gitti ona da gitmek istemiyorum 🥴 1 hafta daha gozlemleyecegim gecmezse eger 2. Bi test daha yaparim
Sezeryan sonrası bağırsaklar maalesef Farklı çalışıyor. Eskisi gibi olmuyor. Ses gürültü rahatsızlık hissi oluyor.

kardeş kardeş büyürler yaa🙈🙈 şaka bir yana Allah isteyene versin gerçekten büyük sorumluluk ve insanın hayatını çok etkileyen bir durum☺
benim de iyi gidiyor Allaha şükür yarın kontrole gidicem kalp atışını duyucaz inşallah daha inanamıyorum ama hamile olduğuma şaka gibi geliyor😂😂

Bende kullanmama taraftarıyım da annem bugün kullanalım fln diyince kafamı karıştırdı
Kardeş kıskançlığı diye birşey var o çok fena. Öykü gel şunu yapalım dediğim ne varsa Deniz bana yap diyor. Gel kızım emzireyim seni diyorum beni emzir diyor. Gelip gidip bağırıp kardeşini uyandırıyor. Yakın yaşlar bazı açılardan sıkıntılı geçiyor

Ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim. Hala regl olmadım. Aslında çok yanlış yapıyorum gitmeliydim :/
Ben 1 hafta sonra gittim kendisi cagirdi dikislerime ve rahmime bakti her sey cok guzel dedi o kadar bir daha da cagirmadi
Sezeryan sonrası bağırsaklar maalesef Farklı çalışıyor. Eskisi gibi olmuyor. Ses gürültü rahatsızlık hissi oluyor.
8 ay oldu ama sezaryen olali simdiye kadar da olmasi gerekmez miydi eger ondan kaynaklaniyosa 🙁

Ben 1 hafta sonra gittim kendisi cagirdi dikislerime ve rahmime bakti her sey cok guzel dedi o kadar bir daha da cagirmadi

8 ay oldu ama sezaryen olali simdiye kadar da olmasi gerekmez miydi eger ondan kaynaklaniyosa 🙁
Benim bildiğim sezeryanın bu etkisi geçmiyor . İnsan eli değdi mi eskisi gibi olmuyor demişti ablam. Ben üşütünce direk karnım ağrıyor hemen bir gürültü rahatsızlık hissi. Bu ara üşütmüş olabilir misin.

Kızlar ya siz yastık kullanıyormusunuz? Benim bildiğim kadarıyla omurga gelişimi için en az 1 yaşına kadar yastık kullanamamak gerektiği ama bizimki sırt üstü yatmıyor hiç hep yan yatıyor sanki kafasının altına yastık koymam gerekiyor gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende kullanmıyorum yastık hatta uyuturken ayağımda sallıyorum yastıkta uyuyunca yavaşta çekiyorum yastığı altından 😁 zaten yastıkta bıraksam 2dk sonra dönmek isteyip düşer üstünden. O kadar çok dönüyoki gece uyurken bütün odayı tavaf ediyo 😂

Benim bildiğim sezeryanın bu etkisi geçmiyor . İnsan eli değdi mi eskisi gibi olmuyor demişti ablam. Ben üşütünce direk karnım ağrıyor hemen bir gürültü rahatsızlık hissi. Bu ara üşütmüş olabilir misin.
İmkansiz yaniyo burasi nemden eriyoruz 😩

Karnimin icinde sanki bebek tekme atiyomus gibi bir hisler var Allahim ya neden boyle oluyo sizce kizlar 🙄 ayni kaandayken oldugu gibi. Lohusaliktan sonra regl olmadim gecenlerde test yaptim her ne kadar emin olsamda icim rahat etsin diye negatif cikti hamilelikte yok ama ayni bebek tekmesi ay kafayi yiyecegim :KK34:
Aynı şeyleri yaşamışız canım test yaptım negatif ama kasik ağrısı ve o tekme olayı benim psikojiyi bozdu ve 7 aydır regli olmadım 😃

Regl olmak hiç özlenecek birşey değil benim açımdan. İnsan bu kadar yoğun olur mu arkadaş işe gitsem ne yaparım hiç bilmiyorum 🤷‍♀️.
Ben ozluyorum cunku oldugumda rahatliyorum o yuzden biran once olup duzene girmesini bekliyorum ama sanirim ben emzirdigim surece olmayacagim bu gidisle

Kardeş kıskançlığı diye birşey var o çok fena. Öykü gel şunu yapalım dediğim ne varsa Deniz bana yap diyor. Gel kızım emzireyim seni diyorum beni emzir diyor. Gelip gidip bağırıp kardeşini uyandırıyor. Yakın yaşlar bazı açılardan sıkıntılı geçiyor
Emzir kız onu da nolcak zaten versen bence kendiside çok emmez☺️ Kıskançlık illaki olacak canım ya benim kardeşim yok ama ben küçükken kuzenimi kıskanırdım annemeden bi şekilde ikisininde gönlünü yapmak lazım

Bende kullanmıyorum yastık hatta uyuturken ayağımda sallıyorum yastıkta uyuyunca yavaşta çekiyorum yastığı altından 😁 zaten yastıkta bıraksam 2dk sonra dönmek isteyip düşer üstünden. O kadar çok dönüyoki gece uyurken bütün odayı tavaf ediyo 😂
Ben emzirirken uyutuyorum o yüzden hiç yastığa ihtiyaç duymadım☺️ Bizimkide yatakta çok döbüyor dediğin gibi koysam zaten düüşecek yastıktan😂

Bizimde usg temiz tahlil de çıktı ne yazıkki sıcaklardanmış ne zormuş ilaç kullandınız mı bize bol bol sıvı tüketsin dedi gelmiş geçmiş olur bizede inşallah ne acı çekiyor yazık minikler hasta olmasın ya 🙏😔
Bizede ilaç vermedi aynen sıvı tüketsin dedi ne kadar sürdü sizin :KK43:

Bu kızın gece kalkmaları beni bitirdi 😩ne güzel uyuyordu ağlayarak uyanıyor . Komşular bize saydırıyor mu acaba 🤣 eşimde yan odada o alıp uyutsa.Ama oda yok. Sürekli meme veriyorum. Emerken beni dövüyor mıncıklıyor saçımı çekiyo çok fena bu kız. 🤣

X