- 15 Ekim 2015
- 314
- 346
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erzurum’u özleyeceğim aklıma gelmezdi çocuğu büyük olanlar için Erzurum gerçekten iyiymiş. Biz yanlış zamanda gitmişiz. Çocuklar ilk okula giderken tayin olsaydık kayak paten öğrenirlerdi. Ama Konya’da olmakta güzel. Sıcak ama olsun. Çünkü d vitamini alıyor çocuklar doğayla iç içe hayvanları seviyor kedileri kucakliyor Deniz. Konuşması ilerledi. Çocuklar oynatıyor. Büyükleri ile iletişim kuruyor.Sozde bugun İstanbul yagisliydi hala yagmadi bu taraflara buharlastikkk
Sakin olması çok güzel yürüyüş sana da bebeğine de çok iyi gelirAmin aminBizde çıkıyoruz buralar sakin yogunluk yok şu angiyindik yine çıkacaz evimin önünde park yürüyüş yolu var oradanda teyzesine. Ara ara çıkmakta fayda var stres baska türlü gitmiyor Allahım tüm evlatları korusun dikkat etmekte lazım
2 kaşık yeterli.Kızlar benim oğlum çok az kilo almış 20 günde 250 Gr moralim bozuldu biraz. 10 gün sonra 6 aylık olacak ek gıdaya basliyacagiz ilk ne kadar veriyoruz yani gün içinde kaç çay kaşığı?
Selozy sen cansın çok teşekkür ederim her soruma cvp veriyorsun Allah razı olsun senden. Tamam ben de baslayim artık. Dediğin çok doğru biz yemek yerken de ağzını sapirdatiyordu çocuk2 kaşık yeterli.
Ek gıdaya hazırım artık süt tüm ihtiyacımı karşılamıyor demek bu :)
Moral bozma bu aylarda normal. Bu ay az alır sonraki ay çok alır artık olacak bunlar.
Rica ederim ne demek. Önümüzdeki ay daha fazla alır merak etme :)Selozy sen cansın çok teşekkür ederim her soruma cvp veriyorsun Allah razı olsun senden. Tamam ben de baslayim artık. Dediğin çok doğru biz yemek yerken de ağzını sapirdatiyordu çocuk
Sterimar tıkalı burunları için olanı var ben onu kullanıyorum cok cok memnunum. Çekmeye gerek kalmıyor bile ve çok kullanışlı. Serum fizyolojik damlaları actığında muhafaza etmek zor oluyor birde damlatırken burun deliğininheryerine nufüz etmiyor. Tavsiye ederimBurun tıkanıklıgı için neler yapıyorsunuz. Burun solusyonu damlatıp yumuşayınca aspiratörle çekiyorum ama aspiratör zararlıymış mukozayı komple çektigi için savunması azalırmış solüsyonda kulak enfeksiyonuna neden oluyormuş fazlası. Azıda gidermiyo öyle oluncada uyuyamıyor napacagımı şaşırdım
180 günlükken 6 aylık oluyorlarselozy bu altı ay olayı 150 günün bitimi mi yoksa 180 günün bitimi mi ? 180. Gün sonu diye biliyorum ben ama ..
Çok geçmiş olsun şifa versin AllahSagol canim ya ben her zamanki gibi huysuzlugu yuzunden gitmistim farkli bi dr oldugu icin dogumundan basladim anlatmaya hepsini idrarda ureme cikti diyince uzerine dustu iyi ki de dusmus ogrenmis olduk.
Miktar soylemediler ama su icmeye yeni basladiklari icin bende 30 cc veriyorum gunluk birden yuklenmek istemedim p.tesi tekrardan kontrole gidicez o zaman sorucam dr a miktarini
Ben de 3 haftadır rejim yapıyorum sporla günde yarım saat 5 kilo verdim ama ben 25 kilo aldım hamilelikte sonrasında da çok yedim. 25 kilo daha vermem lazım KV Konyalı değil mi bizim konyalilar çok sever kiloyu aslında hele ki 60 yaş üstü bayilirKızlar bugün eşimle kv oturmuş ben geçerken kilo aldığımı konuşuyorlar bende sütyen takmıyorum pijama ile dolaşıyordum. Baya pejmürde görünüyordum. benim canım kocacım emziriyor o yüzden sorun etmiyor demiyor. Gıcık oldum artık dikkat edeceğim. Kv. Kiloyu sever aslında. Yemicem fazla. Tenhada eşime çıkıştım hakkaten nedir bu kadınların kadınlara yaptığı.
Evet Konyalı seviyor kiloyu kendisi de kilolu. Hatta kilo vermesi gerekiyor dizlerinden rahatsız. Sürekli ye diyerek önüme birşeyler itekliyor yemezsem alınıyor. Kötü niyetle söylemedi biliyorum ama yinede emziren bir bayana kilo almış da denmez bence. Ben şu an 60 kiloyum göze batar bir kilom yok sanıyordum ama varmışBen de 3 haftadır rejim yapıyorum sporla günde yarım saat 5 kilo verdim ama ben 25 kilo aldım hamilelikte sonrasında da çok yedim. 25 kilo daha vermem lazım KV Konyalı değil mi bizim konyalilar çok sever kiloyu aslında hele ki 60 yaş üstü bayilir
Sütünü etkiledimi canım bende başlamam lazım dogumdan sonra bende çok aldım mutsuzum eşim hiç sevmez kiloyu bir şey demiyor ama alınganlık yapar oldum her hareketineBen de 3 haftadır rejim yapıyorum sporla günde yarım saat 5 kilo verdim ama ben 25 kilo aldım hamilelikte sonrasında da çok yedim. 25 kilo daha vermem lazım KV Konyalı değil mi bizim konyalilar çok sever kiloyu aslında hele ki 60 yaş üstü bayilir
Geçmiş olsun canımBenim kızı soruyorsun sanırım çok şükür gayet iyi.
Evet öyle demesi hiç olmamis gerçekten 60 kilo çok iyi beni görse şok olur herhalde ben 86 tüm 60 olmaya çalışıyorumEvet Konyalı seviyor kiloyu kendisi de kilolu. Hatta kilo vermesi gerekiyor dizlerinden rahatsız. Sürekli ye diyerek önüme birşeyler itekliyor yemezsem alınıyor. Kötü niyetle söylemedi biliyorum ama yinede emziren bir bayana kilo almış da denmez bence. Ben şu an 60 kiloyum göze batar bir kilom yok sanıyordum ama varmış