Çok geçmiş olsunKizlar dedem 1 haftadir sirt agrisi cekiyodu annemle 1 haftadir hastane hastane geziyolar en sonunda nedeni bulunmus bugun gittikleri 3. Hastanede aort damari yirtilmis ve kalbine pihti atmis acil ameliyata aliniyo suan dua ederseniz cok sevinirim moralim bozuldu annem sabahtan beri hastanede biz kaan alple teyzemdeyiz
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahKizlar dedem 1 haftadir sirt agrisi cekiyodu annemle 1 haftadir hastane hastane geziyolar en sonunda nedeni bulunmus bugun gittikleri 3. Hastanede aort damari yirtilmis ve kalbine pihti atmis acil ameliyata aliniyo suan dua ederseniz cok sevinirim moralim bozuldu annem sabahtan beri hastanede biz kaan alple teyzemdeyiz
Canım çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin. İnş. İyi geçmiştir ameliyatı.Kizlar dedem 1 haftadir sirt agrisi cekiyodu annemle 1 haftadir hastane hastane geziyolar en sonunda nedeni bulunmus bugun gittikleri 3. Hastanede aort damari yirtilmis ve kalbine pihti atmis acil ameliyata aliniyo suan dua ederseniz cok sevinirim moralim bozuldu annem sabahtan beri hastanede biz kaan alple teyzemdeyiz
Bütçene ve ihtiyacına göre takılacaksın bu konuda. Sallananlarda kilosu belli bir kilodan sonra taşımayabilir. Çok az o özelliğini kullanabilirsin. Bizim oğlan çok zıpırdı joie multiple aldım ancak zaptettik. Şimdi kızım oturuyor, Herhalde bir iki çocuk daha büyütür. İKEA’nın antilop isminde sandalyesi varmış baya kişi kullanıyor memnun olduğunu söylüyor.Kızlar daha önce konuşulmuştur belki ama bişey soracağım size
Mama sandalyesi olarak hangi marka kullanıyorsunuz?
Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Normal mi almalıyım sallananlardan mı ?
İlk çocuk olunca insan çok kararsız bilgisiz oluyor
İyi gene 2 gün önceden söylemişKızlar izne gideceğiz. Eşim apar topar pazartesi çıkıyoruz dedi. İki ayağım bir pabuca girdi derler ya öyleyim. Makinanın çamaşır yıkamasını bekliyorum. Daha kaç posta yıkıcam bilmiyorumBütün valizler bende kime ne hazırlayacağım kafam çorba gibi oldu.
Sagolun kizlar ameliyat iyi gecmis gece 2 de bitmis simdi 72 saatlik yogun bakim sureci varCanım çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin. İnş. İyi geçmiştir ameliyatı.
Geçmiş olsun canımSagolun kizlar ameliyat iyi gecmis gece 2 de bitmis simdi 72 saatlik yogun bakim sureci var
Bizimki de ters ters bakar bende ona bakarım. Denizle kendi valinizi kendiniz yapın derim ama hiç yapmazlar. Şimdi bez çantası ilaç çantası yiyecekleri araç gereçler derken dünya oluyor eşimde bana hani az götürecektin der hepİyi gene 2 gün önceden söylemişbizim gitmeler çok ani oluyor
Kendi valizini hazırla bebeğinkini hazırla götürülecekleri ayarla
Mutfağı topla
bozulacakları ayarla poşetle yanında götür
Zaten kafan karman çorman oluyor
Bide benim adam sürekli hadi hadi deyip duruyor tam cinnet geçirmelik
Yüz üstü dönünce nefessiz kalmaz ki.Kizlar bana bir akil verin
Kaan Alp her gece uyurken yuz ustu donuyo ve aglayarak uyaniyo o sekilde durmayi sevmedigi halde benimde surekli duzeltmeme ragmen yine de dönuyo ve uykusu defalarca bolunuyo hal boyle olunca bende doner burnu kapanir korkusuyla uyuyamiyorum donmesin diye 2 yanina kucuk yastik koyuyorum bu sefer donemeyincede sinirleniyo agliyo ya ben bu cocugu nasil geceleri zapdedicem hic bir fikrim yok
Babynest türü yatakta yatirsan o zaman dönemez ya da yastıkları kaldırma alıştırmaya çalıştır canımKizlar bana bir akil verin
Kaan Alp her gece uyurken yuz ustu donuyo ve aglayarak uyaniyo o sekilde durmayi sevmedigi halde benimde surekli duzeltmeme ragmen yine de dönuyo ve uykusu defalarca bolunuyo hal boyle olunca bende doner burnu kapanir korkusuyla uyuyamiyorum donmesin diye 2 yanina kucuk yastik koyuyorum bu sefer donemeyincede sinirleniyo agliyo ya ben bu cocugu nasil geceleri zapdedicem hic bir fikrim yok
Selozy babynestler de tehlikeli miYüz üstü dönünce nefessiz kalmaz ki.
Ama yanına koyduğun yastıklara doğru döner de yüzüne denk gelirse nefessiz kalabilir ,Allah korusun. Asıl yastık tehlikeli.
Sert yatakta,yatakta hiçbir yastık,oyuncak vs olmadan uyumaları gerekiyor. En az 1,mümkünse 2 yıl.
Tabi onda da yüz üstü dönebilir. Tam da yüksek yerine göbek üstü yatmış olur. Kenarları dönmesini engelleyecek kadar yüksek değil. Yani ben öyle biliyorum seninki nasıl bişey? Bence sen de değiştirsen iyi olur.Selozy babynestler de tehlikeli mi
Yastiklari denemelik ben uyanikken koydum bacaklarinin hizasina zaten o sekilde koyupta uyumam donemeyincede agladigi icin bir daha denemedim yuz ustu eger kafasini sag sol yaparsa nefessiz kalmaz kaan in gece uykusu derin sersem gibi oluyo yuz ustu donunce kafasini sag sol yapmiyo direk burun ustune yatiyo o sekilde de nefessiz kaliyo ve uyaniyo zaten bu durumu cozmem gerek engel olamiyorum donmesine donuncede uyaniyoYüz üstü dönünce nefessiz kalmaz ki.
Ama yanına koyduğun yastıklara doğru döner de yüzüne denk gelirse nefessiz kalabilir ,Allah korusun. Asıl yastık tehlikeli.
Sert yatakta,yatakta hiçbir yastık,oyuncak vs olmadan uyumaları gerekiyor. En az 1,mümkünse 2 yıl.
Babynestinin icine artik sigmiyo kaldirdim onuBabynest türü yatakta yatirsan o zaman dönemez ya da yastıkları kaldırma alıştırmaya çalıştır canım
Seninki biraz yüksekmiş sanırım ama en iyisi beşiğin içinde boş yatakta yatmasıEki Görüntüle 2655472 yastigi kullanmıyorum