2020 Şubat Anneleri

Sanmıyorum canım ya yoktur bence olsa ultrasonda az da olsa belli olurdu hem artık hareketlendiler bir problem olsa hareketleri kısıtlanırdı

Sutumun tadinin degismesi icin yediklerimin degismesi gerek farkli bir sey yemiyorum
Meme reddi benim bildigim meme emmek istemez bizimkisi daha kapaliyken basliyo emmeye agzini disardan yapistiriyo acmak icin yakami cekistiriyo gece desen saat basi kalkiyo ve asla emmeden uykuya gecmiyo yani meme reddi olsa bunlar olur mu ? Emerek uyumak ister mi ?

Sagiyorum cunku yedigi seylere katiyorum o sekilde aliyo en azindan. Atak donemi evet ama bu durum 2 aydir boyle. Evdeyken baslamisti ama burada zirveye ulasti sicakta etkiliyodur diyorum ama bilmiyorum
Aklima 1 dis 2 sicak geliyo.
Evet tazyikli geliyo bogazina kacirirsada sinirleniyo emmeyi birakiyo

Geri doğru iyice yaslanıp yarı yatar pozisyonda emzirirsen daha az tazyik olur.
Diş tabiki yapabilir. Yani kilo alımı iyiyse yeterince emiyordur zaten kaç dk emdiği sorun değil.

Hahaha allahımmmm bana da yedirmeye çok çalıştı dedim sütün tadını değiştiriyor yazıyor yemem sağol . Südünü indiriveri südünü indiriveri diye dolaştı iki saat .( ona göre sütüm az çocuk doymuyor ya )

Evet süt aromatik olurmuş. Bebekler sarmısak soğan tadını seviyor diye biliyordum ben de. Milenanınkinden sonra senin kayınvalidene de hak verirdim ama asla vermem sinir oluyorum ona

.
İnş. Önemli birşeyi yoktur denizin. Boğum eşitsizliğini ilk defa burda duydum. Bizim iş yerinde bir arkadaşında kızında eşitsizlik varmış 3aylık olunca tekrar bakmışlar bir sorun görünmüyor demişler. Arkadaş biz bakıyoruz eşit değil ama ayakları baya hareketli diyordu. Sen ultrasonu erken mi yaptırmıştın. Denizde tam 2aylıkken istediler. Öykü de 3ay olsun küçükken anlaşılmayabiliyor demişti doktorumuz.

Teşekkür ederim. Biz ilk ay yaptırdık. Burda da konuşulmuştu doktorlar farklı şeyler söylüyorlar diye. Kimisi ilk ay olmalı diyor kimisi beklenmeli diyor.
Evet sebepsiz de asimetrik olabiliyormuş.

Kızlar bizim Deniz öykünün kayısılarını fileye koydurup emiyor. Sürekli kayısı yiyor . Normalde ısırarak yemez. Şimdi emerek tüketiyor. İlginç oğlum herşeyi sen yap diyor birşey yaptıramaz olduk Çok inatçı oldu .Ay birde sabahtan akşama kadar konuşuyor. konuşma ve oyun arkadaşı benim. Sürekli doktor olup arabaları iyileştiriyorum. Sorularına cevap vermem için yüzümü kendine çeviriyor. Ama sorular bitmiyor bende sabır bitiyor. Oğlum biraz babana sar diyorum yok illa ben. Üzmemeye çalışıyorum hep cevap veriyorum .Öykü, denize göre daha kolay ihtiyaçlarını giderince önüne oyuncak koyuyorum bir süre oyalanıyor. Deniz her yerde yanımızda hiç ayrı bir anımız yok. Yürürken bile önümde-arkamda. Gerçekten her dönemin kendine göre zorlukları varmış. Bu arada öykü baya bana benzedi. Esmerdi şimdi sarışın oldu. Çok güzel bir hismiş bu

Kızlar göz muayenesi yaptıran oldu mu? İlk 6 ay diye biliyorum ama koronadan kaynaklı ertelerler belki diye düşünüyorum

Kızlar göz muayenesi yaptıran oldu mu? İlk 6 ay diye biliyorum ama koronadan kaynaklı ertelerler belki diye düşünüyorum
Erken dogum oldugu icin rop muayenesi oldu yenidoganken sorun cikmadigi icin 6. Ayda kontrole gelin dediler ama donunce hastaneye nasil gidecegim bilmiyorum 250 tane vaka varmis rizede

Erken dogum oldugu icin rop muayenesi oldu yenidoganken sorun cikmadigi icin 6. Ayda kontrole gelin dediler ama donunce hastaneye nasil gidecegim bilmiyorum 250 tane vaka varmis rizede
Erzurumda 300 vaka var deniyor. Gerçekten çok dikkatli olmak lazım. Ablam hala toparlanamadı. Bizimde tat ve koku hala yerine gelmiş değil. Çok değişik bir hastalık

askzor senin bebeğinin boğumlarında eşitsizlik vardı dimi hala aynı mı? Bir gelişme oldu mu? Doktor ne dedi?
Bizim ultrason sonucumuz iyiydi ama boğum eşitsizliği var :/
Çift bez kullanıyoruz. Ama diğer tarafta da boğum gözükmeye başladı oturduğu zaman belli oluyor.
1. Ayında ultrason çektirmiştik bir sıkıntı yoktu.
2 kere de röntgen çektirdik 1 ay sonra bidaha çektireceğiz.
İnşallah bişey yoktur sizde de

Gitmeyi dusunuyo musun kontrole ?
Kız için soruyorsan götüreceğim sağ kulağını tutuyor sürekli . Normalde götürmezdim ama otit olmuş olabilir diye yine de götürmek istiyorum. Arabası ile götürüyorum şeffaf yağmurluk oluyor arabanın önünde biz zaten maskeliyiz. doktorun odasında örtü seriyorum işimiz bitince hızlıca çıkıyoruz.

6. Ayda goz kontrolu ve isitme testinin tekrari var ya onu sormustum. İnsaAllah onemli bir sey degildir Defneninki

Bu göz kontrolünü normal göz doktoru mu yapıyor yoksa çocuk göz doktoru diye bir bölüm de varmı
Bebeklerin gozune her hastane bakmiyo. Rizedeki egitim arastirmada bakiliyo devlette bakilmiyo. Gittigimiz ozel hastanede de sanirim bebeklere bakilmiyodu. Arastirmada rop muayenesini yaptirdigimiz dr normal goz doktoruydu.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…