2020 Şubat Anneleri

Daha önce de yazmıştım bebeğin iyi bile içiyor. Anne sütü ve 120 cc mama bu aydaki çoğu bebek içmez bile. Haftada 100gr alabilir artık ayda 400-500 gr alacaklar zaten.
Bizim kilomuz 7 olduğu için kilo alsın istiyorum 6. Ayda 210 CV mama diyor kutuda o yüzden dedim umarım kilo alır iyice biranönce

Muhallebiyi nasil yaptin ? Bende sebze meyve tadimlari bitince aksamlari uyumadan once muhallebi vermeyi planliyorum cunku saat basi uyanmaktan cok yoruldum belki tok tutarda hemen uyanmaz. Kaan icinde kotu bir durum gece uykusunu dogru duzgun alamiyo cunku ataktan sonra huy degistirdi cocuk o sekilde de kaldi 😔 gunduzde sicaktan dolayi ememiyo ter icinde kaliyo benim vucudumda sicak onunkide sicak yakiyoruz birbirimizi karnini doyurmuyo 1 saat icinde yine acikiyo bu yaz hic yaramadi bize ac acina geziyo cocuk sonrada huysuz oluyo surekli agliyo mizirdaniyo :KK43:
Evet sıcaklar çok etkiliyor bizimkinide birde bizimki saçlı çok terliyor bayağı 🙁
Çişli bezi azaldı bende su vermeye başladım
Muhalebiyi pirinç unu ve mama ile veriyorum

selozy selozy geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız. Bu aşı meselesi gerçekten çok kafamı kurcalıyor. Bi kaç makale okumuştum aşılar üzerine esasında hiç biri yüzdeyüz kanıtlanmış diğilmiş bu aşıların

selozy selozy geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız. Bu aşı meselesi gerçekten çok kafamı kurcalıyor. Bi kaç makale okumuştum aşılar üzerine esasında hiç biri yüzdeyüz kanıtlanmış diğilmiş bu aşıların
Aşılar çok önemli ama böyle sonuçları da olabiliyor. Bence sizler de asmlerde yaptırmayın. Hastanede yapılmalı ve aşı sonrası en az 15 dk ordan ayrılmamalıymışız.

Aşılar çok önemli ama böyle sonuçları da olabiliyor. Bence sizler de asmlerde yaptırmayın. Hastanede yapılmalı ve aşı sonrası en az 15 dk ordan ayrılmamalıymışız.
Doktorlar devletin destekledigi asilari yapiyolar mi ? Cogumuz ozele gidiyoruz onlar yapar mi 🙄

Kaan Alp'in sol bobreginde 2 mm civarinda kum cikti.
Radyoloji dr u cok ciddi bir sey degil bobreklerini etkilemez suan kendi bile dusurebilir suyunu ihmal etme icsin, 3 ay sonra tekrar usg cektirin dedi.
Cocuk dr na sonuclari gosterdim cocuk nefrolojisinden randevu alin nedeni arastirilsin genetikte olabilir, vucudu kendide uretiyo olabilir dedi.
Troidleri cok sukur normal cikti.
3 gun sonrada sunnetimiz var.
Onuda sıkıntısız atlatiriz insaAllah

Pirinçunu su ve mama verdim önce sonra değiştiriyorum yavaş yavaş
Pirinç unu muhallebi vs neden veriyorsunuz bilmedigimden soruyorum.
IMG_20200707_152852.jpg

Radyoloji dr u cok ciddi bir sey degil bobreklerini etkilemez suan kendi bile dusurebilir suyunu ihmal etme icsin, 3 ay sonra tekrar usg cektirin dedi.
Cocuk dr na sonuclari gosterdim cocuk nefrolojisinden randevu alin nedeni arastirilsin genetikte olabilir, vucudu kendide uretiyo olabilir dedi.
Geçmiş olsun canım

Evet yapılıyor. Bu arada geçmiş olsun umarım sünnet de çabucak geçer gider
Sagol, umarim cok sıkıntı yasamayiz.
Pirinç unu muhallebi vs neden veriyorsunuz bilmedigimden soruyorum.Eki Görüntüle 2659110
Evet pirinc normalde yetiskinler tarafindan bile tuketimi sinirlandirilmasi gereken bir besin yetistirilme seklinden dolayi fazla miktarda arsenik iceriyormus fazla tercih etmemek gerek illa yedirileceksede 1 gece onceden suya koyup ertesi gun iyice yikamak gerekmis
Geçmiş olsun canım
Sagolasin canim

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım umarım sünnetinz de iyi geçer bnde yaptırmak istiyordum ama Bursa da çok vaka artışı var biraz daha erteledim sünneti

Selam kızlar, bebeklerinizi bu virüs ortamında rahatça gezdirebiliyor musunuz ? Parka vs götürüyor musunuz hergün ? Ben aşıdan aşıya dışarı çkartıyordum sadece geçen haftasonu arabamzla turladık ve sonra bebek arabasyla birz parkta gezdirdik eşimle , o kdr mutlu oldu ki gönül ister herzaman çkalm ama olmuyor işte korkuyoruz :KK43: siz nasıl yapıyorsnz ?

Çok geçmiş olsun canım umarım sünnetinz de iyi geçer bnde yaptırmak istiyordum ama Bursa da çok vaka artışı var biraz daha erteledim sünneti
Sagol canim valla ben artik bekleyemiyorum hazir burada annemin yanindayken olsun bitsin iyilessin istiyorum bir de artik yuz ustu donmeleri gectik emekleme cabalarindayiz ve her alt acmada eli pipisinde tutup cekistiriyo 🤣 o yuzden artik daha fazla erteleyemem
Selam kızlar, bebeklerinizi bu virüs ortamında rahatça gezdirebiliyor musunuz ? Parka vs götürüyor musunuz hergün ? Ben aşıdan aşıya dışarı çkartıyordum sadece geçen haftasonu arabamzla turladık ve sonra bebek arabasyla birz parkta gezdirdik eşimle , o kdr mutlu oldu ki gönül ister herzaman çkalm ama olmuyor işte korkuyoruz :KK43: siz nasıl yapıyorsnz ?
Hastane harici keyfi olarak daha burada 2 3 kere anca cikmisizdir disari. Dogduklarindan beri evdeler bunaliyolar hakli olarak.
Ben disarida emzigini veriyorum agzi acik kalmasin diye emzigi kaan in maskesi 😀 agzi bos kalinca hep acik hep ellerini yalayip isirma derdinde cunku. Yururken kalabalik icinden gecmiyorum, maskesiz biri yanimdan gecerse kaan i hemen ters tarafa ceviriyorum malum biz ana ogul disarida yapisik gezdigimiz icin yonunu cevirmem falan o acidan rahat oluyo ama parka falan goturmedim hic

Bugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Kendi doktorumuzla görüştük çocuk allerji bölümü görecek aşıların devamına ona göre karar vereceğiz dedi.
Gecmis olsun canim şükür ki birsey olmamis🙏

Evet sıcaklar çok etkiliyor bizimkinide birde bizimki saçlı çok terliyor bayağı 🙁
Çişli bezi azaldı bende su vermeye başladım
Muhalebiyi pirinç unu ve mama ile veriyorum
Kaç aylık bebeğin ? Ben traş ettirdim .dayımız erkek kuaförü 😂 çok kolay oldu hem rahatladı daha az terliyor hmde çekiyordu saçlarını sonra yutuyordu 😳 bu sorunumuz da ortadan kalktı

X