- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Neyseki çok önemli değilmiş canım ama araştırılsın bence de böbrekte taş kum çok ağrılı bişeyKaan Alp'in sol bobreginde 2 mm civarinda kum cikti.
Radyoloji dr u cok ciddi bir sey degil bobreklerini etkilemez suan kendi bile dusurebilir suyunu ihmal etme icsin, 3 ay sonra tekrar usg cektirin dedi.
Cocuk dr na sonuclari gosterdim cocuk nefrolojisinden randevu alin nedeni arastirilsin genetikte olabilir, vucudu kendide uretiyo olabilir dedi.
Troidleri cok sukur normal cikti.
3 gun sonrada sunnetimiz var.
Onuda sıkıntısız atlatiriz insaAllah
biz yaptırdık canım sünnet 2 hafta oldu lokal anesteziyle yaptılar çok rahat geçti çok korkmuştum ben hatta operasyondan sonra doktor hemrn bezini bağlayabilirsiniz dedi biz canı yanardiye sünnet kilodu aldık ama çok gereksizmiş 1 gün kullandım baktım yarası sulanıyo bezi bağladım direkt öyle çok çabuk iyileşti Yamanın keyfi yerindeydi yani birtek kontrole gidince doktoru tanıdı sanırım onu görür görmez hemen ağlamaya başladı yavrum
Haftada 2-3 sefer anca çıkarıyoruzdur bizde aslında çok seviyor duşarıyı ama insan korkuyor yaSelam kızlar, bebeklerinizi bu virüs ortamında rahatça gezdirebiliyor musunuz ? Parka vs götürüyor musunuz hergün ? Ben aşıdan aşıya dışarı çkartıyordum sadece geçen haftasonu arabamzla turladık ve sonra bebek arabasyla birz parkta gezdirdik eşimle , o kdr mutlu oldu ki gönül ister herzaman çkalm ama olmuyor işte korkuyoruz siz nasıl yapıyorsnz ?